- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
Canım benim doğum günün kutlu olsun. Oy oy arkadaşım 30 umna girmiş. Allah hayırlı sağlıklı ve uzun ömür versin bir tanem. Banada çocukken 40 yaş çok uzak gelirdi. Şimdilerde devirdik gitti bilem. Allah gönlünce olsun.
günaydın hanımlar...
yine görüşürüz marbley,gönüller bir olsun canım (canım ismini yazmam da bir mahsur var mı,marbley zor geliyor da)
keçi kız patlıcanları kızartıp veya közleyip direk atabiliyor muyuz buzluğa,püf noktası var mı,ben de bir şeyler koyayım,okuldan gelince pratik our
günaydın hanımlar...
yine görüşürüz marbley,gönüller bir olsun canım (canım ismini yazmam da bir mahsur var mı,marbley zor geliyor da)
keçi kız patlıcanları kızartıp veya közleyip direk atabiliyor muyuz buzluğa,püf noktası var mı,ben de bir şeyler koyayım,okuldan gelince pratik our
kızlar hepinize teşekkür ediyorum canlarım benim.bugün bir sabah girebildim sonra ne mümkün tabir yanlış olmayacaksa tüm gün evim işgal altındaydı.saat 12 ye dek oturamadım bile.eşimin tüm ailesi sağolsunlar bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadılar:)
crescentmooncuğum ne kaa zor bir nikin varmış yazarken uzun ya zorlandım valla.canım nevşehir topiğinde en son sen yazmışsın geçen gün ondan sordum nevşehirlimisin diye.eşimde nevşehirli benim.bebişinin doğum gününü kutluyorum tatlım.bu arada pozcudaymışsın burda ki hemen hemen tüm bankalara girer çıkarım kesin görmüşümdür seni.
miskokulum canım keşke burdayken daha fazla görüşme imkanı bulsaydık.kağanı öp yerime.
keçi kız kuşum sen tüm kışlık hazırlığını yapmışsın gerçekten.imrendim doğrusu.öpüyorum hepinizi
tşk tatlımSeverim senin bebişini ben. Allah hayırlı sağlıklı uzun ömür versin sanada bebişinede.Şeniz
inşallah canımO zaman seni görmemişimdir :1no2:ben merkezdeki bankalarda işim olur. Neyse inşallah bir tanışırız.Şeniz
seninki büyükmüş. benim kız 3 ü bitirdi 4 e geçtioğlun kaçıncı sınıfa gidiyo canım. benimde kızım var okula giden
Oğlum 8 sınıfıbitirdi. Bu aralar hangi lise telaşındayız. Puanı iyi olmadığından Anadolu liseleri gelmedi. Bakalım 2. tercih yapacağız. Senin kızın kaçıncı sınıf?Şeniz
arkadaşlar kısaca cres diyo canım bana :)) sende öyle diyebilirsinkızlar hepinize teşekkür ediyorum canlarım benim.bugün bir sabah girebildim sonra ne mümkün tabir yanlış olmayacaksa tüm gün evim işgal altındaydı.saat 12 ye dek oturamadım bile.eşimin tüm ailesi sağolsunlar bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadılar:)
crescentmooncuğum ne kaa zor bir nikin varmış yazarken uzun ya zorlandım valla.canım nevşehir topiğinde en son sen yazmışsın geçen gün ondan sordum nevşehirlimisin diye.eşimde nevşehirli benim.bebişinin doğum gününü kutluyorum tatlım.bu arada pozcudaymışsın burda ki hemen hemen tüm bankalara girer çıkarım kesin görmüşümdür seni.
miskokulum canım keşke burdayken daha fazla görüşme imkanı bulsaydık.kağanı öp yerime.
keçi kız kuşum sen tüm kışlık hazırlığını yapmışsın gerçekten.imrendim doğrusu.öpüyorum hepinizi
belki bizim bankayada gelmişsinidr, tanıdık çıkabiliris
bu arada eşinde hemşerimmiş, ne güzel. demek sende bizim memleketin gelinisin
eee ne olmuş yaşadığımız şehir görünmeyecek mi yani artık.bileydim böyle olacağını kayıt olurken güzel çekici seksi falan yazardım.beyaz bir yalandan kimseye zarar gelmezdi yanii.
burda ne demek istediğinide anlamadım canım ya
İmrenme ya gel sanada yapalım veya gel kışın beraber yiyelim canım benim.
kışa bende sendeyim ona göre cokacimcoook
bu arada ben perşembeye dek yokum ankara gidiyorum bu gece.çok eski ve yakın arkadasımın bebeği oldu teyze olarak gitmem lazım çokta merak ediyorum doruğumuzu.geldiğimde görüşürüz artık.öpüyorum hepinizi.
ben patlıcan sevmem kıs, diğerlerinden yerim :))
günaydınlar...
keçi kız epeyce yorulmuşsun,bugün iyice dinlenirsin artık
ebrucum iyi yolculuklar canım,özleyeceğim seni
günaydınlar....
bu haftada bitti...
keçi kız ben de ablam veya kız kardeşim olmasını çok isterdim,hep imrenirim görünce,Allah hep mutlu etsin inşallah
selam kızlar
yarın yine iş var(
sıcakta insanın dışarı çıkası gelmiyo. cumartesi forumdaydık, bugünde denize gittik. yarınsa iş varartık süt iznimde bitti. kimbilir akşam kaçta çıkarız (( düşünmesi bile çıldırtıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?