Mersin///33

selam canım ben de mersinliyim ama ankaraya da alıştım,bayramda gidicem inş mersin e de..sen napıyorsun ank da neresindesin?mersini n neresindensin bi de

selam arkadaşlar bende mersinliyim ama amasyadayım buraya gelin geldim 3yıldır amasyadayım yazın gidip geliyordum ama şu sıralar gidemicem galiba çalışmam lazım çooookkkkkkkkkkkkkkkkyerimseniben

Batırık sevilmez mi yaaa

bende batırığa bayılırım.ama malesef şu günlerde yememeye çalışıyorum.çünkü kızımda seviyor.bir aydan beri çölyak teşhisi kondu o yüzden yapmıyorum.onunda canı çeker diye.biz ermenekliyiz batırığın hasını biliriz. ermenekli varsa selamlar.

ben de Mersin silifkeliyim, ailem mersin merkezdeler, ben se eş durumundan Alanya dayım .))

yaaa kızlar batırık demişsiniz, annemler ne güzel yapardı, her gittiğimde de muhakkak yaparlar, canımı çektirttiniz yaaa, hamile hamile yapılır mı şimdi bu bana... Aşk olsun size...

selam kıslar bir haftalık güney ege turundan sonra tekrar aranısa döndüm, tatil çok güzel ya ama çabucak geçiyo zaman. Türkiyede öyle güzel yerler varki görülmeye değer, yabancılara bakıyorum heryeri sahiplenmişler özellikle marmariste kendimi yabancı bi ülkede geziyo gibi hissettim hiç Türk yok hepsi turist, insanın içi acıyo...

kızlar ya nerelere saklandınız bakem e hadi ya çıkın tek tek ortaya ebe hep benmi olcam ya , küstüm ben oynamıyorum saklambaç falankaydirigubbakcemile2

kıslarrrrrrr bende mersinliyim merkezden bahçeli evler postanesinin ordaydımm.....bizamanlarrrrrrrr.şimdi 3yıldır istanbulda evliyim.sıksık gidip geliyorum mersinee.sıcağıda güzel mersinimin.keşke orda olsamda çelsem sıcağını:)

bende mersinden pozcu :)))hihoyyythihoyyyt:teytey:

ama yurtdisinda malesef yasiyorum

hihoyyyt benin alanya fırınının sokağında evim var ama ankaradyım bayramda gelicem inş.çok özledim ya ilk işim künefeeeecokacimcoook

canım ordayken sıcağı çekiliyordu ama ankaraya alışınca ben dayanamıyorum yazına genelde kışları giderim ama yine de çooook özledim:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…