Doğuma Hazırlık Mersin hamileleri burada mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben de Arzu hanıma gidiyordum ama Doğum için 2000 tl yi bulur dedi. Ayrıca her muayene pahalı ve benim hissiyatım eğer mesela kan testini anlaşmalı olduğu labaratuvarda yaptırmazsanız sormuyor bakmıyor siz söylemeden. Biz iki kişiydik birlikte giden ve vazgeçtik ikimiz de değiştirdik doktorumuzu.
City hospitalda Dilek güler hanıma gidiyoruz ve çok memnunuz. Normal Doğum konusunda da bi sıkıntı Yok kendisi mümkün olduğunca normal doğum yanlısı. Hastahaneyi ve doğumhaneyi odaları gördüm. Doğumhane tertemiz. Odalar biraz küçük ama ekstra ödeme ile büyük oda seçebilirsiniz. Herşeyden önemlisi Dilek hanım sizi bir an önce göndermeye çalışan başından savan bi tavırla hareket etmiyor. Sabırlı her soruya cevap verir Güleryüzlü ve ilgili. Ben bi gece hastahaneye nst ye gittim hareketlerini hissetmediğimiz için bebeğin, oradaki hemşireler Dilek hanıma sonucu attığı ve sorun olmadığı halde beni rahatlatmak için kendisi aradı, tavsiyelerde bulundu, stres yapmamamı söyledi vs..
tüm bunları yazıyorum çünkü doktor seçme konusunda Mersin'e gelene kadar çok sorun yaşadım. Neyse ki şimdi kafam rahat. Normal Doğum için bekliyorum evet ama sezeryana alırsa doktorum ona da güveniyorum çünkü son anda neler olur sadece Allah bilir ve doktorumun da elinden gelenin en iyisini yapacağına inanıyorum.
Uzun oldu ama umarım yarımı dokunur :)
Canım çok teşekkür ederim dilek hanıma da gitmeyi düşünüyordum çok yardımcı oldu verdiğin bilgiler hatta en yakın zamanda randevu alıp bi gideceğim size anlatırım durumları

Canım çok teşekkür ederim dilek hanıma da gitmeyi düşünüyordum çok yardımcı oldu verdiğin bilgiler hatta en yakın zamanda randevu alıp bi gideceğim size anlatırım durumları
dilek hanımı bende merak ettim. inşallah test sonuçlarım hayırlısı ile temiz gelirse belki bende ona giderim:KK16:

Rica ederim umarım memnun kalırsın :) evet bize de yaz durumları :) bu arada şuan ben adet sancısı gibi bi sancı çekiyorum belki de Doğum sancılarına işaret bana dua edin :)

Rica ederim umarım memnun kalırsın :) evet bize de yaz durumları :) bu arada şuan ben adet sancısı gibi bi sancı çekiyorum belki de Doğum sancılarına işaret bana dua edin :)
Ayy hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah:anne:

arkadaşlar merhaba,
sonucum bugün geldi henüz doktorla görüşemedim ama temiz sanırım sonuç.filiz çayan'a gönderdim sağolsun 2 kelime söylemek yerine ''gelin konuşalım'' yazdı bana.sanki şu an muayenelik bir durum varmış gibi.birde sorsan hastaları ile msjlaşıyor whats aptan.ben muayeneye zaten gidecektim, gittimde ama şu an yapacağı test sonucuna göre 2 kelimelik bir yorumdu.bu tavrından sonra ona gitmeyi düşünmüyorum.

arkadaşlar merhaba,
sonucum bugün geldi henüz doktorla görüşemedim ama temiz sanırım sonuç.filiz çayan'a gönderdim sağolsun 2 kelime söylemek yerine ''gelin konuşalım'' yazdı bana.sanki şu an muayenelik bir durum varmış gibi.birde sorsan hastaları ile msjlaşıyor whats aptan.ben muayeneye zaten gidecektim, gittimde ama şu an yapacağı test sonucuna göre 2 kelimelik bir yorumdu.bu tavrından sonra ona gitmeyi düşünmüyorum.
Canım sezin e göstersene

arkadaşlar merhaba,
Canım sezin e göndersen

Canım sezin e göndersen
gönderdim canım sonuçlar gayet güzel bir sıkıntı görünmüyor dedi.sağolsun en azından 2 kelimelik bir yorum yaptı bu da doktor o da doktor.yani dünden beri sinirleniyorum hala aklıma geldikçe.yazdığı o kadar yanlışki.gelin konuşalım ne demek.insanın içine kurt düşürüyor ve ben bunu sonuca bakarak mı söyledi bakmadan mı söyledi bilmiyorum.
prensip olarak buradan test sonucunu yorumlamıyorum dese inanın anlayışla karşılardım.

gönderdim canım sonuçlar gayet güzel bir sıkıntı görünmüyor dedi.sağolsun en azından 2 kelimelik bir yorum yaptı bu da doktor o da doktor.yani dünden beri sinirleniyorum hala aklıma geldikçe.yazdığı o kadar yanlışki.gelin konuşalım ne demek.insanın içine kurt düşürüyor ve ben bunu sonuca bakarak mı söyledi bakmadan mı söyledi bilmiyorum.
prensip olarak buradan test sonucunu yorumlamıyorum dese inanın anlayışla karşılardım.
Neyse canım takmana gerek yok zaten test sonucun iyi çıkmış boşver bi daha gitmezsin olur biter

Ayy hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah:anne:
Selam kızlar ben Doğum yaptım ama maalesef normal Doğum olmadı. Size yazmak için girdim. Dilek hanım ve hastahaneden gayet memnundum fakat ebesi tam bir embesildi. Daha ilk andan benim moralimi bozdu ve bir sürü olumsuzluktan bahsetti saatlerce sürüp sonunda yine sezeryan olabilirsin dedi. Onun yüzünden o sancılar içinde sezeryana gittim korkudan. Doktorlar biliyorsunuz ki normal Doğumda Doğum anında geliyor geldiği zaman Dilek hanım Ebeye kızmış bana söyledikleri için. Ama ben o sancıyla sezeryana gidecem dedim kendisine açıklamaya çalıştı ama ben yine de hayır dedim. Neyse ki ikimizde şimdi iyiyiz. Kendime hiç benzemeyen bi kızım oldu O aptal Ebenin adı da fatmaydı galiba. İsteyen olursa özelden foto atayım o kadına dikkat edin.

