• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mesafe....

Gonulden uzak olmaz ama tartışma cok olur evet. Esim istanbul ben edirnedeydim. Is tempomuz yuzunden ve aile mevzulari yuzunden iki ayda bir görüşürdük. 4 sene gorustuk. Suanda evliyiz 9 senedir birlikteyiz :)) bir tane yumurcak var ikincisi yolda ❤ seviyor ve güveniyorsanız (karsilikli) yuruyor emin olun..

Yürür bir şekilde ama zor yürür, yıpratıcı olur bu süreç.

Gercek askta bir sıkıntı olmaz ama degilse bu sinavi gecemez senin icin hayirlisi olmus olur

Mesafe mesafe de nereye kasar, bir vuslat olmalı, hep öyle devam edecek bir durumda olmaz bence.
Uzak ilişkide şartlar zorlanıp sık sık görüşülmeye çalışmalı, yoksa ilişki devam etse bile kimse mutlu olmaz :(

Irak olmaktan ziyade, kendi adıma göre cevaplıyayım.
Bende gerginlik sinir oluyor.
1 hafta idare edebiliyorum lâkin görüşmeyeli ikinci haftaya yaklaşınca gerginlik, sinir gereksiz yere çatma vs vs..

Irak olmaktan ziyade, kendi adıma göre cevaplıyayım.
Bende gerginlik sinir oluyor.
1 hafta idare edebiliyorum lâkin görüşmeyeli ikinci haftaya yaklaşınca gerginlik, sinir gereksiz yere çatma vs vs..
bide bunun üç ay olduğunu düsünün

Nasibinizde varsa arada binlerce km olsun gönlünde olursunuz nasibinizde yoksa burnunuzun dibinde ama el olursunuz. Kafayı böyle şeylere takmayın

Back
X