canım hamilelik iyi gidiyorda sıcaklar iyi gitmiyor..normalden 5 derece fazla hissediyorum sıcaklığı..sen gelmiyonmu buralara kaydirigubbakcemile5
kızlar yardım edin bana mersinde hangi eczanede chicco güneş kremi bulabilirim?
canım hamilelik iyi gidiyorda sıcaklar iyi gitmiyor..normalden 5 derece fazla hissediyorum sıcaklığı..sen gelmiyonmu buralara kaydirigubbakcemile5
allah kolaylık versin kaç aylık hamilesin canım??
6 ay bitmek üzere canım :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
hayır canım,daha sorumluluk sınavları var,eşim de idareci olduğu için ona tatil yok zaten.O yüzden buralardayım,1 haftalığına geleceğim temmuz ortasında,inşallah,memleketimi çok özledim
bu günlerin tadını çıkarmaya bak olurmu? allah bana bir yaşatsın o günleri sonuna kadar tadını çıkarırım valla.kazasız belasız hayırlı doğumlar canım.
özlenmez mi bende aslen kahramanmaraşlıyım ama yıllardır burda yaşıyorum. geçen bayramda on yıl gitmediğim memleketime gittim yarım saat kaldım. ne kadar değişmiş tanıyamadım valla.demekki arayı uzatmamak lazımmış:)
ya benim 2. bebişim oldugundan tadı çıktıda kaçtı bile.. senin olmuyomu cnm tedavimi görüyosun.allah inşallah sanada yaşatır tatlım:Saruboceq::Saruboceq:
sen benim memleketimde ben de senin memleketinde yaşıyoruz demek,hadi gel yerlerimizi değişelim:1rolleyes:kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?