- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.425
- 248
Adana içinde genelde Mersin gibi yorumlar yapılır.
Ciddi anlamda Tekin olmayan semtleride var aslında, ama ben Adana'da oturdum bir süre ve bayılırım
Cennet cehennemi gezdim canım, yapraklı neresi, ilk kez duyuyorum:26:
Yapraklı koy canım suyu soğuk biraz ama güzeldir ve genelde kalabalık olur, Narlıkuyu da güzeldir balık restaurantları ünlüdür, baya geniş Mersin ya yaylalarda falan da güzel yerler var
Yapraklı burası canım
Eki Görüntüle 1179929 Eki Görüntüle 1179930
Geçen sene mersin üniversitesi elektrik elektornik mühendisliğini kazandım. Memnun muyum? Evet gayet güzel bir üniversitesi var.Türkiye genelinde kampüs bakımından bence üst sıralarda . Öğrenci milleti genellikle forum tarafında takılıyor.Marina tarafıda harika. Ama sahil kısmını ful suriyeliler ele geçirmiş durumda yani arasan türk bulamazsın :)
Yapraklı koy canım suyu soğuk biraz ama güzeldir ve genelde kalabalık olur, Narlıkuyu da güzeldir balık restaurantları ünlüdür, baya geniş Mersin ya yaylalarda falan da güzel yerler var
Yapraklı burası canım
Eki Görüntüle 1179929 Eki Görüntüle 1179930
Geçtiğimiz yaz mersine gittik. Tatil için güzel yer gerçekten. Şehre uzak bir yerde Taşucunda kaldık, babamın orada işi vardı. Denizini sevdim, bayağı bi açılmak için cesaret vericiydi.Ege'de çok açılmaya korkuyorum mesela.
buraya da gittim çok güzel gerçekten ve cidden fazla soğuk. Boyu geçen suda bile yerdeki yengeçleri görüyorsun. Ama o kadar kalabalıktı ki çok açılmadığın sürece yüzme şansı yok.
Cennet cehenneme de gittik ama derine gidemedik ayaklarımız çok kayıyordu mağarada.
Ama üniversite için Mersin'i yazmazdım. Bana güvenli bir şehir gelmiyor. Gerçi ankara ne kadar güvenilir tartışılır.
Arkadaşlar Merhaba,
yarin inşallah üniversite tercihimi yapicam ve mersin universitesini yazmayi düşünüyorum aranizda fikri olan var mi nasil bi yerdir yardimci olabilirmisniz
Mersin' li insanlar kese bilmiyor mu sizce biraz. Ağır olmamış mı bu ? Konu sahibi arkadaşım ben de Mersinli' yim mersin gayet güzel bir şehir tamam son zamanlarda çok göç aldığı doğru ama göç almayan bir şehir var mı hayır yok o yüzden gönül rahatlığı ile yazabilirsin.İçinde Mersinli olmayan bir İl.. Fena halde nemli.. Hayvani boyutlarda sinekleri olan bi şehir, oranın sineğiyle Ankara'nın kedisi aynı boyutta diyebilirim
Arıza tip çok fazla gördüğüm kadarıyla. Denizi Türkiye'nin en temiz denizi seçilmişti sanırım bi yılda ama pek öyle değil. 5-6 defa bulundum, sıkılmadım.. Üniversite için nasıl olur bilmiyorum tabi.
Bi de Mersinli insanlar kese nedir bilmiyor malesef.. :///
Çoğu yerini gezdim aslında, narlıkuyu, gözne yaylası falan hep gittiğim yerler.
Yapraklıyı görmemiştim, bu yaz orayada giderim artık.
Ben çok sevdim orayı yaSeninle karşılaşmış bile olabiliriz o zaman, Taşucu sıkıcıdır biraz
Fındık lahmacun derler canım el kadardır ama lezzetlidir.Ben çok sevdim orayı yaDenizini daha doğrusu. Beste bile yaptım bak,
dalgalar beyaz
bulutlar beyaz
ah ne güzel yaz
sen de bi kenara yaz. Hahahhaahah
O değil de bi anımı anlatayım bak, orada göbekte bi kebapçı var hani. Lahmacun kebap falan almaya gittim. Dedim şu kadar lahmacun. Şu şu.
Aldım gittim pansiyona, açık baktık ki küçük yuvarlak.ilk defa orada gördüm el kadar lahmacun. Halbu ki bi porsiyonu 4-5 tane falanmış.
Aynen çok güzeldi ama yetmedi.Fındık lahmacun derler canım el kadardır ama lezzetlidir.
Göç almayan şehir yok ki canım tamam son zamanlarda aldığı doğru ama göç almayan şehir var mı sanki ha bir de Mersinli' ler kese yapmayı bilmiyormuş olay buralara kadar geldi.Bu ülkenin bir şehrinin bu şekilde eleştirilmesi... olmamış hem de hiç olmamış...
Göç alınması, üstelik Mersinden konunun doğululara bağlanması, dolaylı hatta doğrudan diyebileceğimiz bir üslupla doğuluların eleştirilmesi... Bu şekildeee...
Ülkemizde yerleşme ve seyahat özgürlü var. Herkes istediği yere yerleşme hakkına sahip.. Evet kimse engel olmuyor ama şu üslup bile, insan ayrıştırmaktan başka nedir ki?
Ben çok sevdim orayı yaDenizini daha doğrusu. Beste bile yaptım bak,
dalgalar beyaz
bulutlar beyaz
ah ne güzel yaz
sen de bi kenara yaz. Hahahhaahah
O değil de bi anımı anlatayım bak, orada göbekte bi kebapçı var hani. Lahmacun kebap falan almaya gittim. Dedim şu kadar lahmacun. Şu şu.
Aldım gittim pansiyona, açık baktık ki küçük yuvarlak.ilk defa orada gördüm el kadar lahmacun. Halbu ki bi porsiyonu 4-5 tane falanmış.
Güzel besteymiş
Fındık lahmacun diyoruz biz ona :)) Tatil için güzel yer kafa dinlemek için çok uygun, yat turlarına falan çıktın mı?
yok çıkmadıkbu arada şeyi hatırladım. taşucunun merkezinde pek girmedik, ileride, tırların dinlendiği gibi bir yeri geçince yazlıklar var. o tarafa gidiyorduk. çok daha boştu, denizi çok daha güzeldi. bestemi de orada yaptım hahahaha
uçsuz bucaksız duruyordu kumsal, geniş şeritli bir sahildi. biliyor musun orayı? biliyorsundur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?