Mersin///33

kızlar meraba, eşim mersinli... önümüzdeki hafta 1 hafta mersinde olucam. mersin merkezde. acaba bana bebek için mersinde alışveriş yapacağım, bebek için uygun şeyler bulabileceğim çarşı ve dükkanların adreslerini verebilirmisiniz. mersinin ankaradan daha uygun olacağını düşünüyorum, ancak mersin merkezde nereden bebek kıyafeti alacağımı tam bilebilemiyorum. bu arada ben 24 haftalık hamileyim, daha çok bebek zıbını, çıtçıtlı badiler, eşofmanlar, bebek battaniyesi tarzı şeyler almak istiyorum. yardımcı olursanız çok sevinecem, öpüyorum.

canım mersin forumda mothercare var. çok kaliteli ama şu an indirim yok. genelde ayın 15 inde indirim oluyo.
birde kipada wenice kids var. orası her zaman hesaplı.
bunların dışında görüş bebe ve doğuş bebe var. oralarada bakabilirsin.
şimdiden hayırlı doğumlar

evet canım mothercare şuan pahalı, ankarada da takip ediyorum orayı.... ama kipaya bakıyım. peki mersin içinde çarşılarda küçük dükkanlar yok mu kıyafet satan....

kesinlikle cemre bebe,çookkk uygun.Hastane caddesinde.

canım görüş bebe var genelde heryerde şubeside var.. hastane cad.. bebişininn hertürlü ihtiyacını tek kalemde ordan alabilirsin bende hamileyimde 22 haft..yada pozcudada var hemde cadde üstünde

kızlaar nabersiniz bakalım.....sıcaklar başladı.. bu arada fatma33 arkadaşımız doğum yaptı (yani görüşemiyom yapmış olması lazım) bi oğlışu olacaktı kendisine hayırlı olsun diyorummm

eşimin ailesi mersinde oturuyor...çok am çok güzel bir şehir vede çok ucuz...mersine yılda iki kez gidiyorum...orda yaşamak isterdim...

ebrucum böyle düşünmene bir mersinli olarak memnun oldum,güzeldir memleketim

valla kizlar mersin bir cennet adasi desem yeridir inanin... üniversitemi orda okudum harika bir yer! tarsusu cok seviyorum! keske mersinde yasasaydimmafoldumben

kızlaaar ; ben izmirden uçakla mersine gitmeyi düşünüyorum ... ama adana da ineceğim tabii...
adana havalimanından mersine nasıl ulaşırım ?

adanadam mersine otobüzle gidebilirsin benim yeğenim ordan aktarmalı gidebiliryordu
ne zaman gideceksin mersine

havaalanından çıkınca taksilerde var zaten cüzi bi miktarla mersine getiriorlar
yine çıkınca çıkış kapısından karşıda servisler duruyor onlara binerek mersine gelebilirsin merkeze kadar hatta mezitiye kadar götürüyorlar

selam kızlar cici mersinin cici hatunları gecenin bilmem kaçı hava sıcak nem tavan yapmış durumda ve uyuyamıyorum sıcakta valla. ama yinede seviyorum burayı. ayrı kaldığım bir kaç günde çok özlüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…