- 19 Haziran 2013
- 1.351
- 1.418
- 333
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
İnşallah çabucak bulursunuz, konu güncel kalsın diye yazıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim yardım etsinKızlar Adıyaman'dan Mersin'e geldim iki tane küçük çocuk var. Burada konaklayabileceğim eve ihtiyacım var. Ortada kaldımBelediyeye başvuru yaptık ses yok! Bildiğiniz otel vs varmi lütfen yardımcı olur musunuz?
![]()
Evet şu sıkıntı varki erkekler ayrı bayanları ayrı yerde tutuyorlar dediğim gibi iki küçük çocuk olduğu için eşim olmadan baş edememSabah Erdemli için yer var mı sorayım.Muftuluk yurtlarını açmıştı.
Evet şu sıkıntı varki erkekler ayrı bayanları ayrı yerde tutuyorlar dediğim gibi iki küçük çocuk olduğu için eşim olmadan baş edemem
Çok yol gittim bu süre zarfında tokat Elazığ adana mersin vs hani artık cebimdeki ekmek parasını benzine vermek istemiyorumBizim buradaki diyanet kursları ailecek alıyor. Mersin'e değilim belki oradaki kursların içinde tuvalet banyo vs yoksa ondan sebep olabilir. İlla ki mersin demezsenşz başka şehirlerden de yardımcı olmaya çalışırız.
Çok yol gittim bu süre zarfında tokat Elazığ adana mersin vs hani artık cebimdeki ekmek parasını benzine vermek istemiyorum![]()
Bu geceyi uzaktan arkadaşın yanında geçirdik teşekkür ederimNe yaptınız acaba ne durumdasınız yeni görebildim otele geçme şansınız var mı en azından bu geceyi orada geçirin fiyat konusunda yardımcı olalım
Mersindeki arkadaşımın ailesi şehrin kapasitesini aştığını söylüyor. Şu an fullmuş sanırım deprem için merkezlerde çalışıyor bunu diyen abla. Mersin’den başka şehre yerleşme şansınız yok mu?Kızlar Adıyaman'dan Mersin'e geldim iki tane küçük çocuk var. Burada konaklayabileceğim eve ihtiyacım var. Ortada kaldımBelediyeye başvuru yaptık ses yok! Bildiğiniz otel vs varmi lütfen yardımcı olur musunuz?
![]()
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm bende adanadaydim istanbula geldim yoksa evimde ağaçlardım seni ama adanada çadırlarda kalan çok arkadaşım var mersinde yoksa adana ile de iletişime geçebilirsin Allah yardımcın olsunKızlar Adıyaman'dan Mersin'e geldim iki tane küçük çocuk var. Burada konaklayabileceğim eve ihtiyacım var. Ortada kaldımBelediyeye başvuru yaptık ses yok! Bildiğiniz otel vs varmi lütfen yardımcı olur musunuz?
![]()