arkadaşlar mrb,ben mersindenim ve kısmetse mayısın ortalarından sonra kızımı kucağma alacm inşallah.
mersnden ben gbi hamile olan kimler var hangi hastanede hangi doktora gidiyorlar paylaşalım brbrmze önerilerde bulunalım istedim...
buarada allah evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah.....
allah gönlüne göre versin inşallah.ben de ayfer hanıma gdiorum.ablamın da doktoruydu .dediğin gbi ona ulaşmak çok zor ben 6.ayımda başlayabildm kontrollerine.önceden hastanelerde çalışmışlğm var o yüzden hastaneler konusunda ve doktorlar konusunda tabi braz takıntılıyım.gezmedğm doktor kalmadı :)şmdi yine 2 doktora gdiorum ama sebebi ayfer hanımdan memnun olmadığım değil.sadece o kdr iyi b hastane o kdr iyi b doktor ama ultrasonlarının hala çok eski olması çok kötü..bebeği net görebilmek için sisteme de gdiorum arada.çünkü sistemin ultrasonları 4 boyutlu.doğmasına az kaldı ztn sürekli görecem ama insan rahat duramıo:)) madem muayeneye gdiorum gtmşken çocuğu net görelm istiorum mantığı oluşuyor ister istemez:)
doğru düşünüyorsun ben daha o kadar ayrıntı bilmiyorum. ama korkuların vardı ilk kez muayene oldum ve çok iyi karşıladı sanırım eğer hamiş olrsam devam ederim sendende yardım alırım sağlıkçı mısın?
hamile değilim ama mersinliyim gururla söylüyorummmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?