- 21 Mart 2012
- 788
- 118
- 323
evet limon caddesi :) ama etrafı çok blmiorum bayar market nerede kalıor? benm etrafımda gümüş market var öğrence dershanesi var ...ben de beklerim cnm ne zmn istersen buyur gel :)
ahhh ahh şimdi keşke bende olaydım mersinimdeee
evet aynı yol üzerindeyiz.çok teşekkür ederim.ben biraz zor gelirim neden dersen benim 4 yaşında da ikizlerim var. üç çocuk yani:))kalabalığım biraz.ama seni beklerim.sen çalışıyorsun sanırım değil mi.ben öğretmenlik mezunu ama işsizim:))yaşım 32 olmak üzere( işte böyleee...
allah bağışlasın cnm.ben çalışıyordum denizcilik mezunuyum gemi acentasında çalışıordum ama sorunlu b hamilelk yaşadğm için gül gbi işten çıkmak zorunda kaldım maalesef
merhaba kızlar bende mersinliyim :) pozcuda oturuyorum Ayfer hanıma gidiyorum çok memnunum ama ultrason cihazı eski olduğundan forum yaşam hast.fatma kansu ya da gidiyorum arada:)
Aldım cnm ya zaten kilolu hamile kaldımhiç bişeyim olmuyor
selam bende mersinde sayılırım tarsus2da oturuyorum görev icabı benımde temmuz 29 da kısmetse doğum oğlum olacak:)
mrb kızlar. bende mersinden. gerçi merkez değil tarsusdaym.
bebişlerinize sağlıkla hayırlısıyla kavuşrsunz umarım.
nasıl gidiyo bu arada sıcaklarda başladı:44:
merhaba kızlar nasılsınız.benim bebiş doğalı 7 ay bitiyor.haaarika bir şey .3 bebeğim bu.öncekiler ikiz 4 yaşındalar.3.oğlum sürpriz oldu ama iyi ki olmuş.size de sağlık dliyiroum.
sağol cnm amiinnn sıcaklar başladı ve ben yine krizlerdeyim :) sıcakla aram hiç yok maalesef bide böyle karnı burnunda hç çekilmior ama sn hftam allahtan....
allah bağışlasn yavrularını cnmm ne güzel yaa doğurmuş da büyütmüşsn darısı başımıza:)
şekerim küvet aldınız mı bebişe yoksa ben vereyim sana.tertemiz duruyor.ne zamandır yıkamıyoruz onda.istiyorsan söyle getiririm sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?