Mersin///33

Yine buraya kimseler uğramaz olmuş. Büyük bie ihtimalle bende yarın Namrun yaylasına gidiyorum. Ne zaman dönerim. En geç Pazartesi.

Sizleri sevgiyle kucaklıyorum. Beni özleyin kızlar. :asigim:

selam kızlar ben döndüm bu sabah itibariyle nemli ve sıcak havaya kavuştum.of ya ankara ne güzeldiserin serin.iyi geldi arkadaşlarımı görmek.nasılsınız sizler geçmişi okudum gayet iyisiniz.sizleri özledim.hepinizi öpüyorum.

kağan hiç iyi değil ebrucum,gece çok ateşliydi,ishali var ve 3 gündür düzgün bir şey yemiyor (

selam tatlım hoşbuldum.sabah kahvemi yaptım şimdi keyif yapıyorum evimi ve evimde tembellik yapmanın tadını çıkarıyorum.sen nasılsın.izne çıkmayı düşünmüyormusun?
canım zaten uzun bi süre izin yaptım ben. doğumdan dolayı ücretsiz izin almıştım. mayısta başladım işe. hazirandada 10 günlük iznim vardı onu kullandım. süt iznim vardı oda yeni bitti yani bu aralar izin falan yok
kağan hiç iyi değil ebrucum,gece çok ateşliydi,ishali var ve 3 gündür düzgün bir şey yemiyor (
geçmişolsun miskokulum.

sağol crescim
dün acildeydik,bugün tekrar dr'a gittik,kan tahlilleri yapıldı,sonuç bekliyoruz,zayıflamış kuzum,ateşi de düşmek bilmiyor,kusuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…