Mersin///33

günaydın hanımlar...
yine görüşürüz marbley,gönüller bir olsun canım (canım ismini yazmam da bir mahsur var mı,marbley zor geliyor da)
keçi kız patlıcanları kızartıp veya közleyip direk atabiliyor muyuz buzluğa,püf noktası var mı,ben de bir şeyler koyayım,okuldan gelince pratik our

GÜNAYDIIIIIN MERSİİİİN a.s.

HAYIRLI CUMALARR :Saruboceq: TÜM DUALARINIZ KABUL OLSUN İNŞALLAH:Saruboceq:

ANKARADAN KUCAK DOLUSU SEVGİLER opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

FOSİLDAŞIM BİDENEM BİZ BÖYLEDE GÜZELİZ BEEE :lepi: YAŞLIYIZ DİYE BEĞENMEYEN KÜÇÜK OĞLUŞUNA ALMASIN DEMİ AMAAAA :lepi::lepi:

BİZLER YILLANMIŞ ŞARAP GİBİYİZ ŞEKRCİM, YAŞLANDIKÇA DEĞERİMİZ ARTIYOR:roflol::roflol::roflol:

canım tabii görüşürüz.yaz tatlım yaz adımı ne olacak bilakis daha çok hoşuma gider.

bu arada ben perşembeye dek yokum ankara gidiyorum bu gece.çok eski ve yakın arkadasımın bebeği oldu teyze olarak gitmem lazım çokta merak ediyorum doruğumuzu.geldiğimde görüşürüz artık.öpüyorum hepinizi.

Aynen öyle canım patlıcanları közledim ve kızattım biraz peçeteyle yağını aldım attım buzluğa. İlk defa deniyorum bakalım ev halkı yiyecekmi. Birer pişirim koydum bakalım. Kışın yerken yorum yaparım. cokacimcoook Öpüyorum canım.Şeniz

İmrenme ya gel sanada yapalım veya gel kışın beraber yiyelim canım benim.

Severim senin bebişini ben. Allah hayırlı sağlıklı uzun ömür versin sanada bebişinede.Şeniz
tşk tatlım

FOSİLDAŞIM BİDENEM BİZ BÖYLEDE GÜZELİZ BEEE :lepi: YAŞLIYIZ DİYE BEĞENMEYEN KÜÇÜK OĞLUŞUNA ALMASIN DEMİ AMAAAA :lepi::lepi:

BİZLER YILLANMIŞ ŞARAP GİBİYİZ ŞEKRCİM, YAŞLANDIKÇA DEĞERİMİZ ARTIYOR:roflol::roflol::roflol:
[/QUOTE]

Oy oyyyy kimler gelmiş kimler gelmiş sayfamıza. Şeniz Mersinimizin güzel gelini gelmiş, severim ben fosildaşımı. Sen bakma ya öyle dedğime senle ben 18 lik çıtırız.kaydirigubbakcemile5 İnanmıyanı aksini söyleyeni. Fururum vallahi.alnının ortasından. :içelim:

Güle güle git canım. İyi işte Perşembeye kadar serin serin gez. Mersinin neminden kurtul. Bebişinizede allah hayırlı ömür versin. Görüşürüz canım.Şeniz

Bu günümde nasıl geçti biraz ondan bahsedeyim de artık yatayım dün çok geç yattım ya.Allah yokluğunu vermesin yataktan gözümü misafirle açtım. Eline ekmeğini alan kahvaltıya geldi bu gün hemde haberim yok. Birde daha kahvaltı faslını bitirip kahvemizi içerken öğleden sonra misafiri geldi. Artık isyan ettim. Ya siz sözleştinizmi bu gün bana garezinizmi var. Daha yatağımı toplamaya fırsat bulamadım. Hiç biride birbirini tanımaz ortak olan arkadaş benim. Neyse bu günde böyle geçti işte.

Güzel günler hepimizin kaderi olsun arkadaşlar.

günaydınlar...
keçi kız epeyce yorulmuşsun,bugün iyice dinlenirsin artık
ebrucum iyi yolculuklar canım,özleyeceğim seni

günaydınlar...
keçi kız epeyce yorulmuşsun,bugün iyice dinlenirsin artık
ebrucum iyi yolculuklar canım,özleyeceğim seni

Evet canım yoruldum ama bu gün iyi bir dinlenme yolu seçtim. delikafadulden Ben gezmeye gittim. Tarsusa kahvaltıya gittim akşamda eve döndüm. cokacimcoook Kız kardeşime. Şeniz Bundan daha iyi dinlenemezdim.

günaydınlar....
bu haftada bitti...
keçi kız ben de ablam veya kız kardeşim olmasını çok isterdim,hep imrenirim görünce,Allah hep mutlu etsin inşallah

selam kızlar
yarın yine iş var (
sıcakta insanın dışarı çıkası gelmiyo. cumartesi forumdaydık, bugünde denize gittik. yarınsa iş var artık süt iznimde bitti. kimbilir akşam kaçta çıkarız (( düşünmesi bile çıldırtıyo.

günaydınlar....
bu haftada bitti...
keçi kız ben de ablam veya kız kardeşim olmasını çok isterdim,hep imrenirim görünce,Allah hep mutlu etsin inşallah

Ben senin ablan oluvereyim. Özün yerini tutmaz ama olanla idare et artık. Şaka bir yana ablam benimde yok ama kız kardeşim için her zaman iyiki varsın derim. Nereye gitsem onlarca insanla saatlerce muhabbet edip vakit geçirsem. Kız kardeşimle bir iki saat vakit geçirsem dinlenirim mutlu olurum. Allah uzun sağlıklı ömür versin bacıma da sanada .Şeniz

Kolay gelsin canım çalışmak zor değilmi? Ama iyi yönleri düşün ve mutlu ol.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…