Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Mersin'de güvenilir çıtçıt alacağım bir yer

unutmadan ben birine sordum.. digerindede aşagı yukarı aynı olabilir tahminimce orda çeşit daha fazla alında ve fiyat bi miktar fazla olabilir ama pazarlıga açıklardır genelde, zaten karı koca çalışıyorlar yardımcı olamaya çalışırlar sanırım....ben bu gittigimle daha iyi anlaşabiliyorum koaförlere servise gidiyorlar mlz falan götürüyorlar ya bi kere rica ettim saçımda boya öncesi yag vardı aldıgım boya koyu düşer diye açıgını istedim hemen yolladılar ..

kızlar sizin için bi koşu baktım sordum geldim 8 adet 250tl ..boyu beli az geçiyor.. gr söyledi ama unuttum bak şimdi..ya 150gr dedi herhalde emin olmamakla birlikte dolgundu ..bi tane işlem görmemiş vardı ama yine getirtiyormuş...ben çıtçıt kullanmıyordum kızlar bu saçları görünce fikrim degişti saçlar o kadar bakımlı o kadar güzelki ben çok begendim hiç kesilmemiş ama tek kırık yok ki boncuklarda kesilmemiş bakımlı olurlar ama kırık vardır çogunda, ve uçlara dogru dogal buklemsi dalgaları var..sizden bahsettim toptancıya sonra görünce ya onları boşver satma bunları ben alacam dedim:))))şaka bi yana ben çok begendim gerçekten .. cidden bende almayı düşünüyorum.aklıma soktunuz bana bunu nasıl yaptınız:)). bu arada yarım olanlarınıda sordum tekrar..yokmuş ama getirte bilirmiş oda 250 civarı dedi..umarım yardımcı olabilmişimdir..

Ayaklarına sağlık daha bakmadım gecen gün birinin kaynaklarını gördüm ben çıtçıt olarak almak istiyorum dedim satıyor kuaförüm dedi kuaförüne yönlendirdi gittim 500 lira fiyat isteyince nefret ettirdi beni

Son düzenleme:
unutmadan ben birine sordum.. digerindede aşagı yukarı aynı olabilir tahminimce orda çeşit daha fazla alında ve fiyat bi miktar fazla olabilir ama pazarlıga açıklardır genelde, zaten karı koca çalışıyorlar yardımcı olamaya çalışırlar sanırım....ben bu gittigimle daha iyi anlaşabiliyorum koaförlere servise gidiyorlar mlz falan götürüyorlar ya bi kere rica ettim saçımda boya öncesi yag vardı aldıgım boya koyu düşer diye açıgını istedim hemen yolladılar ..
slm ben eyfel perukun sitesi Peruk, Peruk Sa, Peruk Sat, Peruk eitleri den takma kahkül almayı düşünüyrm ama sitedeki resimler başka sitelerde de olan resimler tam bilgi sahibi olamadım, sizin bi bilginiz varmı kalitesi hakkında takma kahkülün nasıl olduğunda???

Memnunmusunuz kullananlar, düşüncenizi yazarmısınız?

sahte çıkmasından korkuyorum
birde kaç gr ideal, kaç parça ?
ben 6 parça yeter diye düşünüyorum ama hiç bilgim yok
Kuaförler ne yazık ki çok satmak için abartıyor söylüyor
umarım uygun fiyatlı gerçek saç bulabilirim çok uçuk rakamlar söyleyenler bile çıkıyor
zaten saç mağduruyum

pişman olmak istemiyorum lütfen yardım edin
hiç bilgim yok

ben kullanmıyorum ama arkadaşım için almıştık. o kullanıyor. 6 parçalık, doğal aldı o. şikayeti olmadı şimdiye kadar.
modapedia dan aldı. direk sitelerinden sipariş verebilirsin. tahminen gün içinde gelir.

Back
X