Mersin///33

ben her gün kk ya giriyorum ve baktığım ilk yer burası oluyor.birşeyler yazan olmuşmu acaba diye eminim ki çoğumuzda aynı şeyi yapıyor hep aynı şeyi bekliyoruz.diğer şehirleri kıskanıyorum bazen.

günaydınlar.....
marbley nasılsın canım?Ben Kağan'la uğraşıp duruyorum.
memleketim nasıl,şimdiden özledim.

merhaba kızlar dün ne sıcaktı öyle bayılacağımı sandım bian kızlar ben gelinliğimin altına babet tarzı topuksuz ayakkabı arıorum forumda bikaç yere baktım ama hoş şık bişi yok nerde bulabilirim

çok ayakkabıcı var ama aradığın şey var mı bilmiyorum canım.Bu arada hayırlı olsun,Allah daima mutlu etsin,az kalmış,ne heyecanlısındır şimdi.

bambiye bakmışsındır herhalde canım onun outletine bak istersen orda vardır belki.

Sevgili Mersinin bayanları sağ salim Temmuzu atlattık sayılır, Ağustosuda atlatırsak sıcaklar biter. Bu sene çokmu sıcak banamı öyle geliyor. Bu ne ya öldürecek bu günkü nem. Cennette cehennemi yaşıyoruz. Öpüyorum hepinizi.

OOOOOOOO tebrik ederim evleniyoruz demek. Düğünümüz ne zaman. İnşallah Temmuz yada Ağustoe demezsin. Güzel günler senin olsun.

ben her gün kk ya giriyorum ve baktığım ilk yer burası oluyor.birşeyler yazan olmuşmu acaba diye eminim ki çoğumuzda aynı şeyi yapıyor hep aynı şeyi bekliyoruz.diğer şehirleri kıskanıyorum bazen.
evet canım, herkes birbirinden bekliyor sanırım.
ben mersinli değilim ama mersinde yaşadığım için kk ya her geldiğimde burayada göz atıyorum. aynı zamanda kendi memleketimin topiğinede giriyorum. ordada herkes aynı anda online olmuyor ama aramızda bi muhabbet var. umarım burasıda öyle olur.
hatta bazan aklıma ne geliyo biliyomusunuz, burda yazıştığımız kişilerle belkide gün içinde karşılaşıyoruzdur.çarşıda, forumda, yolda falan, birbirimiz olduğunu bilmeden :))
canım gezip bakmak lazım. son zamanlarda pek ayakkabıcı dolaşmadığım için haliyle gözümede çarpmadı. bu arada düğün ne zaman? nerde? hayırlı olsun şimdiden.

valla işe sabah girip akşam çıkıyorum. klimalı ortam. ama ordan çıkıncada resmen asfaltın sıcağı insanın yüzüne yüzüne vuruyo, nefes aldırmıyo

Canım benim çocuk Maraştan gelirde Temmuzda Mersine dayanırmı. Biz doğduk büyüdük 3 gündür bu günde öyle sıcağına dayanamıyoruz. Çocuk ne yapsın. Maraş yayla gibidir. Şeniz

yok canım,yayla gibi değil.Gündüzü aynı ama nem çok olmadığından gece rahat yatıyoruz,önemli olan da gecesi zaten.
bu arada herkese günaydın

yok canım,yayla gibi değil.Gündüzü aynı ama nem çok olmadığından gece rahat yatıyoruz,önemli olan da gecesi zaten.
bu arada herkese günaydın

merhaba canım kahramanmaraşın o kavurucu sıcağı aklımdadır hala birde esinti vardır orda sıcakta bir eser üstü başı toz toprak olur insanı tabii hala öyle mi bilmiyorum ama.geceleri güzel olur havası.

bencede bu yıl daha sıcak oldu tatlım yada yaş büyüdükçe sıcağa dayanıksızlaşıyor insan.sıcağa rağmen ben yazı çok seviyorum valla.ha arada dayanılmaz oluyor onada mecburen katlanacağız artık.

marbley evet canım ilginç bir rüzgarı var anlamadığım,pencere açsan her şey uçuyor,açmasan sıcak oluyor,tuhaf yani
bence geçen yaz daha sıcaktı,bu sene biraz daha iyi gibi geldi bana

iyi geceler kızlar
gündüz giremiyorum. geceleride fırsat buldukça bakıyorum
nabersiniz?
herkes sıcaktan şikayetçi valla. bende dahil :))

valla işe sabah girip akşam çıkıyorum. klimalı ortam. ama ordan çıkıncada resmen asfaltın sıcağı insanın yüzüne yüzüne vuruyo, nefes aldırmıyo [/QUOTE]

Yok sen çok iyisin akşama kadar oturosun kilimanın başında. Geçen gün bankada işim vardı bir girdim içeri buz gibi ben su gibi terli. İşimi gören bayan ay böyle olmaz sen hastalanırsın diyor. Ne yapayım şurda üstümümü değiştireyim dedim güldük. Demek bankada çalışıyorsun. Belkide seni tanıyoruzdur ama şimdi hangi banka desem belki yasaktır isim vermek. Sadece şunu söyle merkezdemisin.Tabi istersen.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…