Ben de Arzu hanıma gidiyordum ama Doğum için 2000 tl yi bulur dedi. Ayrıca her muayene pahalı ve benim hissiyatım eğer mesela kan testini anlaşmalı olduğu labaratuvarda yaptırmazsanız sormuyor bakmıyor siz söylemeden. Biz iki kişiydik birlikte giden ve vazgeçtik ikimiz de değiştirdik doktorumuzu.
City hospitalda Dilek güler hanıma gidiyoruz ve çok memnunuz. Normal Doğum konusunda da bi sıkıntı Yok kendisi mümkün olduğunca normal doğum yanlısı. Hastahaneyi ve doğumhaneyi odaları gördüm. Doğumhane tertemiz. Odalar biraz küçük ama ekstra ödeme ile büyük oda seçebilirsiniz. Herşeyden önemlisi Dilek hanım sizi bir an önce göndermeye çalışan başından savan bi tavırla hareket etmiyor. Sabırlı her soruya cevap verir Güleryüzlü ve ilgili. Ben bi gece hastahaneye nst ye gittim hareketlerini hissetmediğimiz için bebeğin, oradaki hemşireler Dilek hanıma sonucu attığı ve sorun olmadığı halde beni rahatlatmak için kendisi aradı, tavsiyelerde bulundu, stres yapmamamı söyledi vs..
tüm bunları yazıyorum çünkü doktor seçme konusunda Mersin'e gelene kadar çok sorun yaşadım. Neyse ki şimdi kafam rahat. Normal Doğum için bekliyorum evet ama sezeryana alırsa doktorum ona da güveniyorum çünkü son anda neler olur sadece Allah bilir ve doktorumun da elinden gelenin en iyisini yapacağına inanıyorum.
Uzun oldu ama umarım yarımı dokunur :)