Mersin'de konaklayacak daire

Böyle bişey buldum yazarmisiniz

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-15-17-59-57-02_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.webp
    Screenshot_2023-02-15-17-59-57-02_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 58
Evet şu sıkıntı varki erkekler ayrı bayanları ayrı yerde tutuyorlar dediğim gibi iki küçük çocuk olduğu için eşim olmadan baş edemem

Bizim buradaki diyanet kursları ailecek alıyor. Mersin'e değilim belki oradaki kursların içinde tuvalet banyo vs yoksa ondan sebep olabilir. İlla ki mersin demezsenşz başka şehirlerden de yardımcı olmaya çalışırız.

Bizim buradaki diyanet kursları ailecek alıyor. Mersin'e değilim belki oradaki kursların içinde tuvalet banyo vs yoksa ondan sebep olabilir. İlla ki mersin demezsenşz başka şehirlerden de yardımcı olmaya çalışırız.
Çok yol gittim bu süre zarfında tokat Elazığ adana mersin vs hani artık cebimdeki ekmek parasını benzine vermek istemiyorum 😔

Çok yol gittim bu süre zarfında tokat Elazığ adana mersin vs hani artık cebimdeki ekmek parasını benzine vermek istemiyorum 😔

Ne yaptınız acaba ne durumdasınız yeni görebildim otele geçme şansınız var mı en azından bu geceyi orada geçirin fiyat konusunda yardımcı olalım

Ben Taşucu’ndayım. Burda ve Silifke’de inanılmaz bir konut sıkıntısı var ve bunun depremle alakası yok. Birkaç yıldır burda artan Rus nüfus yüzünden daire bulmanız çok zor. Yurtlar çoktan doldu diye biliyorum, buraya yerleşen birkaç aileye yardım götürdük onlar da yakın köylere yerleştirilmişti.

Kiralık arayın desem bizim binadaki bir daire 2 gün önce 15 bine kiraya verildi. Yanlış anlamazsanız yakınlardaki başka şehirleri bakmanızı tavsiye ederim. Karaman’da fiyatlar da çok uygun diye biliyorum, belki ücretsiz konaklama şansınız da olur.

Yalnız hala dolmadıysa Kapızlı’daki 23 Nisan Gençlik Tesislerini arayabilirsiniz.

Aileler icin kötü yerler yani kadın erkek ayri bir yatak var bir de 3 ogun yemek veriliyormuş.
10 15 bindir boş evler bunlar paraniz yoksa düzen kurmanız zor bir yatak ve yemege razi olunacak
herkes mersine yakın dedi geldi multecileri kendi vatanlarina teslim etsek esasen sehirde rahatlama cok cok fazla olacak

Mersin nüfusu ikiye üçe katlandı galiba şu an.
Trafik de aynı yoğunlukta. Büyükşehir belediyesi bu konuda destek verdiklerini açıklamıştı.
Teksin Mersin uygulaması ya da, 185 hattından bilgi alabilirsiniz.
Fakat en son açıklamalarda; şehrimiz bu göçü kaldıracak durumda değil artık diyorlardı.
Kiralar da fırsatçılar yüzünden astronomik tutarlara dayandı. Daha makul bir şehir seçebilirsiniz, ekonomik yönden daha kolay olur belki sizin için. Geçmiş olsun.

Kızlar Adıyaman'dan Mersin'e geldim iki tane küçük çocuk var. Burada konaklayabileceğim eve ihtiyacım var. Ortada kaldım 😭 Belediyeye başvuru yaptık ses yok! Bildiğiniz otel vs varmi lütfen yardımcı olur musunuz? 😪
Mersindeki arkadaşımın ailesi şehrin kapasitesini aştığını söylüyor. Şu an fullmuş sanırım deprem için merkezlerde çalışıyor bunu diyen abla. Mersin’den başka şehre yerleşme şansınız yok mu?

Kızlar Adıyaman'dan Mersin'e geldim iki tane küçük çocuk var. Burada konaklayabileceğim eve ihtiyacım var. Ortada kaldım 😭 Belediyeye başvuru yaptık ses yok! Bildiğiniz otel vs varmi lütfen yardımcı olur musunuz? 😪
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm bende adanadaydim istanbula geldim yoksa evimde ağaçlardım seni ama adanada çadırlarda kalan çok arkadaşım var mersinde yoksa adana ile de iletişime geçebilirsin Allah yardımcın olsun

Back
X