Mersin///33

Ay ben Maraşı serin olur biliyordum. Aslında biliyormusunuz kızlar Mersinin adı çıkmış. Hep dile gelir bak Maraşta sıcakmış.:sm_cool:

Hadi kızlar ben burayı biraz şenlendirdim şimdi sıra sizde. Kocaman öpüyorum hepinizi . Bu arada bende gündüz giremiyorum oğlum vermiyo bana ancak o saat 11 de uyuduğu zaman girebiliyorum. Ne yapalım artık okullar açılana kadar böyle.

Dur bak şimdi yaşımızı ortaya çıkaracaksın. :1no2:

evet öyle yapıyorum ben galiba bugün itibarıyla 30 oldu.küçük bir kız çocuğu iken annemin doğum gününde ağlamıştım ''30 yaşına geldin ölürsen ne yaparım'' diye.o çocuk aklıyla nasıl büyük bir yaş gibi geldiyse bana.şimdi ise hayatın daha yeni başladığını düşünüyorum.büyümek ve çocuk olmak arasında ki fark bu olsa gerek.bu yıl ben güzel şeyler yaşayacağımı düşünüyor ve herkesinde bundan sonra isteklerine kavuşmasını diliyorum sadece.topiği şenlendirelim canım yeter ki isteyelim olur olmaz mı hiç.

marbley doğumgünün galiba,kutlu olsun canım.30 deme ya,29 değil miyiz biz :))

günaydın hepinize benim nikahım 24 eylül mersinde düğünüm 26 eylül istanbulda ama ramazandan önce ufak tefek herseyi halletmek istiyorum ayakkabıyı o yüzden bu kadar sorun ettim

iyiki doğdun canım,gönlünden geçirdiğin ne varsa senin olur inşallah opuyorumnanaktan
bayanlar sizler nasılsınız?

Canım benim doğum günün kutlu olsun. Oy oy arkadaşım 30 umna girmiş. Allah hayırlı sağlıklı ve uzun ömür versin bir tanem. Banada çocukken 40 yaş çok uzak gelirdi. Şimdilerde devirdik gitti bilem. Allah gönlünce olsun.

pozcudayım canım ben.

doğum günün kutlu olsun canım. yarında benim bebişimin doğumgünü. 1 yaşına giriyor. [/QUOTE]

Severim senin bebişini ben. Allah hayırlı sağlıklı uzun ömür versin sanada bebişinede.Şeniz

yok canım neden yanlış anlayayım. ben nevşehirliyim canım. üniversite için gelmiştim mersine. evlendim kaldım burda delikafadulden

İyi etmişsin Mersinde kaldığına. Nevşehirde güzel yer Mersinede yakın sayılır. Mersinimizin geliniymişsin ne güzel.Şeniz

oğlun kaçıncı sınıfa gidiyo canım. benimde kızım var okula giden

Oğlum 8 sınıfıbitirdi. Bu aralar hangi lise telaşındayız. Puanı iyi olmadığından Anadolu liseleri gelmedi. Bakalım 2. tercih yapacağız. Senin kızın kaçıncı sınıf?Şeniz

Bu gün biraz kışlık şeyler attım dolaba yoruldum ya. cokacimcoook Karnıyarık için patlıcan kızattım koydum. Patlıcan közledim koydum yeşil fasulye koydum, bamye temizledim kurutmak için.cokacimcoook Hep onlarla uğraştım sıcakta. Yani kızlar anlıyacağınız tam tekmil kışa hazırlandım. Kışın yemek sıkıntısı çekerseniz buyrun beklerim.cokacimcoook

Öpüyorum herkesi kocaman.ŞenizŞenizŞeniz

kızlar hepinize teşekkür ediyorum canlarım benim.bugün bir sabah girebildim sonra ne mümkün tabir yanlış olmayacaksa tüm gün evim işgal altındaydı.saat 12 ye dek oturamadım bile.eşimin tüm ailesi sağolsunlar bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadılar:)
crescentmooncuğum ne kaa zor bir nikin varmış yazarken uzun ya zorlandım valla.canım nevşehir topiğinde en son sen yazmışsın geçen gün ondan sordum nevşehirlimisin diye.eşimde nevşehirli benim.bebişinin doğum gününü kutluyorum tatlım.bu arada pozcudaymışsın burda ki hemen hemen tüm bankalara girer çıkarım kesin görmüşümdür seni.
miskokulum canım keşke burdayken daha fazla görüşme imkanı bulsaydık.kağanı öp yerime.
keçi kız kuşum sen tüm kışlık hazırlığını yapmışsın gerçekten.imrendim doğrusu.öpüyorum hepinizi

eee ne olmuş yaşadığımız şehir görünmeyecek mi yani artık.bileydim böyle olacağını kayıt olurken güzel çekici seksi falan yazardım.beyaz bir yalandan kimseye zarar gelmezdi yanii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…