- 15 Aralık 2015
- 408
- 292
- 18
- 35
Yuh yani ne erkekler var yaa ailenle tanistir filan falan sonra isinamadim dene güzel ya okurken gözlerim doldu maşallah.. benim eski sevgilimin rahat bişi olmasına rağmen gelmezdi.. aramız 6 saatti, her hafte gelmesini tabi ki talep etmedim ama 2-3 haftada bir gelseydi keşke.. ayrılmadan 1 bucuk ay önce gelmişti en son, yorucu oluyomuş masraflı oluyomuş, ki iyi de kazanıyodu.. sonra noldu biliyomusun, ben sana başından beri ısınamamıştım dedi, evlenme teklif eden ailemle tanışan adam dedi bunu3 hafta oldu hala atlatamadım.. son konumda anlattım neler yaşadığımı.. çok zor gecti çok zor..
Icime su serptinhicte bisey olmaz dahada sevgi artar.ayri sehirlerde eminim geceleri evleneceginiz anlari hayal ederek uyursunuz.mesafeler bazilarini dahada baglar.dip dibe olupta kmlerce mesafe olanlardan olmayinda sevgi ve iletisim olduktan sonra icini ferah tut.
herşeye razıydım ama başından beri ısınamadım ne demek ya? evlenme teklifi etmeseydin ozaman diyorum yanlış yaptım kabul ediyorum diyo sıyrılıyo işin içinden..Yuh yani ne erkekler var yaa ailenle tanistir filan falan sonra isinamadim de
Amannn cnm sen allabin sevdigi kuluymussun evlendikden sonra olsaydi ne olurdu allah korusun
Evet hic ozleme sansimiz olmadi hep cok kisa ayrildik belki bu uzaklik dahada cok baglarBence mesaafe iyi gelir takma sen istegen adam ayni sehirdede aldatir
Askiniz tazelenir ozlersiniz birbirinizi
İyiki de gelmemiş bu adam boşver dengesizin biriymiş zaten.ne güzel ya okurken gözlerim doldu maşallah.. benim eski sevgilimin rahat bişi olmasına rağmen gelmezdi.. aramız 6 saatti, her hafte gelmesini tabi ki talep etmedim ama 2-3 haftada bir gelseydi keşke.. ayrılmadan 1 bucuk ay önce gelmişti en son, yorucu oluyomuş masraflı oluyomuş, ki iyi de kazanıyodu.. sonra noldu biliyomusun, ben sana başından beri ısınamamıştım dedi, evlenme teklif eden ailemle tanışan adam dedi bunu3 hafta oldu hala atlatamadım.. son konumda anlattım neler yaşadığımı.. çok zor gecti çok zor..
inşallah canım benim..İyiki de gelmemiş bu adam boşver dengesizin biriymiş zaten.
3 hafta daha çok erken inan zamanla aklına bile gelmeyecek.
Uzulme sende hersey olacağına variyo ;(herşeye razıydım ama başından beri ısınamadım ne demek ya? evlenme teklifi etmeseydin ozaman diyorum yanlış yaptım kabul ediyorum diyo sıyrılıyo işin içinden..
Kaybexem o olur canim sen takmaherşeye razıydım ama başından beri ısınamadım ne demek ya? evlenme teklifi etmeseydin ozaman diyorum yanlış yaptım kabul ediyorum diyo sıyrılıyo işin içinden..
Evet 4 yili bitirdik cok sey paylastik acı tatli hersey sevgimiz kuvvetli ama uzaklik hic yasamadik o korkutuyo beni o rahat bu konuda guven ve sabret diyo ama iki gun gormesem yillardir gormemis gibi ozluyorum bizim de tayin mayista belli olcakBen eşimle 7 yıl sevgilik 9 ay nişanlılıktan sonra evlendim. 11 aydır evliyim yani 8 yılı geçkindir beraberiz. Sadece 5 yıl biraradaydik. Tayin bekliyoruz ben ailemle yaşıyorum :) İnşallah Mayıs ayında çıkacak ve birlesecegiz. Ne sevgimizde bir azalma oldu ne de bir soğuma. Tek sorun şiddetli ozlem. Çok özleyince birbirimize sariyoruz kavga çıkıyor tabi ama sonra barisiyoruz. Bir araya geldiğimizde ilk flört dönemi gibi heyecanlanıyoruz. Bu durum ilişkimizi monotonlastirmadi onca seneye rağmen. Aranızdaki bağ kuvvetliyse korkmayın her şey güzel olur. Kolay olur demiyorum özlemden dolayı çok zor ama birbirinize güvenip sevdikten sonra ne geçmeyecek zaman ne de atlatılamayan durum olmaz. İçinizi serin tutun hakkınızda hayırlısı olsun :)
Aradaki sevgi kuvvetli bize gore gözden uzak olan gonule daha yakindir aslinda ama givendigim halde sevgisine yinede uzaklik olmasi icimi urpertiyoMesafeli ilişki zor gerçekten. Gözden ırak gönülden ırak misali ilişkisi kuvvetli olmayan çiftlere yaramıyor mesafe. Ama ilişki kuvvetliyse daha çok bağlar birbirine.
