Mersin'de konaklayacak daire

Mersin'de hemen hemen yurtlar doldu diyorlar.Ama yinede su yerleri arayın derim.
Servet tazegul spor salonu 0324 341 77 15
Suphi öner öğretmen evi 324 328 81 11
Hafsa Sultan kız yurdu 324 224 00 77 Kız Pansiyonu 0 324 223 75 28
Mersin büyükşehir belediye 185
Erdemli belediyesi. 444 5 6090 (324) 515-4128
Silifke belediyesi 444 6 920

Kiralık ev tarzı düşünüyorsanız şuan çok zor ev yok diyebilirim.

Kaymakamlığa kayıt olmadiysaniz yada valiliğe önce oraya kayıt olun kayıt olunca uygun yer bulurlar diye düşünüyorum

Ben Taşucu’ndayım. Burda ve Silifke’de inanılmaz bir konut sıkıntısı var ve bunun depremle alakası yok. Birkaç yıldır burda artan Rus nüfus yüzünden daire bulmanız çok zor. Yurtlar çoktan doldu diye biliyorum, buraya yerleşen birkaç aileye yardım götürdük onlar da yakın köylere yerleştirilmişti.

Kiralık arayın desem bizim binadaki bir daire 2 gün önce 15 bine kiraya verildi. Yanlış anlamazsanız yakınlardaki başka şehirleri bakmanızı tavsiye ederim. Karaman’da fiyatlar da çok uygun diye biliyorum, belki ücretsiz konaklama şansınız da olur.

Yalnız hala dolmadıysa Kapızlı’daki 23 Nisan Gençlik Tesislerini arayabilirsiniz.
Evet, maalesef merkezde de durum aynı. Boş ev neredeyse yok ve olanlar da fiyatları 2'ye 3'e katladı. Ben şimdi büyükşehir belediyesinden haber bekliyorum umarım uygun bir yer ayarlayabiliriz.

Pembis Hayaller Pembis Hayaller
Şimdi görüştüm büyükşehir belediyesi ile. Belediyenin konaklanacak tesisleri ayarladığını, yerleştirilecek vatandaşların valilik (ilçelerde kaymakamlık) tarafından yerleştirildiğini ilettiler. Yani kendileri bir aileyi alıp, tesislerine yerleştiremiyorlar. Aşağıya valiliğin ve Tarsus'ta olduğunuz için Tarsus kaymakamlığının iletişim bilgilerini ekliyorum.
Mersin Valiliği
Telefon: 0324 223 71 81 (7/24 açık bu hat)
Konum: Mersin Valiliği · Akkent, Hüseyin Okan Merzeci Blv No:662, 33100 Yenişehir/Mersin
Tarsus Kaymakamlığı
Telefon: 0324 613 16 16
Konum: Tarsus Kaymakamlığı · Kızılmurat, Adana Blv. Pk:33440, 33400 Tarsus/Mersin

Evet, maalesef merkezde de durum aynı. Boş ev neredeyse yok ve olanlar da fiyatları 2'ye 3'e katladı. Ben şimdi büyükşehir belediyesinden haber bekliyorum umarım uygun bir yer ayarlayabiliriz.
Aynen katılıyorum kiralık ev bulunmuyor artık merkez de aynı ilcelerde aynı depremden öncede aynıydı eskiden en uygun kiralık yer deyince akla Mersin gelirdi şimdi tam tersi.

Pembis Hayaller Pembis Hayaller
Şimdi görüştüm büyükşehir belediyesi ile. Belediyenin konaklanacak tesisleri ayarladığını, yerleştirilecek vatandaşların valilik (ilçelerde kaymakamlık) tarafından yerleştirildiğini ilettiler. Yani kendileri bir aileyi alıp, tesislerine yerleştiremiyorlar. Aşağıya valiliğin ve Tarsus'ta olduğunuz için Tarsus kaymakamlığının iletişim bilgilerini ekliyorum.
Mersin Valiliği
Telefon: 0324 223 71 81 (7/24 açık bu hat)
Konum: Mersin Valiliği · Akkent, Hüseyin Okan Merzeci Blv No:662, 33100 Yenişehir/Mersin
Tarsus Kaymakamlığı
Telefon: 0324 613 16 16
Konum: Tarsus Kaymakamlığı · Kızılmurat, Adana Blv. Pk:33440, 33400 Tarsus/Mersin
Arıyoruz açılmıyor

Bu şekilde istemiyorum insanların duzenini bozmak yanında sığıntı gibi olmak inanın insana çok ağır geliyor gerekirse ücretli olsun ama kimseye rahatsızlık vermeyeyim 🥺
Allahım bizim insanımız nasıl güzel yürekli, bu kadar acının üzerine bile :KK43: Allah hepinizin yardımcısı olsun, inşaallah hepinizin her derdi her sorunu bir an önce çözüme ulaşsın, kapısını kendinizin açıp kapayacağı evleriniz olsun 🙏

benim bildiğim kadarıyla Antalya'da oteller ücretsiz konaklamanızı sağlıyorlar, en azından uygun bir yer bulana kadar oralarda konaklayabilirsiniz

Ev buldunuz mu bilmiyorum ama Instagram'da emlak jet de süreli süresiz evler var depremzedeler için ne
Her ilden ilanlar var kişi sayısı ev sahibinin notu da mevcut
Örneğin taksisi olan biri ticari taksimde de çalışabilir yazmış mesela

Son düzenleme:
Kızlar Adıyaman'dan Mersin'e geldim iki tane küçük çocuk var. Burada konaklayabileceğim eve ihtiyacım var. Ortada kaldım 😭 Belediyeye başvuru yaptık ses yok! Bildiğiniz otel vs varmi lütfen yardımcı olur musunuz? 😪

Yer buldum kızlar @Curly abi sayesinde bize bir otel ayarlandı Allah bin kere razı olsun çocuklarım günler sonunda sıcak ev yatak görecekler ne kadar teşekkür etsem azdır 🥺🥺 Rabbim hâlâ dışarda kalacak yer arayanların yardımcısı olsun inşallah 🙏
Buldunuz mu yer mersin de arkadasım var

Kızlar Adıyaman'dan Mersin'e geldim iki tane küçük çocuk var. Burada konaklayabileceğim eve ihtiyacım var. Ortada kaldım 😭 Belediyeye başvuru yaptık ses yok! Bildiğiniz otel vs varmi lütfen yardımcı olur musunuz? 😪

Yer buldum kızlar @Curly abi sayesinde bize bir otel ayarlandı Allah bin kere razı olsun çocuklarım günler sonunda sıcak ev yatak görecekler ne kadar teşekkür etsem azdır 🥺🥺 Rabbim hâlâ dışarda kalacak yer arayanların yardımcısı olsun inşallah 🙏
Buyur gel Gümüşhane'de evimizde bir oda sizin olsun kardeş. Soframiz şenlensin . Bir eşim ben kızım varız . Hala bizim yanımızda beşikte yatıyor . Bana da arkadaş olursun fena mı ?

ne kadar güzel herkes evlerini açıyor. Ben İzmir'deyim, almayı davet etmeyi çok isterdim ancak İskenderun'dan benim de misafirlerim var bir aile aldım evde 8 kişiyiz. ama bu kadar merhametli olmamız çok güzel destek olarak birlikte bu kötü günleri atlatacağız inşallah

Back
X