Selam kızlar ben Doğum yaptım ama maalesef normal Doğum olmadı. Size yazmak için girdim. Dilek hanım ve hastahaneden gayet memnundum fakat ebesi tam bir embesildi. Daha ilk andan benim moralimi bozdu ve bir sürü olumsuzluktan bahsetti saatlerce sürüp sonunda yine sezeryan olabilirsin dedi. Onun yüzünden o sancılar içinde sezeryana gittim korkudan. Doktorlar biliyorsunuz ki normal Doğumda Doğum anında geliyor geldiği zaman Dilek hanım Ebeye kızmış bana söyledikleri için. Ama ben o sancıyla sezeryana gidecem dedim kendisine açıklamaya çalıştı ama ben yine de hayır dedim. Neyse ki ikimizde şimdi iyiyiz. Kendime hiç benzemeyen bi kızım oldu O aptal Ebenin adı da fatmaydı galiba. İsteyen olursa özelden foto atayım o kadına dikkat edin.
Çok geçmiş olsun canım ebelerin de işine geliyor tabi sezeryan yarım saatlik iş normal doğum olsa uğraşacaklardı seninle
Ayrıca sıkıntı neydi ki bu kadar sezeryana yönlendirdirdi. Doktor da Ebeye uyun sağlamış. Neyse en azından bebeğin sağlıkla kucağında sen de iyisin önemli olana o. Bu arada ilk bebeğin mi

Kızlar çok şükür sizleri buldum kafayı yiyecektim yoksa şu an çok mutluyum. Ben başka bir yerde Doğu görevi yapıyorum allah kısmet ederse doğum için Mersin'e geleceğim ailemin yanına sürekli doktor araştırıyorum bir ara gebelik başlarında Haldun canova ya gitmiştim yazın hiç beğenmedim. Arzu doruk a internette baktım muayene ücreti ve doğum ücreti pahalıdır diye düşünmüştüm ki sizler yazmışsınız cidden yüksekmiş baya maalesef karşılayamam ama normal doğumu çok destekliyor gibi bir hali var ve çok ilgili gibi zaten ben son 3 hafta gidecem en fazla iki kere muayene ücreti veririm ve doğumla birlikte 2500 yapar versem mi diyorum başka önerebileceğiniz doktor var mı

Arkadaşım sezin özyurt a gidiyor ama biraz yapmacık gibi dedi bende hemen soğudu m hiç görmedim kendisini ama dilek hanım da da kuzenim doğum yaptı sezeryana çok çabuk yönlendiriyor gibi

Kızlar çok şükür sizleri buldum kafayı yiyecektim yoksa şu an çok mutluyum. Ben başka bir yerde Doğu görevi yapıyorum allah kısmet ederse doğum için Mersin'e geleceğim ailemin yanına sürekli doktor araştırıyorum bir ara gebelik başlarında Haldun canova ya gitmiştim yazın hiç beğenmedim. Arzu doruk a internette baktım muayene ücreti ve doğum ücreti pahalıdır diye düşünmüştüm ki sizler yazmışsınız cidden yüksekmiş baya maalesef karşılayamam ama normal doğumu çok destekliyor gibi bir hali var ve çok ilgili gibi zaten ben son 3 hafta gidecem en fazla iki kere muayene ücreti veririm ve doğumla birlikte 2500 yapar versem mi diyorum başka önerebileceğiniz doktor var mı
Galiba özelde ki bütün doktorlar aynı. Arzu doruk bi tık önde tabi normal doğum yanlısı olarak. Durumun varsa oraya git canım. Ben sezin hanıma gidiyorum ama çok sezeryan yanlısı dilek hanımı için de yukarda arkadaş yazdı zaten. Aslında en mantıklısı şehir hastanesi. Ama orda da ebeler nasıl davranır Allah bilir

Galiba özelde ki bütün doktorlar aynı. Arzu doruk bi tık önde tabi normal doğum yanlısı olarak. Durumun varsa oraya git canım. Ben sezin hanıma gidiyorum ama çok sezeryan yanlısı dilek hanımı için de yukarda arkadaş yazdı zaten. Aslında en mantıklısı şehir hastanesi. Ama orda da ebeler nasıl davranır Allah bilir
Bende öyle düşünüyorum aslında sonucta hastane son model tüm imkanları var orada doğum yapan bir sürü kadın var illa özel gitmek gerekmiyor ama söyle bir şey var nöbetçi doktor kim olacak sana nasıl bir doktor ve hemşire denk gelecek. Durumum o kadar iyi değil canım ama fazla muayene ye gitmiş olmayacağım 2500 lira için kendimi zorlayabilirim arzu hanım bazen kordonu bile anneye babaya kestiriyor normal doğum için güvenilir. Arkadaşım sezin hanıma gidiyor doğumu na 1 ay kaldı keşke arzu hanıma gitseydim sezin çok sezeryan yaptırıyor dedi

Zaten özelde de aynı sıkıntı var doktor doğum sırasında geliyor o gün hangi ebe nöbetçiyse ona denk gelcez. Aman sen kafanı karıştırma bence arzu doruğa git en iyisi o bence.

Back
X