- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.887
- 598
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
Cok geçmiş olsun 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet, maalesef merkezde de durum aynı. Boş ev neredeyse yok ve olanlar da fiyatları 2'ye 3'e katladı. Ben şimdi büyükşehir belediyesinden haber bekliyorum umarım uygun bir yer ayarlayabiliriz.Ben Taşucu’ndayım. Burda ve Silifke’de inanılmaz bir konut sıkıntısı var ve bunun depremle alakası yok. Birkaç yıldır burda artan Rus nüfus yüzünden daire bulmanız çok zor. Yurtlar çoktan doldu diye biliyorum, buraya yerleşen birkaç aileye yardım götürdük onlar da yakın köylere yerleştirilmişti.
Kiralık arayın desem bizim binadaki bir daire 2 gün önce 15 bine kiraya verildi. Yanlış anlamazsanız yakınlardaki başka şehirleri bakmanızı tavsiye ederim. Karaman’da fiyatlar da çok uygun diye biliyorum, belki ücretsiz konaklama şansınız da olur.
Yalnız hala dolmadıysa Kapızlı’daki 23 Nisan Gençlik Tesislerini arayabilirsiniz.
Aynen katılıyorum kiralık ev bulunmuyor artık merkez de aynı ilcelerde aynı depremden öncede aynıydı eskiden en uygun kiralık yer deyince akla Mersin gelirdi şimdi tam tersi.Evet, maalesef merkezde de durum aynı. Boş ev neredeyse yok ve olanlar da fiyatları 2'ye 3'e katladı. Ben şimdi büyükşehir belediyesinden haber bekliyorum umarım uygun bir yer ayarlayabiliriz.
Arıyoruz açılmıyorPembis Hayaller
Şimdi görüştüm büyükşehir belediyesi ile. Belediyenin konaklanacak tesisleri ayarladığını, yerleştirilecek vatandaşların valilik (ilçelerde kaymakamlık) tarafından yerleştirildiğini ilettiler. Yani kendileri bir aileyi alıp, tesislerine yerleştiremiyorlar. Aşağıya valiliğin ve Tarsus'ta olduğunuz için Tarsus kaymakamlığının iletişim bilgilerini ekliyorum.
Mersin Valiliği
Telefon: 0324 223 71 81 (7/24 açık bu hat)
Konum: Mersin Valiliği · Akkent, Hüseyin Okan Merzeci Blv No:662, 33100 Yenişehir/Mersin
Tarsus Kaymakamlığı
Telefon: 0324 613 16 16
Konum: Tarsus Kaymakamlığı · Kızılmurat, Adana Blv. Pk:33440, 33400 Tarsus/Mersin
Bı otel bulduk ama şuan dolu insanlar ne zaman çıkarsa biz gireceğiz oda ne zaman cikarlar belirsizçok geçmiş olsun bulabildiniz mi acaba?
Allahım bizim insanımız nasıl güzel yürekli, bu kadar acının üzerine bileBu şekilde istemiyorum insanların duzenini bozmak yanında sığıntı gibi olmak inanın insana çok ağır geliyor gerekirse ücretli olsun ama kimseye rahatsızlık vermeyeyim![]()
Bı otel bulduk ama şuan dolu insanlar ne zaman çıkarsa biz gireceğiz oda ne zaman cikarlar belirsiz
Buldunuz mu yer mersin de arkadasım varKızlar Adıyaman'dan Mersin'e geldim iki tane küçük çocuk var. Burada konaklayabileceğim eve ihtiyacım var. Ortada kaldımBelediyeye başvuru yaptık ses yok! Bildiğiniz otel vs varmi lütfen yardımcı olur musunuz?
Yer buldum kızlar @Curly abi sayesinde bize bir otel ayarlandı Allah bin kere razı olsun çocuklarım günler sonunda sıcak ev yatak görecekler ne kadar teşekkür etsem azdırRabbim hâlâ dışarda kalacak yer arayanların yardımcısı olsun inşallah
![]()
Buyur gel Gümüşhane'de evimizde bir oda sizin olsun kardeş. Soframiz şenlensin . Bir eşim ben kızım varız . Hala bizim yanımızda beşikte yatıyor . Bana da arkadaş olursun fena mı ?Kızlar Adıyaman'dan Mersin'e geldim iki tane küçük çocuk var. Burada konaklayabileceğim eve ihtiyacım var. Ortada kaldımBelediyeye başvuru yaptık ses yok! Bildiğiniz otel vs varmi lütfen yardımcı olur musunuz?
Yer buldum kızlar @Curly abi sayesinde bize bir otel ayarlandı Allah bin kere razı olsun çocuklarım günler sonunda sıcak ev yatak görecekler ne kadar teşekkür etsem azdırRabbim hâlâ dışarda kalacak yer arayanların yardımcısı olsun inşallah
![]()