Bende diyorum belli biyerde bulusalim zamanimizi orda gecirelim diye, gecistiriyolar bi cafede once bulusalim diye ve oraya yapisip kaliyoruz.İyi de alınmamışlar ki sizin istemediğinizi anlamışlar. Doğru anlamışlar yani :) Bu kimsenin hatası değil, bakış açısı ve beklentiler farklı demek ki. Bazen de biz değişiyoruz, çevremiz aynı kalınca bize uymaz oluyor. Çok açık olursanız kırıcı olursunuz. Belki arkadaşlarınızı farklı bir görüşmeye teşvik edebilirsiniz. Günübirlik gezi veya müzikli bir yere gitmek gibi, sohbet değil eğlenme amaçlı buluşmak değişik olabilir.
Onceleri normal karsiliyodum ama simdi son zamanlar surekli dert yanmalar basladi. Tabiki dertlerinide dinliyorum ama hani kaynana bize geldi, kocam dun gece disari cikti gibi seyler fazlada dert degilki.Ortam ve muhabbetleri sarmiyorsa gitmezsiniz elbette.
Hayir bir de surekli ic karartan seyler de konusulursa insana fenalik gelir haklisiniz. Surekli kaynana surekli gorumce veya gunluk siradan aktivitelerin anlatilmasi da bir yerden sonra cekilmez. Arada da mutlu olmak icin de gorusuyoruz arkadaslarimizla sonuctaOnceleri normal karsiliyodum ama simdi son zamanlar surekli dert yanmalar basladi. Tabiki dertlerinide dinliyorum ama hani kaynana bize geldi, kocam dun gece disari cikti gibi seyler fazlada dert degilki.
Ama başka muhabbet yoksa eğer sadece susmak yerine bu tür konu anlatıyor olabilirler...Onceleri normal karsiliyodum ama simdi son zamanlar surekli dert yanmalar basladi. Tabiki dertlerinide dinliyorum ama hani kaynana bize geldi, kocam dun gece disari cikti gibi seyler fazlada dert degilki.
İyi de insanların rutinleri bu şekildeyse bunları konuşmaları doğal değil mi ?Onceleri normal karsiliyodum ama simdi son zamanlar surekli dert yanmalar basladi. Tabiki dertlerinide dinliyorum ama hani kaynana bize geldi, kocam dun gece disari cikti gibi seyler fazlada dert degilki.
Bi saat iki saat degilki mesela tum gunumuzu ayiriyoruz. Zaten rutin hayattan kurtulmak icin bir araya geliyoruz. Eskiden cinemaya giderdik alisveris yapardik hani eglenirdik bilmiyorum simdi oyle degil.İyi de insanların rutinleri bu şekildeyse bunları konuşmaları doğal değil mi ?
Siz ne konuşmak istiyorsunuz mesela
Sanat,tarih,politika ???
Bidahaki ne bileziklerini takmadan git hep onun yüzünden
İnsanlar ne konuşucak ki yaşadıkları şeyleri anlatavaklar tabi
Ne alaka ? Banlanicaksamda raziyim. Konumla uzaktan yakindan ilgisi olmayan bi olay hani o konuyu andiriyo desen neyse vallahi senle birlikte gulerdimde cok manasiz bi cumle. Sirf yorum yapmis olmak icin yorum yapma, git spor fln yap hem vucudun hem beynin calisir.Bidahaki ne bileziklerini takmadan git hep onun yüzünden
İnsanlar ne konuşucak ki yaşadıkları şeyleri anlatavaklar tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?