Mersin///33

canım hamilelik iyi gidiyorda sıcaklar iyi gitmiyor..normalden 5 derece fazla hissediyorum sıcaklığı..sen gelmiyonmu buralara kaydirigubbakcemile5

temmuz ayı içinde geleceğim canım,sıcaklarda hiç çekilmiyor hakikaten,ben geçen yaz geceleri 3 çarşaf değiştiriyordum,Allah kolaylık versin canım

hayır canım,daha sorumluluk sınavları var,eşim de idareci olduğu için ona tatil yok zaten.O yüzden buralardayım,1 haftalığına geleceğim temmuz ortasında,inşallah,memleketimi çok özledim

hayır canım,daha sorumluluk sınavları var,eşim de idareci olduğu için ona tatil yok zaten.O yüzden buralardayım,1 haftalığına geleceğim temmuz ortasında,inşallah,memleketimi çok özledim

özlenmez mi bende aslen kahramanmaraşlıyım ama yıllardır burda yaşıyorum. geçen bayramda on yıl gitmediğim memleketime gittim yarım saat kaldım. ne kadar değişmiş tanıyamadım valla.demekki arayı uzatmamak lazımmış:)

bu günlerin tadını çıkarmaya bak olurmu? allah bana bir yaşatsın o günleri sonuna kadar tadını çıkarırım valla.kazasız belasız hayırlı doğumlar canım.

ya benim 2. bebişim oldugundan tadı çıktıda kaçtı bile.. senin olmuyomu cnm tedavimi görüyosun.allah inşallah sanada yaşatır tatlım:Saruboceq::Saruboceq:

sen benim memleketimde ben de senin memleketinde yaşıyoruz demek,hadi gel yerlerimizi değişelim:1rolleyes:kaydirigubbakcemile3

ya benim 2. bebişim oldugundan tadı çıktıda kaçtı bile.. senin olmuyomu cnm tedavimi görüyosun.allah inşallah sanada yaşatır tatlım:Saruboceq::Saruboceq:

canım ben bir dış gebelik geçirdim ondan sonrada adet düzensizliği oldu aylardır deniyoruz hayırlısı bakalım.allah bağışlasın ikinciymiş ne güzel ilki kaç yasında???

sen benim memleketimde ben de senin memleketinde yaşıyoruz demek,hadi gel yerlerimizi değişelim:1rolleyes:kaydirigubbakcemile3

yok canım ben almayayım çok kötü günler geçirdim orda. burda mutlu mesut yaşamak varken düzenimi bozmayayaım şimdi. doğduğunn yer değil doyduğun yer demişler. tayin falan istemeymiyormusunuz?

üzüldüm canım,hayırlısı olsun senin için.Tayin istemeyi düşünüyoruz ama bana iyi bir yer açana kadar,branşımdan dolayı pek yer açılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…