Senin ortam beni sarmıyor de.gel ortam gör
Zaten vardır 10 km bana bundan dolayı tripli. Üzmek istemiyorum ama gerçekten dip dibe de olunca çok kalpler kırılıyoMesafe iyidir . Soyle araya bir 10 km koyun.
Kesinlikle. En son çare bu oldu. Belki kendisi iyi niyetli ama ortam gör alış diye diye bana sürekli laf sokar olduMesafe iyidir.Can sıkmaz..
Yok gelmek iatemiyorum diyoruSenin ortam beni sarmıyor de.
Karnım ağrıyor başım ağrıyor de.
Temizlik yapcam de.
Zorla da gidersen iyice laf sok bi daha seni çağırmaya cesaret edemesin.
Eşim şuan annesi kendisini sağlık sorunlarıyla tehdit ettiği için sabrediyo. Benn de sabredicem başa gelen çekilir misali insanın bir yerden sınavı oluyo dmemkkiZaten anlasamiyorsunuz her dakika da burnunun dibinde bari misafirlige gittiginde azicik rahat kal. Bosver yuz verme en sonunda evi ayirirsiniz.
Bu durumdan dolayı vicdan azabı çekiyodum az önce acaba abartıyomuyum diye ama kafama takıuorum takınca haliyle eşime de yansıtıyorum bu sefer onunla da sorun oluyo. Böyle en rahatı geliyo bana. Çok sağolunMesafe candır :)
Gitme ona eşlik etmek zorunda değilsin.
Kendisi çok biliyomuş gibi. Her söylediğim şeyi yanlış anlar kendiisi. Bana hemen sinirleniyosun falan diyo. Ki kendisi bağırıp çağırır sinirlendiğinde kendisini görmez. Bahane olarak yaşını öne sürüp kaç yaşındayım tabi bağırıcam der savunma şekline bakar mısınızSen tek git bana anlatirsin de. Oratm gormus lafa bak.
Ahahah yaaa misafirliğe :)“Benimle gel, ortam gör, bir şeyler öğrenirsin” dedikten sonra seni nereye götürüyor ekspresyonist resim sergisine mi yoksa altın gününe mi?
sana bakamıcak kocayla neden evlendinKonu yine kaynanam. Sorun şuki kaynanam bir yere oturmaya gitsin beni de çağırıyo gel ortam gör bişiler öğrenirsin diyo. Ben kaynanamla bir kaç defa gittim. Ama her gittiğimde hep sorun çıktı. Önceki konularımı da bilirsiniz. Belki kendisi iyi niyetli olabilir. Ama hrm benim lafım ona onun lafı bana dokunuyo ben de ona ve ona yakın insanlarla arama mesafe koydum. Bugün de eşime söylemiş işte elanuru çağırıyorum gelmiyo eşim de boşver demiş. Onunla gidince insanın moralini bozucak şeyler buluyo bir şekilde ondan bu mesafem bi de her şeye bağırmasından dolayı soğudum ondan suratım asık ona sürekli fikir verir msiiniz doğru mu yapıyorum. Aynı evdyiz ayrı ev demeyin şuan için ayrı eve çıkma gbi şansımız yok (kaynanamın bağırış çağırışı kalpten götürcen oğlum beni diye yakarışları sebebi ile) ona soğuk davrandığım için oda tripli bana yanlış mı yapıyorum.
Bu durumdan dolayı vicdan azabı çekiyodum az önce acaba abartıyomuyum diye ama kafama takıuorum takınca haliyle eşime de yansıtıyorum bu sefer onunla da sorun oluyo. Böyle en rahatı geliyo bana. Çok sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?