bencede bu yıl daha sıcak oldu tatlım yada yaş büyüdükçe sıcağa dayanıksızlaşıyor insan.sıcağa rağmen ben yazı çok seviyorum valla.ha arada dayanılmaz oluyor onada mecburen katlanacağız artık.
merhaba canım kahramanmaraşın o kavurucu sıcağı aklımdadır hala birde esinti vardır orda sıcakta bir eser üstü başı toz toprak olur insanı tabii hala öyle mi bilmiyorum ama.geceleri güzel olur havası.
evet canım, herkes birbirinden bekliyor sanırım.
ben mersinli değilim ama mersinde yaşadığım için kk ya her geldiğimde burayada göz atıyorum. aynı zamanda kendi memleketimin topiğinede giriyorum. ordada herkes aynı anda online olmuyor ama aramızda bi muhabbet var. umarım burasıda öyle olur.
hatta bazan aklıma ne geliyo biliyomusunuz, burda yazıştığımız kişilerle belkide gün içinde karşılaşıyoruzdur.çarşıda, forumda, yolda falan, birbirimiz olduğunu bilmeden :))
bugün bir baktım yazılanları görünce cidden mutlu oldum.evet bizde yapabiliriz hatta en güzel topik biizmkide olabilir.karşılaşıyoruz belki birbirimizle neden olmasın ilginç olanda o zaten.bu arada herkese günaydınlar.
Günaydınlar canım. Aslında senin aklına gelen benimde aklıma gelir zaman zaman hele bankacı arkadaşı kesin görüyorumdur diye düşünürüm. Çok sormayı istedim ama belki yanlış anlar diye sormadım. Kimbilir belki seninlede karşılaşıyoruzdur. Mersinli değilsen nerelisin canım.Şeniz
Dur bak şimdi yaşımızı ortaya çıkaracaksın. :1no2:
iyi geceler kızlar
gündüz giremiyorum. geceleride fırsat buldukça bakıyorum
nabersiniz?
herkes sıcaktan şikayetçi valla. bende dahil :))
marbley doğumgünün galiba,kutlu olsun canım.30 deme ya,29 değil miyiz biz :))
evet öyle yapıyorum ben galiba bugün itibarıyla 30 oldu.küçük bir kız çocuğu iken annemin doğum gününde ağlamıştım ''30 yaşına geldin ölürsen ne yaparım'' diye.o çocuk aklıyla nasıl büyük bir yaş gibi geldiyse bana.şimdi ise hayatın daha yeni başladığını düşünüyorum.büyümek ve çocuk olmak arasında ki fark bu olsa gerek.bu yıl ben güzel şeyler yaşayacağımı düşünüyor ve herkesinde bundan sonra isteklerine kavuşmasını diliyorum sadece.topiği şenlendirelim canım yeter ki isteyelim olur olmaz mı hiç.
pozcudayım canım ben.Yok sen çok iyisin akşama kadar oturosun kilimanın başında. Geçen gün bankada işim vardı bir girdim içeri buz gibi ben su gibi terli. İşimi gören bayan ay böyle olmaz sen hastalanırsın diyor. Ne yapayım şurda üstümümü değiştireyim dedim güldük. Demek bankada çalışıyorsun. Belkide seni tanıyoruzdur ama şimdi hangi banka desem belki yasaktır isim vermek. Sadece şunu söyle merkezdemisin.Tabi istersen.Şeniz
yok canım neden yanlış anlayayım. ben nevşehirliyim canım. üniversite için gelmiştim mersine. evlendim kaldım burda delikafaduldenGünaydınlar canım. Aslında senin aklına gelen benimde aklıma gelir zaman zaman hele bankacı arkadaşı kesin görüyorumdur diye düşünürüm. Çok sormayı istedim ama belki yanlış anlar diye sormadım. Kimbilir belki seninlede karşılaşıyoruzdur. Mersinli değilsen nerelisin canım.Şeniz
oğlun kaçıncı sınıfa gidiyo canım. benimde kızım var okula giden.Hadi kızlar ben burayı biraz şenlendirdim şimdi sıra sizde. Kocaman öpüyorum hepinizi . Bu arada bende gündüz giremiyorum oğlum vermiyo bana ancak o saat 11 de uyuduğu zaman girebiliyorum. Ne yapalım artık okullar açılana kadar böyle.
evet tatlım, nerden bildin bakim :içelim:iyiiyiz canım sağol.geceleribuluşalım burda o zaman:) nevşehirli misin canım sen??
evet evet 29 olduk değilmi iki yıl 29 olsakta birşey olmaz zaten.canım evet doğum günüm teşekkür ederim.Şeniz
doğum günün kutlu olsun canım. yarında benim bebişimin doğumgünü. 1 yaşına giriyor.
pozcudayım canım ben.
O zaman seni görmemişimdir :1no2:ben merkezdeki bankalarda işim olur. Neyse inşallah bir tanışırız.Şeniz
günaydın hepinize benim nikahım 24 eylül mersinde düğünüm 26 eylül istanbulda ama ramazandan önce ufak tefek herseyi halletmek istiyorum ayakkabıyı o yüzden bu kadar sorun ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?