Mersin///33

selam arkadaşlar bu ne sıcak yaa nefes alamıyorum sanki.keşkem yaylada bi evimiz olsaydı:1no2:serin serin yatardık en azından.

mersin selamlarr gunaydınn
hanımlarrr nasılsınızz
sıcaklar iyice bastırdııılmaz:

evet herkes sıcaklardan dem vurmaya başladı şimdi sıcaklar bitse diyeceğiz kış gelince yaz gelse... bu böyle sürecek. yazları şu sıcağı olmasa cennet olacak cennet mersin.cidden üç gündür felaket sıcak her yaz diğerindende mi sıcak oluyor ne? you_know hazırlıklar nasıl gidiyor düğün ne zamandı?

kimseyle karşılaşmayınca topikte selam bırakıp çıkıyoruz. Ne yapalım. Herkes kendine uygun zamanda giriyor.

Mersinin nezih bayanları öpüldünüz.

kimseyle karşılaşmayınca topikte selam bırakıp çıkıyoruz. Ne yapalım. Herkes kendine uygun zamanda giriyor.

Mersinin nezih bayanları öpüldünüz.

evet aynı anda malesef giremiyoruz insan gerçekten bir selamı dahi arıyor bazen,fakat aynışehirde yaşayan yada buralarda büyümüş insanların hiç mi konuşacak bir şeyi olmaz diye düşünmeden edemiyor insan.zaman meselesi değil bu belkide bilemiyorum.

canım bu topiğe pek uğramıyormuş,yoksa siteye giriyormuş,görüştüm bugün

aynen canım sana katılıyorum.
zamanla alakalı diil bencede. herkes girdiğinde bişeyler yazsa, diğer kişilerde girdiklerinde cevap yazar. aynı anda girmiş olmaya gerek yok bencede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…