günaydınlar.....
marbley nasılsın canım?Ben Kağan'la uğraşıp duruyorum.
memleketim nasıl,şimdiden özledim.
geçti şükür canım,sıcaklara dayanamadı kuzum
merhaba kızlar dün ne sıcaktı öyle bayılacağımı sandım bian kızlar ben gelinliğimin altına babet tarzı topuksuz ayakkabı arıorum forumda bikaç yere baktım ama hoş şık bişi yok nerde bulabilirim
geçti şükür canım,sıcaklara dayanamadı kuzum
merhaba kızlar dün ne sıcaktı öyle bayılacağımı sandım bian kızlar ben gelinliğimin altına babet tarzı topuksuz ayakkabı arıorum forumda bikaç yere baktım ama hoş şık bişi yok nerde bulabilirim
evet canım, herkes birbirinden bekliyor sanırım.ben her gün kk ya giriyorum ve baktığım ilk yer burası oluyor.birşeyler yazan olmuşmu acaba diye eminim ki çoğumuzda aynı şeyi yapıyor hep aynı şeyi bekliyoruz.diğer şehirleri kıskanıyorum bazen.
canım gezip bakmak lazım. son zamanlarda pek ayakkabıcı dolaşmadığım için haliyle gözümede çarpmadı. bu arada düğün ne zaman? nerde? hayırlı olsun şimdiden.merhaba kızlar dün ne sıcaktı öyle bayılacağımı sandım bian kızlar ben gelinliğimin altına babet tarzı topuksuz ayakkabı arıorum forumda bikaç yere baktım ama hoş şık bişi yok nerde bulabilirim
Sevgili Mersinin bayanları sağ salim Temmuzu atlattık sayılır, Ağustosuda atlatırsak sıcaklar biter. Bu sene çokmu sıcak banamı öyle geliyor. Bu ne ya öldürecek bu günkü nem. Cennette cehennemi yaşıyoruz. Öpüyorum hepinizi.
Canım benim çocuk Maraştan gelirde Temmuzda Mersine dayanırmı. Biz doğduk büyüdük 3 gündür bu günde öyle sıcağına dayanamıyoruz. Çocuk ne yapsın. Maraş yayla gibidir. Şeniz
evet canım, herkes birbirinden bekliyor sanırım.
ben mersinli değilim ama mersinde yaşadığım için kk ya her geldiğimde burayada göz atıyorum. aynı zamanda kendi memleketimin topiğinede giriyorum. ordada herkes aynı anda online olmuyor ama aramızda bi muhabbet var. umarım burasıda öyle olur.
hatta bazan aklıma ne geliyo biliyomusunuz, burda yazıştığımız kişilerle belkide gün içinde karşılaşıyoruzdur.çarşıda, forumda, yolda falan, birbirimiz olduğunu bilmeden :))
bugün bir baktım yazılanları görünce cidden mutlu oldum.evet bizde yapabiliriz hatta en güzel topik biizmkide olabilir.karşılaşıyoruz belki birbirimizle neden olmasın ilginç olanda o zaten.bu arada herkese günaydınlar.
yok canım,yayla gibi değil.Gündüzü aynı ama nem çok olmadığından gece rahat yatıyoruz,önemli olan da gecesi zaten.
bu arada herkese günaydın
Sevgili Mersinin bayanları sağ salim Temmuzu atlattık sayılır, Ağustosuda atlatırsak sıcaklar biter. Bu sene çokmu sıcak banamı öyle geliyor. Bu ne ya öldürecek bu günkü nem. Cennette cehennemi yaşıyoruz. Öpüyorum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?