Mersinden hamile olan bayanlar.....

bende eskiden hiç sevmezdim yaylayı ayy dersim o ne öle dağ taş sözlümde oralardan olunca bi sevmeye başladım yaylayı şimdide diyorum ki okul bitsede gitsem artık kızılbağa ben çok küçükken gidiyorduk ben çok sıkılıyordum kızılbağda hiç yaşıtım yoktu bu arada ben 23 yaşındayım şimdide ayvagediğindeyiz çok seviyorummm orayı ordaki kızlardan boncuk işlemeyi falanda öğrendim hiç sıkılmıyorum çeyizimi yapıyorumbizdede öle annem yaylaya bayılır yazzık babamda çok sıkılır sırf annem seviyor diye katlanır adam sıkıntıdan sadece hep kitap okur

ayvagediği de güzel evet ama beni ztn yol tutuyor oranın yolu 2 kat fazla tutuyor:) benm de babam yaylacıdır yani adama dağ bayır mangal de tamam dünya durur onun için :)düğün yakın mı buarada?

evet oranın yolu daha biraz virajlı ama yeni yol yaptılar çok güzel oldu.askerlik gibi bi engelimiz bide benim okul var biraz maalesef

Son düzenleme:
hakknzda hayrlısı olsun ...benm eşim de dha askerlk yapmadı.ailem asla vermem dedi okdr çok direndiler ki.ben de aynı şeklde hayatta evlenmem evlensem bile ne o öle askere gdip gelmeden ölsem cocuk yapmam dye büyük konustum.allah da neyi yapmam dediysem başıma verdi :)
ama nasip kısmet işte.bu ay doğum yapacm inşallah o da alınırsa ağustosa asker yolcusu....

amin. Allah analı babalı büyütüsün hayırlı doğumlar versin size ever maalesef çok büyük konuşmamak gerekiyor ben önceden çok diretirdim sonra baktım yıpratıyor beni herşeyi hayırlısına bıraktım. başıma verdi diye düşünmeyin her şerde vardır bir hayır muhakak sizde bebeğinizle avunursunuz

hu huuu ben de varım mersin de.tanışmak isterim sizlerle.benim bebiş doğalı 6 ay oldu.tıp fak. doğum yaptım.memnundum.çok yalnızım mersin de ama çok seviyorum burayı.yazışalım kızlar.

hu huuu ben de varım mersin de.tanışmak isterim sizlerle.benim bebiş doğalı 6 ay oldu.tıp fak. doğum yaptım.memnundum.çok yalnızım mersin de ama çok seviyorum burayı.yazışalım kızlar.

hoşgeldn cnm :) allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsn inşallah...ne zmndır burdasınız ?

hoşgeldn cnm :) allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsn inşallah...ne zmndır burdasınız ?

hoşbulduk ve amiiin senin bebişi de Allah bağışlasın inşallah.2.5 sene bitti.1.5 sene daha burdayız sanırım.sonra tayin nereye çıkarsa Allah kerim..babam silifkeli benim de yabancı değilim buralara yani.

hoşbulduk ve amiiin senin bebişi de Allah bağışlasın inşallah.2.5 sene bitti.1.5 sene daha burdayız sanırım.sonra tayin nereye çıkarsa Allah kerim..babam silifkeli benim de yabancı değilim buralara yani.

teşekkr ederm cnm.ya benm eşim de memur olmak istio ama ben bu tayinler yüzünden istemiorum.çevremdeki herks kızıo bna sırf başka şehire gtmemek için gelecğnle oynuorsun saçmalama dye ama ben başka b yerde yapamam gbime gelio alışmam ya da tam alışınca hoop tekrardan başka b yer.eminim zordur yaaa.....

e zor tabi ama yeni yerler görmek de güzel.önce antep teydik.orayı da çok özlüyorum.burayı da çok özlüycem.sakibliğini,rahatlığını,denizini...şimdiden içim cız etti...boşver bura iyidir.ailen de burdaysa ne ala..bebiş kız mı erkek mi ismi ne olacak.

bebişimiz kız olacak bugün de doğum için günümüzü aldık 21 mayısa inşallah...eliz bade koyuyoruz ismini de :)

Allah analı babalı büytsün inşallah.adıyla yaşasın güzel isim.ne tarafta oturuyorsunuz biz mezitli de.

aminn cnm çok teşekkr ederm.ben de mezitlideym.cumhuriyet konaklarını bliorsan onunla yanyana oturuyorum.sen ne taraftasın ?

hemşehrileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…