Mersin///33

iyi olmus valla

benim cocugum yok evde bi kocişim var oda işi yüzünden cogu zamn sehir dısında oluyor..biraz sıkılıyorum ama olsun kafam rahat sesssiz rahat rahat ders calısabiliyorum..

ay senin o su basma hikayeside baya talihsizlikmiş..umarım bu evinde gül güle oturursun

merhabalar...
hoşgeldin tubicik,erdemli güzeldir.limonlu'ya yazları giderdik küçükken.

hosbulduk canınm..sanırım sende buralısın

öle pis sudu pide üstelik :sinifsinif: çokşükür bu evimiyi sağol canım
benimde çocuğum yok ama çoksıkıldım ben ev hayatını sevmiyorum :1ninca:

selam kızlar
bugün pazar benim temizlik günüm.
az bi işim kaldı gidip onlarıda bitirim.
sizler nasılsınız??

benim yarın çalışanşla çalışmayan arasındaki en büyük farkdır zti temizlik günü kaydirigubbakcemile3 ama varya tekrar çalışmaya başlim vercem parayı yatçam dahada yuk bana temizlik :Saruboceq: bıktımuleynn

yok valla ne kadar parayıda versen kendi yaptığın gibi temiz olmuyo. yada benim içime sinmiyo.
birde ben evi ne kadar temizlersem temizleyeyim 2 dk sonra ev yine aynı. birde bu aralar benim ufaklık kendi yeme merakına sardı. özellikle mutfağın döküntüsü bitmiyo valla.

sanırım yıllardır calısmıs biri olarak bu cevabı verdim sana..evde sadece bikac kişiyle ugrasıyorsun ama calıstın mı binlerce kişiyle ayrı dert ayrı tasa..birde stres eklenince hop toruyorsun assagı.tabiki güzel yanları var kendi ayaklarının üstünde duruyorsun farklı insanlar tanıyorsun istedigin herseyi alabiliyorsun fakat insanlarla ugrasmak cok kolay degil.evde biri bişey dediginde pek fazla agrına gitmiyor ama helebi dısarda söylesinler yerin dibine giriyorsun..
eger iyi bir meslegin varsa bu cok problem degil haa birde aklını kullanırsan!

valla ben şirket sektöründen cok bıkmısım oyüzden evde oturup ev işi yapmak daha kolay geliyor..suanki istegim okulu bitiripkendime ait söyle bir güzellik saolnu acmak.

temizlik günü olan arkadasımızada kolay gelsin:)

günaydın hanımlarrrrr..ayy dün agda yaptım bugün kalkıp bi baktım bacaklarım mosmorkafamçokkarıştı

valla kötü söz kötü bakışa bişey diyemem ama ben on tane kapı sileceğime on tane insanla uğraşmayı tercih ederim şahsen ama bunlar karakter meselesi tabi inşallah dilediğin gibi olur canım salonu açınca haber ver gelelim :jeyyar:

hayır bni yalnıs anladın..ben kötü söz ve kötü bakıs olarak dile getirmedim..sadece bu zamana kadar gördüklerim böyle..tabiki asla istemem kimse üzülsün incinsin..bu konudaki hevesinide kırmak istemem sadece olaya biraz gercekci yönleriyle bakıyorum..en az 15 sene calısmıs birilerine sorsan yine aynı seyleri söyleyecektir tabiki olumsuz olsun istemem hatta hiç kimse iş hayatının böyle olmasını istemez..
umarım iş hayatın diledigin gibi olur..sana basarılar

Tubicik hoş geldin sen ya bu sayfayı renklendirmişin valla aferin kız sana. Seni kocaman öpüyorum.
Çalışmak iş hayatını sevmek tabiki yapı meselesi. Bende hiç sevmemiştim çalışmayı. En büyük sorunumda sabah erken kalkıp bazı şeyleri yapmaya mecbur olmak. Ben özgür olmayı yeğlediğimden hiç sevmedim çalışmayı. Umarım anlatmayı becerdim.

Mersinin şekerleri öpüldünüz.

iyi geceler kızlar.bu aralr çok yoğundum giremedim doğru düzgün.geçmişi okudum tubicik hoşgeldin canım.sayfalar uzun zamandır bu kadar hızlı ilerlemiyordu gerçektende.miskokulum,paress,cressve ablacığım nasılısınız?aslıda giremez artık hem bebek olacak hemde interneti iptal ettirmiş.
eşim iş değiştirdi kızlar bol bol şehir dışına çıkacak artık.ne yapacağım yalnız diye kara kara düşünüyorum şimdi.bebişim olsa onunla kalırdım.

ben kötü söz kötü bakış haricinde dedim canım sana öle olmuş demedim.
4 seneçalıştım senin kadar tecrübeli dilim tabikide 1 sene müşteri hizmetlerinde çalıştımki nekadar zor olduğunu biliyorum yeri geliyo karşındakinin gırtlağına çökmek istiyosun 1.5senedir işsizim ben o günleri bu günümetercih ederim sen etmezsin herkesin bakışaçısı farklı negüzelki sen ev hayatını seviyosun dedim
neyse uzatmim iyi geceler

iyiolmaya çalışıyomkuzumsen nasılsın Şeniz sıkma canını ya bi bakmışın olmuş bebişin oynuyosunuz onla evet aslıya bende üzüldüm ama vakit ayıramıyosa nette gereksizmasraf gerçektende

günaydın kıslarrrrr hepsinize hosbuldum...sizlerde hosgeldiniz...

yemek yapıyorum kıslar yardıma gelinnnkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…