Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gecenin bu saatinde yazıyorum. herkes gibi bende hayırlısıyla bebeğimin olmasını cok istiyorum. Meryem suresi okunuyomus nasıl ve kac tane okunuyor bilgi verirmisiniz. Suya mi okunacak.?
Gecenin bu saatinde yazıyorum. herkes gibi bende hayırlısıyla bebeğimin olmasını cok istiyorum. Meryem suresi okunuyomus nasıl ve kac tane okunuyor bilgi verirmisiniz. Suya mi okunacak.?
Ben turkce mealini 1 kez okumustum bilmiodum boyle sayili okundugunu. Herkes meryem suresi diyince anlamak icin turkce okudum o ay bebegm geldi bana Allah in izniyle...
Ben niyetimi ederek başladım 41 güne tamamladım araliksiz. Adet olmuyodum zaten tamamına yakınını kendim okudum gün geçirmeden eksik kaldığım yerleri annem tamamladı. Bitirmeden hamile olduğum haberini aldım. Ama tamamladım 41e. Rabbim nasip etti çok şükür. Allah kimseye aratmasin hamilelere sağlıklı doğumlar nasip etsin evlatlarimizin acısını göstermesin. Amin
kızlar hergün 1den fazla okusam olur mu bende ramazanın ilk günü başladım okumaya gecen ay tüplerim tıkalı çıkmıştı şükür açıldı bu ay inş hamile kalırım bu mübarek ayda Rabbim dualarımızı kabul etsin inş