Mersin///33

kızlar bende mersinliyimbahçelievler postanesinin arkasındakı sokaktaydımamaşimdi 3 yıldır amasyadayım evlendımdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...............fakat bu akşam annemmersinden geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ve bana cezerye ile künefe getiriyorrrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyythihoyyyt

Ben girmeyeli Mersinli hanımlar çoğalmış. Herkese selamlar sevgiler. Yayladaydım. Bu gün geldim. Yarında Alanyaya tatile gidiyorum. Kızlar 1 Eylülde aranızdayım. Hepinizi öpüyorum Mersinliler.

merhaba kızlar ne güzel kalabalıklaşmış burası hoşgeldiniz kızlar
kim özlemiş ti sıcagı yahu
özellikle dün bayılacaktım sıcaktan bu klimalarda olmasa halimizi düşünmek bile istemiyorum eve çakılıp kalıyoruz bı sıcakta dışarı nereye çıkacaksın ki mersini bende çok seviyorum ama bu kadar sıcagı degil yahuu

mrb ben bugün üye oldum bende mersinliyim ama şuan tarsus organizede çalışıyorum buraları merak ediyorsan çok sıcak :)

oh be cok iyi oldu sonunda mersinden bırılerı bulundu.bnde kendımı yalnz hıssedıoduomhamiş olanlar yokmu pekı nerde doğum yapacaklar?

selam mersin şekerlerii
bugun geldim nasılsınızz bakalım
sonra görüşelim byy muxxkk

gunaydın mersin şekerleri nasılsınızz ya kimse gelmiyor ki yada ben raslamıyorum
k i b muxxkk by

selam arkadaşlar nasılsınız bakalım, e sevgili anneler okullarda açıldı Allah hepinizin yardımcısı olsun nediim:teytey:

slm forumun başında mersinin suyunu içen 7yıl içinde mersine dönermiş diyo bakalım dönebilecekmiyim bir türlü kısmet olmuyo

slm kızlar bende meresin silifkeliyim.şu an diyarbakır'da oturuyorum.öyle çok özledim ki o deniz kokusunu!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…