Mersinden hamile olan bayanlar.....

evet limon caddesi :) ama etrafı çok blmiorum bayar market nerede kalıor? benm etrafımda gümüş market var öğrence dershanesi var ...ben de beklerim cnm ne zmn istersen buyur gel :)

evet aynı yol üzerindeyiz.çok teşekkür ederim.ben biraz zor gelirim neden dersen benim 4 yaşında da ikizlerim var. üç çocuk yani:))kalabalığım biraz.ama seni beklerim.sen çalışıyorsun sanırım değil mi.ben öğretmenlik mezunu ama işsizim:))yaşım 32 olmak üzere( işte böyleee...

ben sizden küçüğüm 23 yaşındayım has mersinliyim ama kırıkkalede okuduğum için çok özlüyorum mersini sıcağını bile özledim ya burda dağın taşın sıcağı daha beter

allah bağışlasın cnm.ben çalışıyordum denizcilik mezunuyum gemi acentasında çalışıordum ama sorunlu b hamilelk yaşadğm için gül gbi işten çıkmak zorunda kaldım maalesef

allah bağışlasın cnm.ben çalışıyordum denizcilik mezunuyum gemi acentasında çalışıordum ama sorunlu b hamilelk yaşadğm için gül gbi işten çıkmak zorunda kaldım maalesef

sağlık olsun.bebiş doğsun da girersin gene annesi.

merhaba kızlar bende mersinliyim :) pozcuda oturuyorum Ayfer hanıma gidiyorum çok memnunum ama ultrason cihazı eski olduğundan forum yaşam hast.fatma kansu ya da gidiyorum arada:)

merhaba kızlar bende mersinliyim :) pozcuda oturuyorum Ayfer hanıma gidiyorum çok memnunum ama ultrason cihazı eski olduğundan forum yaşam hast.fatma kansu ya da gidiyorum arada:)

ooo senin doğuma çok varmış canı.şimdiden hayırlı olsun.hamilelik kıyafeti aldın mı?

Aldım cnm ya zaten kilolu hamile kaldım hiç bişeyim olmuyor

selam bende mersinde sayılırım tarsus2da oturuyorum görev icabı benımde temmuz 29 da kısmetse doğum oğlum olacak:)

cnm allah sna da hayırlı doğumlar nasip etsn inşallah. ama tam da sıcaklara denk geliormuş ben daha şimdiden sıcaktan ayılma bayılma modundayım

mrb kızlar. bende mersinden. gerçi merkez değil tarsusdaym.

bebişlerinize sağlıkla hayırlısıyla kavuşrsunz umarım.

nasıl gidiyo bu arada sıcaklarda başladı:44:

merhaba kızlar nasılsınız.benim bebiş doğalı 7 ay bitiyor.haaarika bir şey .3 bebeğim bu.öncekiler ikiz 4 yaşındalar.3.oğlum sürpriz oldu ama iyi ki olmuş.size de sağlık dliyiroum.

mrb kızlar. bende mersinden. gerçi merkez değil tarsusdaym.

bebişlerinize sağlıkla hayırlısıyla kavuşrsunz umarım.

nasıl gidiyo bu arada sıcaklarda başladı:44:

sağol cnm amiinnn sıcaklar başladı ve ben yine krizlerdeyim :) sıcakla aram hiç yok maalesef bide böyle karnı burnunda hç çekilmior ama sn hftam allahtan....

merhaba kızlar nasılsınız.benim bebiş doğalı 7 ay bitiyor.haaarika bir şey .3 bebeğim bu.öncekiler ikiz 4 yaşındalar.3.oğlum sürpriz oldu ama iyi ki olmuş.size de sağlık dliyiroum.

allah bağışlasn yavrularını cnmm ne güzel yaa doğurmuş da büyütmüşsn darısı başımıza:)

şekerim küvet aldınız mı bebişe yoksa ben vereyim sana.tertemiz duruyor.ne zamandır yıkamıyoruz onda.istiyorsan söyle getiririm sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…