Aboww memleketimi resmen gömmüşsün parkon
Bugün Mersin Üniversitesinde sınava girdim çok güzel gerçekten sınav arasında 3-5 kişiyle tanıştım Mersin Üniversitesinden mezunlarmış bende sordum nasıl öğrencilik Mersin diye genelde iyi bahsettiler. Ben de merkez de oturmuyorum ilçedeyim uzağım baya göçden dolayı karışıklık var fakat o bir çok şehrin sorunu artık özellikle de Suriyelillerden sonra iyice çıkılmaz bir hal aldıbir de marinasına hayranım
Bir kalemde harcadım demi
Mersinli bir arkadaşım var, çok sinirleniyor bana.
Yaşayınca güzel tarafları vardır muhakkak, ama ben alışamıyorum.
Erdemli tarafında yazlığımız , yıllardır gidiyoruz şehre arabayla inmeye bile korkuyorum niyeyse
Etrafta sanayi çok gelişmiş olmamasına rağmen çok ciddi bir para dönüyor orda.
Kışın bir hafta sonu gittik , erdemliden kızkalesine gidene kadar 11 tane porche panamera gördüm mesela
Sanki o şehirde hertürlü yasadışı iş çevriliyor gibi geliyor( uyuşturucu, kaçakçılık.. Vb)
Tabii bunlar benim paronayalarımda olabilir
ayy hemşehri buldum sanırsam nersinden mersinin? ben silifkeliyim
ve ayrıca şu an sivasta yaşıyorum merkezdeyim. burda da acayip afgan ve suriyeli var allah aşkına bir mersinde mi var göçmen ne çok abartmışlar. orda 1-2 hafta kalmakla yada duyumlarla yorumlar yapılmış bu kadar da abartmasak keşke.
Silifkeliyim bende kimlerdensin acaba? :))
Ben de merkeze geldiğimde genel de foruma ve marinaya gidiyorum işim olmadıkça çarşıya falan girmiyorum ama o kadar korkma yaZengin bir kesimi var arabalara benim de ağzım açık kalıyor sanayi Tarsus tarafında, tarımda Silifke ye doğru yayılmış baya geniş bağı bahçesi olanlar da fazla
Benimki paranoya olabilir dediğim gibi
Yaşayanlar çok seviyor, dışardan gelenler için soğuk bir şehir demekki
Göç durumundan kaynaklı o da bir de yazın hafta sonları falan Adana, Konya hep denize girmek için buralara geliyor plajlar çok kalabalık oluyorBana da Adana çok güvensiz gelir hiç rahat olamıyorum orda Mersinliyim dediğimde niye bu kadar beyazsın diye soruyorlar bana Yapraklıyı, cennet cehennemi falan gezdin mi ?
Vala bian tirsmistim teşekkür ederim olumlu yorumlariniza :)
Göç durumundan kaynaklı o da bir de yazın hafta sonları falan Adana, Konya hep denize girmek için buralara geliyor plajlar çok kalabalık oluyorBana da Adana çok güvensiz gelir hiç rahat olamıyorum orda Mersinliyim dediğimde niye bu kadar beyazsın diye soruyorlar bana Yapraklıyı, cennet cehennemi falan gezdin mi ?
beyaz misin:) bende tum arkadaslarimin icinde ennnnn esmeri olurum hep. onlar bana ozenir ben onlara:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?