yaramascim ve burcucum tesekkür ederim karsilamanz icin.
Bana mersinin gezilecek en güzel erlerini bulmam konusunda yardimci olurmusunuz??
canim bana sormamissin ama ben sölim dedim,
mersindeki careffour u tavsiye ederim :roflol: güzel kahvalti yapiliyor.. sonracima mersinin o güzel kum sahilini gez derim.. ayrica yer alti diye bi sinema var ora git derim..hmm pazarlari cok güzeldir...aklima geldikce yazarim..ha truvayi unutma :roflol:
Yaramascim ne zaman yapiyorsunuz bulusmayi hangi tarihte??
Bakarsiniz bende gelirimm.:teytey:
merhaba mersinli arkadaşlar. ben mersinli değilim ama adanalı olduğumuz için bi ayağımız mersinde. hatta cumartesi gidip dün akşam döndük mersinden. görümcemin kumkuyuda yazlığı var. oraya kaçıyoruz kızlarımın okulundan fırsat buldukça. bayılıyorum mersinin denizine. ruhum dinleniyor. rahmetli annem tarsusluydu zaten. bizim çamlıyaylada evimiz var. annem orayı o kadar çok severdi ki orada mezarı şimdi. bende 2000 yılında eşimin işi nedeniyle 1 yıl mezitlide oturdum. dutaltı nın yanında.eşimle mersine bayılıyoruz biz. tüm mersine kardeş şehirden selam.....
gülloş canım ben de çamlıyaylaya bayılıyorum çok güzel yer senide bekleriz mersin buluşmasına kibŞeniz
silifkemi dedi birisi ?? :roflol: benim memleketim oraaaaaaaaaa
merhaba mersinli arkadaşlar. ben mersinli değilim ama adanalı olduğumuz için bi ayağımız mersinde. hatta cumartesi gidip dün akşam döndük mersinden. görümcemin kumkuyuda yazlığı var. oraya kaçıyoruz kızlarımın okulundan fırsat buldukça. bayılıyorum mersinin denizine. ruhum dinleniyor. rahmetli annem tarsusluydu zaten. bizim çamlıyaylada evimiz var. annem orayı o kadar çok severdi ki orada mezarı şimdi. bende 2000 yılında eşimin işi nedeniyle 1 yıl mezitlide oturdum. dutaltı nın yanında.eşimle mersine bayılıyoruz biz. tüm mersine kardeş şehirden selam.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?