Mersinde yaşamak

Canım kardeşim mersine tayin oldu. Kendisi hekim. Ben mersinde doğdum, büyüdüm, daha sonra bir daha dönmedim şehre. Gidip yerleşmek konusunda kararsız. Ne dersiniz?

Şu an yaşadığı şehir orta anadolu’da küçük bir şehir. Ama kurulu düzeni var. Memleketimiz değil sonuçta turist gibi ama alışkanlıklarım var diyor. Kararsız. Ne dersiniz? Üşengeçlik yapıyor aslında.

Edit: Arkadaşlar şöyle: eğer gitmezse şu an bulunduğu ilde görevine devam ediyor ve bir yıl tayin isteyemiyor. Gitmeme hakkı var yani.
Mersin de 3 yıl kaldık güzel şehir sıkıntı yapacağınız bir yer değil bayağı gelişmiş büyük şehir insanları da gayet sıcak kanlı ılımlı gayet sosyal bir şehir

Mersin'de bir süre yaşadım ve konuyu görünce "bir insan neden küçük bir İç Anadolu şehrini Mersin'e tercih eder" dedim.
İç Anadolu'da pek şehir bilmiyorum ama Mersin hepsinden güzeldir eminim.
Genel olarak sakin, denize kıyısı olan, öğrencinin çok olduğu, rahat bir şehir bence. Sıcağı dışında bir sıkıntısı yok.

Canım kardeşim mersine tayin oldu. Kendisi hekim. Ben mersinde doğdum, büyüdüm, daha sonra bir daha dönmedim şehre. Gidip yerleşmek konusunda kararsız. Ne dersiniz?

Şu an yaşadığı şehir orta anadolu’da küçük bir şehir. Ama kurulu düzeni var. Memleketimiz değil sonuçta turist gibi ama alışkanlıklarım var diyor. Kararsız. Ne dersiniz? Üşengeçlik yapıyor aslında.

Edit: Arkadaşlar şöyle: eğer gitmezse şu an bulunduğu ilde görevine devam ediyor ve bir yıl tayin isteyemiyor. Gitmeme hakkı var yani.
Cok guzel sehir mersin.Kac tane mersinli tanıdıysam, hepsi de on numara insanlar..Ama o sicagi aman allahim!! 200 derece fırının icinde yaşamak neyse, mersinde yasamak odur benim icin ..Sicaga aliskinsa kardesiniz hic durmasin gitsin tabiki..

Back
X