Mersin///33

Yaramas buluşmayı Mersindemi yapacaksınız inşallah haberim olur tanışmayı çok istiyorum. Mersinl,iler öpüldünüz şekerler.
Yaramas Cumaya Tarsustayım. Oğlum okuldan gelir gelmez gideceğim akşamda dönerim, kardeşlerim var onları görecem zamanım olsa senide görmek isterim ama çok kısıtlı bir zaman ayırdım. Biliyorsun anneler günü geliyor, Pazar günü ama ben Pazar günü gidemiyorum oğlumun dershanesi var. En iyisi peşin peşin anamın anneler gününü kutluyayım dedim. Mezara gidecem. Annesi olan sevinsin ve kıymetini bilsin kızlar annenin yokluğu ayrı bir koyuyor insana. Elini öpecek bir annem bile yok. Allah hepinizi korusun, annelerinize hayırlı ömür versin.

günaydıııın mersiiinnnn, günaydın keçiiimmm, günaydııın arkadaşlaaarrr,

keçim canım bir kaç gündür uğramamıştım buraya senin özel davetin üzerine geldim canısı, canım bu arada sana özelden msn mi verecektim ama özel mesajlar kaldırıldmı ne gönderemedim, eliften alırmısın benim msn mi ??

Mersin başka bir şehir ya. gerçekten yaşaması çok güzel.. Her şeye rağmen.. Küçük Türkiye de diyebilirim tüm memleketi Mersin'de bulabilirsiniz. Gelip 17 km lik sahil şeridimizde şöyle bi 5 çayından sonra yürümenizi tavsiye edebilirim yerimseniben

cinlamazmi yav.. tatlicadiarzu neyse az kaldi bende oradayim yakindaaaaaaaaa :sm_cool:

Sıla33 hemşerim,Silifkelim.Bizim köyümüz de (Atakent) Susanoğlunda.Bu yaz gideriz inşallah sahil yıkılıyor yazları oralarda.Sevgilerimle....

toprağım benim. rahmetli annemin memleketi tabii tarsus. birsürü tanıdık var orda. gelirdik annem hayatta iken onları ziyarete. senin de annen rahmetli olmuş anladığım kadarıyla. allah rahmet eylesin. mekanları cennet olsun inşallah. bizim evimiz, tepeensesinde. hani mezarlığı geçince ,erenler dağına ergeniye varmadan, eğriceoluk var orda. eve gidip gelirken annecağzımın mezarının yanından geçeriz hep. ben yeni evliydim 21 yaşındaydım ve 7 aylık hamileydim annem öldüğünde. bize allah yardım etsin anneler gününde.senağlama

Izin zamani yaklastikca heyecanlaniyorum.Kismetse temmuzun 10 unda istanbulda 14 ündede mersindeyim.Bu yaz cok güzel bir tatil beni bekliyor:teytey:

Sıla33 hemşerim,Silifkelim.Bizim köyümüz de (Atakent) Susanoğlunda.Bu yaz gideriz inşallah sahil yıkılıyor yazları oralarda.Sevgilerimle....

ooo toprammmmm sevindim..susanoglu aah aaah orda her gün denize giriyorum ben,millet kapizliya gider ben susanogluna..hele bide aksam oldugunda takilar falan satilmiyormu..:asigim: seviyorum silifkemi yaaa

Izin zamani yaklastikca heyecanlaniyorum.Kismetse temmuzun 10 unda istanbulda 14 ündede mersindeyim.Bu yaz cok güzel bir tatil beni bekliyor:teytey:

:sm_cool: aaa bu hisleri bende paylasiyorum,yanliz ben senden önce mersinde olcam sengözlerimebaksanab haziranin sonunda yoldayim oh oh allahin izniyle :icecream:

iyi akşamlar mersiinn, serin bir ankara akşamından kucak dolusu sevgiler :1hug:a.s.

keçi kız nerdesin canım

Hoş geldin birtanem beni kırmayıp geldiğin için sana minnettarım aşkım. Alırım MSN ni bir aralık. Şeniz

Merhaba canım; aramıza hoş geldin. Atakent (Susanoğlu) yazlık baktım. Ama ne kadar sosyal yani şimdilerde in cin top oynuyor ama yazın nasıl oluyor ya bana biraz bilgi verirmisin. Disko falan varmı kız şöyle çifte telli oynayacağımız. Şaka bir yana gerçekten havuza ve denize girmekten başka yapılacak ne var. Öpüldün şekerŞeniz

Mersin bir ilki yaşıyor kızlar; Yıllardır Mayıs ayı hiç bu kadar serin olmamıştı.

Mersin in nezih bayanları öpüldünüz şekerler

Canım benim sana teşekkür etmek istedim ama nedense teşekkür butonun çalışmıyor. Çamlıyaylada yeriniz bize epeyce uzak , Allah senin annenede rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ne yapalım birtanem ölüm Allahın emri.................

mersinli kızlar gunaydın nasılsınızz ya birtürlü görüşemiyoruzzzz
hepinize sevgilerrrr
tarsus da buluşma yapalım cansu nerdesin
kızlar sizlerde davetlısınızzzzz
inş yapanızz da sizlerr de gelirsinizzzzz

selam yaramas selam mersinli hanımlar tarsus buluşması ne zaman bende varım:enbuyukkk::enbuyukkk:

günaydıııın mersiiiinnnna.s. bu gününüz dünden güzel olsun inşallah a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…