Sanirsin kongreye,seminere,acik oturuma gidiyor kafalara bakbir yere oturmaya gitsin beni de çağırıyo gel ortam gör bişiler öğrenirsin diyo.
Mesafeliyim ama en ufak şeye bağırma huyundan dolayı ona güler yüzlü olamıyorum. İçime soğukluk giriyoKayinvalideniz sizin sağlığınızdan ve huzurunuzdan önemli değil. Saygılı ama mesafeli olun yeter
Mesafeliyim ama en ufak şeye bağırma huyundan dolayı ona güler yüzlü olamıyorum. İçime soğukluk giriyo
Çok fazla baskın bir karakter. Bana kendini çok iyi gösterdi evlenmeden önce malesef. Dün akşam eşim yine konu açtı ayrı ev konusu iki bekar kaynım var onlar evlensin ne yapıyosan nerye gidiyosan git dediKim oluyor ki size bağırıyor? Ben kimseye bana ses yükseltme hakkı tanımam. Anneme bile. Ne insanlar var ya.
Odamdayım akşama kadar diye öyle yapıyo ama ben odamda gayette mutluyumay nasıl bir ortammış o ne öğrencekmişsin. kendi yaşıtlarınla kendine yeni grup kur onlarla takıl. seni de çok yanlız görüyorsa ondan sıkıştırıyordur.
Çok fazla baskın bir karakter. Bana kendini çok iyi gösterdi evlenmeden önce malesef. Dün akşam eşim yine konu açtı ayrı ev konusu iki bekar kaynım var onlar evlensin ne yapıyosan nerye gidiyosan git dedi
Karar veriyo ama kaynanamın öyle bağırması var ki binada yankılanıyo bütün mahalle duyuyo sesini. Kalp hastası kalbini tutuyo nefesini daraltıyo bilerek hastayım kötüleşiyorum diye. Eşim de başına bişi gelicek korkusuyla ses çıkaramıyoAnnesine danışsa annesi hep bi is bahane bulur. Iki kaynin evlenene kadar kim öle kim kala.esiniz karar verip karari sadrce bildirip uygulamaya geçecek
Ben de çok pişmanım ama başa gelen çekiliyomuş. Kısmetim öyleymiş demkki diyorum benndeböyle kaynana yanına yerleşen, onun emri altına giren kadınları görünce heralde milletin kendine kıymet veresi yokmuş gibi geliyor. gerçekten ilginç.