- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
- Konu Sahibi sohrantifundam
Mrb canim bendede var meryem ana otundan bende ramazan ve bayrama denk geldigi icin kullanmadim bende adetten sonra baslicam. Ben sana kullanimini soyleyim ama yinede arastir istersen otu guzelce yika surahiye koy suya meryem suresini oku 3defa arapca okunacak bir gece beklet sabah aksam birer bardak iceceksin esin ve sen bir parcasini uzerinde tasiyacaksin birlikte olduktan sonra iki rekat namaz kilinacak. Ha birde yumurtlama tarihine yakin zamanda başlayacaksin. Insallah ise yarar bende pcos var pcos pek ise yaramiyor heralde kismet. İns hayirli haberler alirsin canim.arkadaşlar merhaba benim annem yeni umreden geldi orda duymuş bu otu sağolsun banada getirdi bulamayan varsa isteyene üzerinizde taşımanız için 1 dal içeminiz içinde bi kaç tane göndereilirim boşuna para vermeyin adresinizi yollayın bana msjla bende aynı durumdan müzdaribim 3 yıldır evlıyım 1 defa kımyasal gebelik yaşadım 1 defa aşılama yaptım olmadı iğneler ilaçlar hiç biri olmadı rabbım yüzümüze baksın tüp bebeğe başlıcaz ama annem bu otu getirince bıde bunu deneme ıstıyorum suan adetlıyım bitince bende baslıcam nasıl yapılıyo bılmıyorum ama ögrenır içerim netten..