Mersin///33

şaşırdım,bugüne kadar seven öğrencim çok nadir olmuştur,zor gelir ve çalışmazlar genelde

slm kızlar mersin de gezilecek güzel yerler varmı

oooo,susanoğlu,kızkalesi,ashab-ı kehf mağarası,Silifke'de astım mağarası,cennet cehennem,kanlıdivane harabeleri,uzuncaburç,Tarsus şelalesi ve kliseleri.....aklıma ilk gelenler,araştırma yaparsan daha ne güzellikleri var.Gelirsen buralara tatlı olarak cezerye ve kerebiç mutlaka ye,tantuni ve tabiki balık yemeni tavsiye ederim.Tarsus üzümünü de unutmayayım.

canım ben bir dış gebelik geçirdim ondan sonrada adet düzensizliği oldu aylardır deniyoruz hayırlısı bakalım.allah bağışlasın ikinciymiş ne güzel ilki kaç yasında???

3,5 yaşında sayılır ismi irem. 2.de oğlaan olucak inşallah.. darısı isteyen herkese inşa<llah:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

tşk ederim tüm dediğin yerleri gezmeye çalışcam gidersem

İyi geceler Mersinin güzel hatunları. Nasılsınız bakalım. Tabi bu sıcaklarda nasıl iyi olunursa. Temmuz bunaltacağa benziyor. Öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…