MERHABA ARKADASLAR!! SIZE BIRAZ TARSUS HAKKINDA BILGI VEREYIM.TARSUS DÜNYANIN EN ESKI ISLAMI SEHRIDIR...HIRISTIYANLIGIN YAYILMASINDA EN BÜYÜK ROL OYNAYAN SENT PAUL ADLI PAPAZ TARSUSLUDUR MÜSLÜMANLAR ICIN MEKKE MEDINE NEYSE HIRISTIYANLIK ICINDE TARSUS ÖYLE GIBIDIR....KLEOPATRA KAPISI HALA GÖRÜLMEYE DEGERDIR KLEOPATRAYLA BÜYÜK ALEXSANDERIN BULUSTUGU SEHRE ACILAN KAPI NEREDEYDI TABIKI TARSUSTA....SAHMERAN YILANININ EFSANESINI BILMIYEN YOKTUR TABIKI ODA TARSUSTA YA....HALA GÖRÜLMEYE DEGER AHSAP EVLERI ESKI KONAKLARI BULUNUR ....SALGAMI TANTUNISI KAPLUMBAGALARI YAYLALARI VEEE UNUTMADAN SÖYLIYEYIM YEDI UYURLAR MAGARASIYLA GÖRÜLMEYE DEGER BIR ILCEDIR. MESINE BAGLI. YOLUNUZ GECERSE MUTLAKA MÜZESINI GEZIN YOLLARINDA YÜRÜYÜN ,SALGAMINI ICIN, HAVASINI SOLUYUN ,KENDINE HAS BIR YAPISI VAR VE GÜN GECTIKCE DAHA IYI YERLERE GIDIYOR.... YAAA BEN ORALARI COKKKK ÖZLEDIMMMM........:1yes2:
ayy gecen yurrta yapmışlardı(antalyada okuyorum) görünce hemen aldım ilk kaşıkta aldıma alacağıma pişman oldum böğğ iğrenç yapmışlardı
bende mersinliyim burda mersinli fazla yok galiba:sm_cool:
BEN VARIM ARKADAŞ LAR YA BEN BURAYI GÖRMEMİŞTİM BENDE YENİ KONU AÇTIM PARDON :) BEN MERKEZDEN SİZ NERDENSİZ BAKALIMMM???
ben de merkezdeyim canım
içelim arkadaşımm :içelim::teytey:
BEN VARIM ARKADAŞ LAR YA BEN BURAYI GÖRMEMİŞTİM BENDE YENİ KONU AÇTIM PARDON :) BEN MERKEZDEN SİZ NERDENSİZ BAKALIMMM???
ohh ne guzel hemsom keske ben de olsaydım ne guzel tatıl iştesırnaşık şey
ben de merkezdeyim canım
benlede içermisin :içelim:
hemşom nerelerdesin yaa görüşemioz kaç günlerdir özledim seniŞenizŞenizŞeniz
hosgeldın sarı kelebeka.s.
beeeeeennnnnnnnnnnnnnndeeeeeeeeeeeeeeeee merkezdeyimsırnaşık şey
hosgeldın cemilesultana.s.
cemile kız bende burdayım
hoşbulduk ya telekomun azizliğine uğradık bugün bi türlü bağlanamadım da o yüzden geç cevapladım kusura bakmayın :teytey:
Bende Mersinde oturuyorum hemşolar.:teytey:
var var yeni geldim yerimseniben
ben acemiyim galiba
iletişim bilgilerini bulamadım
buralardayım hemsom ya bayram falan gorusemedık ben de özledım sen antalya ya dondun sanırım ŞenizŞeniz:1hug:
çok sevindim mucukssssssssssssssssssssssssssss görüşürük inş bi gün :)
var var yeni geldim yerimseniben
döndüm hemşom yaa 2 gece kaldım zaten tatilim yoktu kurbanda gelip gelemeyeceğimde belli diil zaten vize haftasına denk geliomuş galiba kesin değil ama yarı yıl tatilinde hiç kaçarı yok mutlaka görüşecez ama ona göreŞenizŞenizŞeniz
slm kızlar bende mersinde oturuyorum
merhaba hanımlar ben aslen istanbulluyum ama eşimden dolayı mersinde oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?