Mersin///33

tür-kan canım ben tarsus da yaşiyorum burası çok güzel hanı derleya insanın doğduğuyermi yoksa doyduğu yermi kşeni görnce yazdım Şeniz

BEN VARIM ARKADAŞ LAR YA BEN BURAYI GÖRMEMİŞTİM BENDE YENİ KONU AÇTIM PARDON :) BEN MERKEZDEN SİZ NERDENSİZ BAKALIMMM???

beeeeeennnnnnnnnnnnnnndeeeeeeeeeeeeeeeee merkezdeyim
ohh ne guzel hemsom keske ben de olsaydım ne guzel tatıl iştesırnaşık şey

hemşom nerelerdesin yaa görüşemioz kaç günlerdir özledim seniŞenizŞenizŞeniz

BEN VARIM ARKADAŞ LAR YA BEN BURAYI GÖRMEMİŞTİM BENDE YENİ KONU AÇTIM PARDON :) BEN MERKEZDEN SİZ NERDENSİZ BAKALIMMM???

hosgeldın cemilesultan

ben de merkezdeyim canım

hosgeldın sarı kelebek

bende merkezdeyımmm mademkı herkes merkezdeymısss:sm_cool:sırnaşık şey

benlede içermisin :içelim:

senle de içeriz hemso :içelim:Şeniz

hemşom nerelerdesin yaa görüşemioz kaç günlerdir özledim seniŞenizŞenizŞeniz

buralardayım hemsom ya bayram falan gorusemedık ben de özledım sen antalya ya dondun sanırım Şeniz

hoşbulduk ya telekomun azizliğine uğradık bugün bi türlü bağlanamadım da o yüzden geç cevapladım kusura bakmayın :teytey:

ewt bu telekom baya sorun yaratı valla

Bende Mersinde oturuyorum hemşolar.:teytey:

merhaba sende hosgeldın turkuvaza.s.

var var yeni geldim yerimseniben

sende hosgeldın asfiyaa.s.

ben acemiyim galiba

iletişim bilgilerini bulamadım

hosgeldın senem0606 ne gıbı bışey arıyosunfisfisfis

buralardayım hemsom ya bayram falan gorusemedık ben de özledım sen antalya ya dondun sanırım ŞenizŞeniz:1hug:

döndüm hemşom yaa 2 gece kaldım zaten tatilim yoktu kurbanda gelip gelemeyeceğimde belli diil zaten vize haftasına denk geliomuş galiba kesin değil ama yarı yıl tatilinde hiç kaçarı yok mutlaka görüşecez ama ona göreŞenizŞenizŞeniz

çok sevindim mucukssssssssssssssssssssssssssss görüşürük inş bi gün :)

ayyy ne güzel olur canım yaa mersin buşuşması falan yaparız izmirliler sık sık yapıolardı :dance::dance::dance:

var var yeni geldim yerimseniben

hoş geldin sefalar getirdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnŞeniz

hıım anladım hemsom goruselım tabı gelince yerimsenibensengözlerimebaksanabŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…