ben üniversite için gelmiştim canım buraya. mersin merkezdeydim. evlendim erdemliye yerleştim. ilk evlendiğim zamanlar iş bulamadım. çocuğum oldu. onu büyüttüm. sonra sözleşmeli işe başladım. orayı bıraktım. bankaya başladım bankadaysa 3 yılı bitirdim canım.
yok güzelimalıştım desem yalan olur ama uğraşıyorum hala bende pozcudaydım ilk oraya taşındımevimi su basınca taşındım şimdi göçmendeyim
ben 2 senedir işsizim hiçöle tatlı bişeymiş keyfi varmış gibi gelmiyo ev hanımlığı ama madem sen sevdin keyfini çıkar madem Şeniz
öle pis sudu pide üstelik :sinifsinif: çokşükür bu evimiyi sağol canımiyi olmus valla
benim cocugum yok evde bi kocişim var oda işi yüzünden cogu zamn sehir dısında oluyor..biraz sıkılıyorum ama olsun kafam rahat sesssiz rahat rahat ders calısabiliyorum..
ay senin o su basma hikayeside baya talihsizlikmiş..umarım bu evinde gül güle oturursun
selam kızlar
bugün pazar benim temizlik günüm.
az bi işim kaldı gidip onlarıda bitirim.
sizler nasılsınız??
sanırım yıllardır calısmıs biri olarak bu cevabı verdim sana..evde sadece bikac kişiyle ugrasıyorsun ama calıstın mı binlerce kişiyle ayrı dert ayrı tasa..birde stres eklenince hop toruyorsun assagı.tabiki güzel yanları var kendi ayaklarının üstünde duruyorsun farklı insanlar tanıyorsun istedigin herseyi alabiliyorsun fakat insanlarla ugrasmak cok kolay degil.evde biri bişey dediginde pek fazla agrına gitmiyor ama helebi dısarda söylesinler yerin dibine giriyorsun..öle pis sudu pide üstelik :sinifsinif: çokşükür bu evimiyi sağol canım
benimde çocuğum yok ama çoksıkıldım ben ev hayatını sevmiyorum :1ninca:
benim yarın çalışanşla çalışmayan arasındaki en büyük farkdır zti temizlik günü kaydirigubbakcemile3 ama varya tekrar çalışmaya başlim vercem parayı yatçam dahada yuk bana temizlik :Saruboceq: bıktımuleynn
sanırım yıllardır calısmıs biri olarak bu cevabı verdim sana..evde sadece bikac kişiyle ugrasıyorsun ama calıstın mı binlerce kişiyle ayrı dert ayrı tasa..birde stres eklenince hop toruyorsun assagı.tabiki güzel yanları var kendi ayaklarının üstünde duruyorsun farklı insanlar tanıyorsun istedigin herseyi alabiliyorsun fakat insanlarla ugrasmak cok kolay degil.evde biri bişey dediginde pek fazla agrına gitmiyor ama helebi dısarda söylesinler yerin dibine giriyorsun..
eger iyi bir meslegin varsa bu cok problem degil haa birde aklını kullanırsan!
valla ben şirket sektöründen cok bıkmısım oyüzden evde oturup ev işi yapmak daha kolay geliyor..suanki istegim okulu bitiripkendime ait söyle bir güzellik saolnu acmak.
temizlik günü olan arkadasımızada kolay gelsin:)
valla kötü söz kötü bakışa bişey diyemem ama ben on tane kapı sileceğime on tane insanla uğraşmayı tercih ederim şahsenama bunlar karakter meselesi tabi inşallah dilediğin gibi olur canım salonu açınca haber ver gelelim :jeyyar:
hayır bni yalnıs anladın..ben kötü söz ve kötü bakıs olarak dile getirmedim..sadece bu zamana kadar gördüklerim böyle..tabiki asla istemem kimse üzülsün incinsin..bu konudaki hevesinide kırmak istemem sadece olaya biraz gercekci yönleriyle bakıyorum..en az 15 sene calısmıs birilerine sorsan yine aynı seyleri söyleyecektir tabiki olumsuz olsun istemem hatta hiç kimse iş hayatının böyle olmasını istemez..
umarım iş hayatın diledigin gibi olur..sana basarılar
iyi geceler kızlar.bu aralr çok yoğundum giremedim doğru düzgün.geçmişi okudum tubicik hoşgeldin canım.sayfalar uzun zamandır bu kadar hızlı ilerlemiyordu gerçektende.miskokulum,paress,cressve ablacığım nasılısınız?aslıda giremez artık hem bebek olacak hemde interneti iptal ettirmiş.
eşim iş değiştirdi kızlar bol bol şehir dışına çıkacak artık.ne yapacağım yalnız diye kara kara düşünüyorum şimdi.bebişim olsa onunla kalırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?