benim kaynanamda öle..
misafir geldiklerinde benide çagirir.. ama içim rahat etmiyor. duymuyorum ama ( işitme kaybim var)
ne dedikleri anlamiyorum ama hissediyorum.. benim hakkımda kötü demiştir.. yahut öle hissediyorum...
rahat etmediğim için gitmek istemiyorum diyorum işim var evimde diye... mesafe davraniyorum her sık sık gitmiyorum çay içmeye çagiridiğinda gelmiyorum.
Çok fazla baskın bir karakter. Bana kendini çok iyi gösterdi evlenmeden önce malesef. Dün akşam eşim yine konu açtı ayrı ev konusu iki bekar kaynım var onlar evlensin ne yapıyosan nerye gidiyosan git dedi
Çok fazla baskın bir karakter. Bana kendini çok iyi gösterdi evlenmeden önce malesef. Dün akşam eşim yine konu açtı ayrı ev konusu iki bekar kaynım var onlar evlensin ne yapıyosan nerye gidiyosan git dedi
Annesine danışsa annesi hep bi is bahane bulur. Iki kaynin evlenene kadar kim öle kim kala.esiniz karar verip karari sadrce bildirip uygulamaya geçecek
Annesine danışsa annesi hep bi is bahane bulur. Iki kaynin evlenene kadar kim öle kim kala.esiniz karar verip karari sadrce bildirip uygulamaya geçecek
Karar veriyo ama kaynanamın öyle bağırması var ki binada yankılanıyo bütün mahalle duyuyo sesini. Kalp hastası kalbini tutuyo nefesini daraltıyo bilerek hastayım kötüleşiyorum diye. Eşim de başına bişi gelicek korkusuyla ses çıkaramıyo