Biz de öyleydik en çok birbirimizi görmediğimiz zamanlar ailelerimizle tatile gittiğimiz zamanlardı. Eşim biz sevgiliyken geceleri camdan beni görebilmek için 40 km yol gelirdi birbirimize el sallardik evine geri dönerdi :) Eşim askeri personel ilk göreve gittiği zamanlar çok zorlandık günlerim ağlamakla geçti ama sonraları alıştık. Bu uzaklık bizi birbirimize daha çok bağladı. Sevgim kat ve kat arttı diyebilirim. Bu da bizim sinavimizmis demek ki ve şimdilik bu sınavı geçtik gibi duruyor. Umarım biraraya gelince de mutluluğumuz daim olur.Evet 4 yili bitirdik cok sey paylastik acı tatli hersey sevgimiz kuvvetli ama uzaklik hic yasamadik o korkutuyo beni o rahat bu konuda guven ve sabret diyo ama iki gun gormesem yillardir gormemis gibi ozluyorum bizim de tayin mayista belli olcak
Aşkınıza, sevdiğin adama güvenin tamsa korkun olmasın. Gelir gider sık sık görüşürsünüz. Zaman çabuk geçiyor. Bir bakmışsınız düğün günü gelmiş :)Aradaki sevgi kuvvetli bize gore gözden uzak olan gonule daha yakindir aslinda ama givendigim halde sevgisine yinede uzaklik olmasi icimi urpertiyo
Kiyamamm benimde emniyet calisani polis olunca yogunluk olur gelemez diyorum gormeyince falan icim sıkılıyo ama kendi memleketi olursa hersey istedigimiz gibi olcak sizede masallah cok guzel güçlü bi sevginiz varmis allah herseyi gonlunuze gore verir insallah demekki varmis benim gibi uzak kalmak zorunda olmak demekki sevgi gelebilirmis ustesinden icim rahatladi sizde ayni seyi yasayincaBiz de öyleydik en çok birbirimizi görmediğimiz zamanlar ailelerimizle tatile gittiğimiz zamanlardı. Eşim biz sevgiliyken geceleri camdan beni görebilmek için 40 km yol gelirdi birbirimize el sallardik evine geri dönerdi :) Eşim askeri personel ilk göreve gittiği zamanlar çok zorlandık günlerim ağlamakla geçti ama sonraları alıştık. Bu uzaklık bizi birbirimize daha çok bağladı. Sevgim kat ve kat arttı diyebilirim. Bu da bizim sinavimizmis demek ki ve şimdilik bu sınavı geçtik gibi duruyor. Umarım biraraya gelince de mutluluğumuz daim olur.
Icim rahatladi valla hep derler ya gozden uzak olan gonuldende uzak olur diye hic ayri kalmadik belkide o atasözü icimizi urpertiyoAynı ülkede aynı saat diliminde olacaksınız. Ben dünyanın öte ucundan aşk yaşadım-burada mecaz yapmıyorum coğrafi olarak dünyanın diğer ucu- yine birşey olmadı ilişkimize. Evlendikten sonra bile iş sebebiyle mesafeler girdi aramıza hala da ayrı kalıyoruz. İlişkimizi olumsuz etkilemedi bizim. 7 yıllık birlikteliğimizde hiç ciddi tartışmamız olmadı bile. İlişkiye nasıl baktığınla alakalı bir durum ve ilişki yaşadığın kişinin karakteriyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?