Sıla ben dedim Silifke Geçen Cuma memleketini gezdim anam Yazlık bakmaya gittik. Mersinden çıktık Yeşilovacığa kadar yazlık baktık. Tabiki Silifkeninde içinden geçtik. Kulakların çınlamadımı jeyyar
Canım benim kardeş şehir şöyle dursun sen benim toprağımdansın. Ben doğma büyüme Tarsusluyum. Çamlı yaylada bizimde evimiz var,çok severim Çamlıyaylayı, daha bu gün o toprağının kokusu burnumda tüttü, kendi kendime keşke yakın olsada gidiverip o havasını solusam diye ama nerde, Çamlı yaylanın neresinde eviniz. Bizim Çayırekinliğinde bakarsın tanıdığım birisindir .Şeniz
Sıla33 hemşerim,Silifkelim.Bizim köyümüz de (Atakent) Susanoğlunda.Bu yaz gideriz inşallah sahil yıkılıyor yazları oralarda.Sevgilerimle....
Izin zamani yaklastikca heyecanlaniyorum.Kismetse temmuzun 10 unda istanbulda 14 ündede mersindeyim.Bu yaz cok güzel bir tatil beni bekliyor:teytey:
:sm_cool: aaa bu hisleri bende paylasiyorum,yanliz ben senden önce mersinde olcam sengözlerimebaksanab haziranin sonunda yoldayim oh oh allahin izniyle :icecream:
Allah yolunu acik etsin canim.Ne kadar kalacaksin Türkiyede??
günaydıııın mersiiinnnn, günaydın keçiiimmm, günaydııın arkadaşlaaarrr,
keçim canım bir kaç gündür uğramamıştım buraya senin özel davetin üzerine geldim canısı, canım bu arada sana özelden msn mi verecektim ama özel mesajlar kaldırıldmı ne gönderemedim, eliften alırmısın benim msn mi ??
Sıla33 hemşerim,Silifkelim.Bizim köyümüz de (Atakent) Susanoğlunda.Bu yaz gideriz inşallah sahil yıkılıyor yazları oralarda.Sevgilerimle....
iyi akşamlar mersiinn, serin bir ankara akşamından kucak dolusu sevgiler :1hug:a.s.
keçi kız nerdesin canım
toprağım benim. rahmetli annemin memleketi tabii tarsus. birsürü tanıdık var orda. gelirdik annem hayatta iken onları ziyarete. senin de annen rahmetli olmuş anladığım kadarıyla. allah rahmet eylesin. mekanları cennet olsun inşallah. bizim evimiz, tepeensesinde. hani mezarlığı geçince ,erenler dağına ergeniye varmadan, eğriceoluk var orda. eve gidip gelirken annecağzımın mezarının yanından geçeriz hep. ben yeni evliydim 21 yaşındaydım ve 7 aylık hamileydim annem öldüğünde. bize allah yardım etsin anneler gününde.senağlama
mersinli kızlar gunaydın nasılsınızz ya birtürlü görüşemiyoruzzzz
hepinize sevgilerrrr
tarsus da buluşma yapalım cansu nerdesin
kızlar sizlerde davetlısınızzzzz
inş yapanızz da sizlerr de gelirsinizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?