Mesafe iyi midir?

bir yere oturmaya gitsin beni de çağırıyo gel ortam gör bişiler öğrenirsin diyo.
Sanirsin kongreye,seminere,acik oturuma gidiyor kafalara bak

Gitmek istemiyorsaniz elbette gitmeyin. Cok komikmis kaynananiz aslinda gidip dalga gecip gulmek de bir secenek

benim kaynanamda öle..
misafir geldiklerinde benide çagirir.. ama içim rahat etmiyor. duymuyorum ama ( işitme kaybim var)
ne dedikleri anlamiyorum ama hissediyorum.. benim hakkımda kötü demiştir.. yahut öle hissediyorum...
rahat etmediğim için gitmek istemiyorum diyorum işim var evimde diye... mesafe davraniyorum her sık sık gitmiyorum çay içmeye çagiridiğinda gelmiyorum.

Kim oluyor ki size bağırıyor? Ben kimseye bana ses yükseltme hakkı tanımam. Anneme bile. Ne insanlar var ya.
Çok fazla baskın bir karakter. Bana kendini çok iyi gösterdi evlenmeden önce malesef. Dün akşam eşim yine konu açtı ayrı ev konusu iki bekar kaynım var onlar evlensin ne yapıyosan nerye gidiyosan git dedi

ay nasıl bir ortammış o ne öğrencekmişsin. kendi yaşıtlarınla kendine yeni grup kur onlarla takıl. seni de çok yanlız görüyorsa ondan sıkıştırıyordur.

Çok fazla baskın bir karakter. Bana kendini çok iyi gösterdi evlenmeden önce malesef. Dün akşam eşim yine konu açtı ayrı ev konusu iki bekar kaynım var onlar evlensin ne yapıyosan nerye gidiyosan git dedi

Annesine danışsa annesi hep bi is bahane bulur. Iki kaynin evlenene kadar kim öle kim kala.esiniz karar verip karari sadrce bildirip uygulamaya geçecek

Benim eşim demiş annesine mesafe koy arana diye benden ötürü her zaman bir cam kalmalı arada..

Annesine danışsa annesi hep bi is bahane bulur. Iki kaynin evlenene kadar kim öle kim kala.esiniz karar verip karari sadrce bildirip uygulamaya geçecek
Karar veriyo ama kaynanamın öyle bağırması var ki binada yankılanıyo bütün mahalle duyuyo sesini. Kalp hastası kalbini tutuyo nefesini daraltıyo bilerek hastayım kötüleşiyorum diye. Eşim de başına bişi gelicek korkusuyla ses çıkaramıyo

böyle kaynana yanına yerleşen, onun emri altına giren kadınları görünce heralde milletin kendine kıymet veresi yokmuş gibi geliyor. gerçekten ilginç.

Iyi yapiyorsun
Gitme
Zaten 24 saat ayni evdesiniz gezmelerde ayrilim bari.
Ne derse desin gitme

Sen onsuz gez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…