Mersin///33

yaramascim ve burcucum tesekkür ederim karsilamanz icin.
Bana mersinin gezilecek en güzel erlerini bulmam konusunda yardimci olurmusunuz??

canim bana sormamissin ama ben sölim dedim,
mersindeki careffour u tavsiye ederim :roflol: güzel kahvalti yapiliyor.. sonracima mersinin o güzel kum sahilini gez derim.. ayrica yer alti diye bi sinema var ora git derim..hmm pazarlari cok güzeldir...aklima geldikce yazarim..ha truvayi unutma :roflol:

silacim aslinda ilk mesajimda genel olarak herkese sormustum fakat kimse cevap yazmadi.Ikinci mesajimada yaramas ve burcudan baska kimse yazmayinca bende onlara sordum.Sende cevaplamissin tesekkür ederim.
Careffour zaten her iki fünde gittigim yerdir cnm.Sahile gelince zaten sahil kenari yazliigim var oraya gidecegim(tömükte beklerim) Sinemeyada zaten Avustryada her hafta gidiyorum.

mersinli kızlar nasılsınız
iyimisiniz
mersin buluşması yapıyoruz karar verdik cansu 32 ile ve ben hadiyin sizlerden de bekliyoruz mersinli kızlar
duydunuz muu? laa

bende varım ama bu sayfayı çok takip edemiyorum profilimi ziyaret edip mesaj atın yerini ve zamanını bildirin lütfen anşaltık mı ?

carfurda nerde kahvaltı yapılıyor ben bilmiyorum ama sahilde bi çok cafe var açık büfe kahvaltı var 8 liraya ayrıca adesenin kahvaltısın çok beğenirim ben ve gezmek için forum alışveriş merkezini tavsiye ederim cuma cumartesi ginleri sosyete pazarını gezmenizi önerim

yav ben yokken ne o bulusma falannnnnnnnnnnnn.. olamaz :roflol: neyse baska zamana artik..

oo tömükte beklersin yani KardelenMasalim :) tamam görüsürüz..benimde akrabalarim cok arpac da limonluda ve tabikide tömükte haha :roflol:

Kizlar beni yanlis anladniz galiba ben bu saydiklariniza zaten gün asiri gidiorum ben görülecek gezilecek önemli yerlerini mesela nerede piknik yapilir nerede turistik erleri tarihi eserleri vardir.....
Bunun gibi yerleri sormustum.Ama yinede ardimlariniz icin tesekkürler

o demek buluşma planlıyorsunuz haaaaaa hadi bakalım benimde haberim olsun görüşürüz belkim inşallah sevgiler herkeseeeeee

merhaba mersinli arkadaşlar. ben mersinli değilim ama adanalı olduğumuz için bi ayağımız mersinde. hatta cumartesi gidip dün akşam döndük mersinden. görümcemin kumkuyuda yazlığı var. oraya kaçıyoruz kızlarımın okulundan fırsat buldukça. bayılıyorum mersinin denizine. ruhum dinleniyor. rahmetli annem tarsusluydu zaten. bizim çamlıyaylada evimiz var. annem orayı o kadar çok severdi ki orada mezarı şimdi. bende 2000 yılında eşimin işi nedeniyle 1 yıl mezitlide oturdum. dutaltı nın yanında.eşimle mersine bayılıyoruz biz. tüm mersine kardeş şehirden selam.....

Merhabalar sevgili mersinliler.Dün nette dolaşırken sizlere rastladım baştan sona kadar okudum Mersin///33 konusunu ve hemen KK'ne üye oldum bende Mersinliyim diyebilmek için. .Ben Mersin Erdemli doğumluyum.Ailem Silifke'li.Ama şuanda Muğla'da oturuyorum(10 senedir).2 sende bir ancak gidebiliyorum memlekete.Bütün Mersin'e ve siz Mersin'lilere sevgiler....

gülloş canım ben de çamlıyaylaya bayılıyorum çok güzel yer senide bekleriz mersin buluşmasına kibŞeniz

slm kızlar ben de mersin silifkeliyim ama şu anda meslek icabı manisa!da görev yapıyoruz valla çok özledim ben ya deniz mevsimi de açıldı ya burnumda tütüyor görüşelim karışalım konuşalım arkadaşlar ben buradayım

gülloş canım ben de çamlıyaylaya bayılıyorum çok güzel yer senide bekleriz mersin buluşmasına kibŞeniz

mersin buluşması ne zaman olacak arkadaşım. bana bilgi verirsen belki gelirim. forum,u gezdim iki kez. çok güzel olmuş. çok şanslısınız arkadaşım .burda yok öyle biryer. ben de gelmeye çalışırım. kimler buluşuyor? nerde?fisfisfis

Canım benim kardeş şehir şöyle dursun sen benim toprağımdansın. Ben doğma büyüme Tarsusluyum. Çamlı yaylada bizimde evimiz var,çok severim Çamlıyaylayı, daha bu gün o toprağının kokusu burnumda tüttü, kendi kendime keşke yakın olsada gidiverip o havasını solusam diye ama nerde, Çamlı yaylanın neresinde eviniz. Bizim Çayırekinliğinde bakarsın tanıdığım birisindir .Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…