- 7 Haziran 2016
- 161
- 85
- 13
- Konu Sahibi Tabanakuvvet
-
Bi kaç kez dedim. Amaaan evde yalnızsın ne müsait değilimi kız diyip güldüler malesef......Sen de mesafeli dur anlarlar belli bi zaman sonra musait değilim demeyi öğren mesela
Sende evde fazla durma arada komşu arkadaş annene fln git telefonu kapatBi kaç kez dedim. Amaaan evde yalnızsın ne müsait değilimi kız diyip güldüler malesef......
Eşim de diyo çok güler yüzlü olmandan kaynaklanıyo çok yılışık bizimkiler orta yolu bulamıyolar diyeSen baya yüz cermişsin canm başta bnde öyleydim vaktm bunlar suistimal ediyor hemen mesafemi koydum lafımı sözümü esirgemiyorum kimse gıkını cıkaramyor kafam daha rahat böyle
Denemesim mi zannediyosunuz telefonu açınca karşı tarafa bilgi gidiyo ya bu sefer hemen arıyolar nerdeydin aaa telefonlarda açılmıyolar artık diye beni bulamasalar eşimi arıyolarSende evde fazla durma arada komşu arkadaş annene fln git telefonu kapat
Bişey yapmam gerek acilen bunaldım çokAgda yapıyorum de tovbe tövbe...Insan evde die her dakika musait olamazki..Simdiden onlemini al sonra hic gecemezsin onlerine..
Keşke hiç aramasalar ......Valla galiba bu kv kp gorumce denen sahislarda turkiye genelince hic ortada olani yok hep uclardalar ya hic aramaz aradimi kavga cikaranlar yada hep arar sevgi selinden insan bunaltirlar kk dan ogrendiklerim ...saygilar ...
Offf bu ne arkadaş nefes aldırmıyorlar. İşim vardı meşguldüm de. Bir günde koyamazsın mesafeyi ama yavaş adım uzaklaşmaya başla tez vakitte. Her gün bir iş uydur.Denemesim mi zannediyosunuz telefonu açınca karşı tarafa bilgi gidiyo ya bu sefer hemen arıyolar nerdeydin aaa telefonlarda açılmıyolar artık diye beni bulamasalar eşimi arıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?