günaydınlar hepimize.[/QUOTE
merhaba canım herkese merhaba nasılsınız.. herkes denize yaylaya falan gitmiş heralde.. bizim yokki gidelim muhtar gibi bekliyoz burayım :umursamaz:
evet canım kavurucu sıcakta bizle kaldık galiba.he he heyecan yaptım bak bugün buluşuyoruz nihayet.
evet canım kavurucu sıcakta bizle kaldık galiba.he he heyecan yaptım bak bugün buluşuyoruz nihayet.
kimler buluşuyo kızlar delikafadulden
kimler buluşuyo kızlar delikafadulden
hamarat miskokulum ve marbley buluştu:) gönül isterdi ki kalabalık olalım ama olmadı yinede gayet güzeldi valla.
resimleri bekleriz
nerde buluştunuz??
hemşolarım nasılsınız bakemm zemuszemuszemuszemus
selam canım
ah nihayet bi hemşom fark etti beni
geçenlerde geldim selam verdim
hiç kimse fark etmedi beni mafoldumbenmafoldumben
hemşolarım nasılsınız bakemm zemuszemuszemuszemus
aaa insan buluşurda foto çektirmezmi ayol.aaa fotograf çekmedik biz üçümüzde fotograf çektirmeyi sevmiyoruz galiba. bir daha kine kalabalık olacağımızı umite diyorum.
valla ben pek sık takip edemediğimden görmemişimdir, görenlerde selam vermiştirde sen görmemişsindir :roflol: bundan sonra hep beklerizah nihayet bi hemşom fark etti beni
geçenlerde geldim selam verdim
hiç kimse fark etmedi beni mafoldumbenmafoldumben
kızlar iyi geceler. Sessiz sedasız buluştunuz demek. Haber verseydiniz gelirdik. neyse
Öpüyorum Mersin
geç görmüşüzdür belki ondandır bende bakıyorum bazen kimse olmuyor çok nadir iki üç kişi aynı anda burda olsun.
tirip yapma bak bende farkettim seni.Şeniz
valla ben pek sık takip edemediğimden görmemişimdir, görenlerde selam vermiştirde sen görmemişsindir :roflol: bundan sonra hep bekleriz
kızlar iyi geceler. Sessiz sedasız buluştunuz demek. Haber verseydiniz gelirdik. neyse
Öpüyorum Mersin
selam kızlar nasılsınız bakalım?Geçmiş Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun.öptüm herkesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?