- Konu Sahibi mervishnaz
-
herkese merhaba arkadaşlar..yaklaşık 4 ay gibi bi sürede 8 kilo aldım ve bir türlü veremiyrmhedefim 10 kilo bundan sonra buraya yazmaya başlıcam inşallah. Insana otokontrol sağlıyor sanırım. Desteklerinizi bekliyorum birbirimize destek olalım :))
canım inş istediğin sonuca ulaşırsın bende 10 kilo vermek istiyorum ama asıl 15 kilo vermem lazım şimdilik 10 kilo yeterli... Yardımcı olmaya calısalım birbirimize. Ben 15 kilo verdim ama pek saglıklı değil acıkcası bana bi zararı olmadı şimdilik ama genede saglıklı kilo vermek en dogrusu ben 60 olana dek böle devam edeceğim daha sonra diyetisyenden yardım almayı düşünüyorum kilomu korumak için. Ama hızlı kilo vermek istiyorsan isveç diyetini öneririm. Ender saraç o diyeti yapabililrsiniz demiş gecen hafta programında.en azından ödeminden kurtulursun verilen ilk 10 kilo su diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum tabi...allah hepimizin yardımcısı olsun senin de kazan mübarek olsun
bende bugün diete başladım benimde hedefim 10-15 kilo arası kazamız mübarek olaaaa
çok teşekkür ediyorum tatlım inşallah yardımlarınızı bekliyrm:) şimdilik benim de ilk hedefim 60. Uyguladığın bi diyet var mı cnm senin. Ben dinlemedim ender saraçın isveç diyetini bi bakayım. şimdilik kellogsla başladım 1-2 hafta onun denicem aynı zamanda yürüyüş yapmaya çalışyrm. Bakalım inşallah pes etmem çabuk
en önemlisi en basta kafaya koymak canım inan gerisi geliyor ben suan ayran detoxu yapıyorum haftaya limonata diyeti yapmayı düşünüyorum ondan sonrada isveç yapacagım... Değişik yapmamın sebebi vucut devamlı aynı seyle beslenince metabolizma yavaslıyor ve kilo verimi duruyor. Kellogs da cok iyiymiş ama biraz pahalıya mal oluyor bana. Pes etme sakın inan kilo vermeye baslayınca devamı gelecek...pes yok
çok saol cnm benim çok iyi motive ediyosun,hep beraber vericez inşallah. evet bu sefer pes etmemek lazım.. kellogs da öyle diyolar bir süre sonra metabolizma alışıyormuş ben 1 hafta yaptıktan sonra normal kahvaltıya geçip tekrar 1 hafta kellogsa dönmeyi düşünyrm. benm problemim dengesiz beslenme bi de
öğrenciyim kpssye hazırlanıyrm okul ,dersane ,ev derken saatlerimin düzeni yok. bi gün 7 de yiyorum akşam yemeğini bi gün 8 de. aslında çok geç. ayran diyetimi cnm o baktım ama sadece ayran var onda sanki. ben şimdi bile yediğim halde çok halsiz kalıyrm. bi de akşam dersane çıkışı yürüyrm eve gelesiye kadar elim ayağım titriyor. o kadar az yesem hiç dayanamıcam gibi geliyo:s
canım kellogsu 2 hafta üst üste yapman gerekiyor iyi bi sonuç almak için ondan sonra baska seyler dene. önemli olan mide küçülene kadar sabretmek. en az 2-3 hafta zorlanırsın fakat mide küçülünce zaten yiyemezsin artık öğrencilikte düzen olmuyo malesef haklısın bide dersin stresi anlıyorum seni ama surda 1 aycık sabret mide küçülünce bak gerisi nasıl gelcek inanıyorum ben sana halsiz kalınca bitki çayı iç
Canım sen neden bu kadar kilo aldın?Doktora falan gittin mi?
gittim tatlım hormon testi tahliller yaptırdım bişey çıkmadı şükür. sıkıntılı bi gönül meselesi diyelimm...depresyon hapı falan kullandım o ara bilmyrm sebep olabilirmi. stres bende genelde çok yeme, yiyerek bazı şeyleri unutmaya çalışma gibi bi etkiye sebep oluyo, o yüzden galiba
tamm tatlım sen öyle diyorsan sabredeyim ben onu 2 hafta uygulanması gerektiğini bilmiyordum. bi de ben onu tek öğün yiyebiliyrm dışarda olduğum için çoğu zamn ama bu hafta tam uyayım ben ona evde olcam çoğunlukla. bi de yürüyüşü sabah yapayım olmazsa akşama çok bitkin düşüyrm dediğim gibi.
sen günlük yazıyormusun cnm buarada ben göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?