Mesafe istiyorum

Tabanakuvvet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
161
85
13
Yaklaşık 2 aylık evliyim. Ama bunaldım 1 buçuk ay kayınvalidemin evinde kayınpederim kayınvalidem eşim ben yaşadık. Beni çok seviyolar fakat herşey sevmek değil. Çok samimiliği sevmiyorum. Görümcem ve kayınvalidemin hergün günde 3 4 kez arayışları beni çok bunaltıyo çok sıkıldım artık bu durumdan nasıl kurtulmam gerek bilmiyorum ama gerçekten hiç yoktan yere hep aranılmazki evimde rahat vakit geçiremiyorum napabilirim ben yaa uf

Sen baya yüz cermişsin canm başta bnde öyleydim vaktm bunlar suistimal ediyor hemen mesafemi koydum lafımı sözümü esirgemiyorum kimse gıkını cıkaramyor kafam daha rahat böyle

Agda yapıyorum de tovbe tövbe...Insan evde die her dakika musait olamazki..Simdiden onlemini al sonra hic gecemezsin onlerine..

Valla galiba bu kv kp gorumce denen sahislarda turkiye genelince hic ortada olani yok hep uclardalar ya hic aramaz aradimi kavga cikaranlar yada hep arar sevgi selinden insan bunaltirlar kk dan ogrendiklerim ...saygilar ...

Sen baya yüz cermişsin canm başta bnde öyleydim vaktm bunlar suistimal ediyor hemen mesafemi koydum lafımı sözümü esirgemiyorum kimse gıkını cıkaramyor kafam daha rahat böyle
Eşim de diyo çok güler yüzlü olmandan kaynaklanıyo çok yılışık bizimkiler orta yolu bulamıyolar diye

Valla galiba bu kv kp gorumce denen sahislarda turkiye genelince hic ortada olani yok hep uclardalar ya hic aramaz aradimi kavga cikaranlar yada hep arar sevgi selinden insan bunaltirlar kk dan ogrendiklerim ...saygilar ...
Keşke hiç aramasalar ......

Canm valla yorulursun sonra senden hersey umarlar paspas gbi ezilirsin akıllı olbende senin gibiydim baktm herseyi benden beklyorlar k.ğederm yalnz yasypr öncede kzleri işlerni yapyordu şimdi herseyi bana yüklediler yapnca iyi yapmaynca kötü oluyordum artk sık gitmyorm gelncede fazla yüz vermyorm köseyi ümitlendrmiyorm öyle gdiyo asla kmseyi fazla arayp sormuyorm valla napsan ellere yaranamazsin ben her işini görüyorum sesi çikmiyo kizları ufak bsy yapnca yere göke sığdramyo dişinden düşürmyo amann onlar else bizde eliz canm bosver

Denemesim mi zannediyosunuz telefonu açınca karşı tarafa bilgi gidiyo ya bu sefer hemen arıyolar nerdeydin aaa telefonlarda açılmıyolar artık diye beni bulamasalar eşimi arıyolar
Offf bu ne arkadaş nefes aldırmıyorlar. İşim vardı meşguldüm de. Bir günde koyamazsın mesafeyi ama yavaş adım uzaklaşmaya başla tez vakitte. Her gün bir iş uydur.

Görmemişin gelini olmuş . Bilemedim çekilir dert değil . Bu tipler anlamazlar Açıkça söylemeden . Ozamanda ilişkiler bozulur . Insanın telefonu fırlatası geliyor . Iyi bilirim bu duyguyu

Balık baştan kokar. .
Nasıl başlarsa öyle gidiyor. .
Dikkat et . .

Benim kaynanam beni hiç aramıyor. Muhabbetim iyi değil de ondan :)
Seninkiler de sıkılır. Sıkıcı ol

zamanla azalır merak etme kardeşimde kaynanasıgile yakın yerde oturuyorlardı bunlarda sürekli sucuk aldık gelin yiyemin köfte aldık gelin yiyemin sissiz gecmiyor diyolardı kardesimde pazarlık yapıoz btmio her aksam yemege cagrıyo derdi şimd 10 aylık evli daha iyi düzene oturdu merak etme snnde öle olur onlara ayrı dünyanız oldunu hissetir

Aradıklarında anne bi işim var acil kapamam lazım de kapa.

Bir sonraki aradıgına anne ellerim kirli, snr konusalım mı de kapa

Bir sonraki aradıgında biraz geç aç teli, uyusuk konus , uyuyordum ben de falan de, rahatsız ettikleri hissini, ver.

Bir sonraki aradıgında anne duştan cıktım gıyınmem lazım de

Bir sonraki aradıgında anne arkadaslarımla bulusucam geç kaldım kapatmam lazım de

Bu örnekler cogalır
Sık yaparsanız anlar
Arada açmayın teli, geri dönmeyin anlarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…