mesafeler aşka engelmi

liya34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2016
74
8
38
4 yillik iliskim var nisanlanmaya karar verdik ama mayis ayindaki tayini bekliyoruz suan ayni sehirdeyiz agustosta farkli sehirlerde olcaz nişanı gitmeden yapcaz insallah tayin yerine bAğlı ama farkli sehirlerde olmak icimi urpertiyo sizce sorun olurmu sogukluk olurmu ne bilim sanki uzaklik olunca sorun olcakmis gibi

Bence olmaz sevdikten sonra gerisi faso fiso:)
Alisiyo insan birbirine sonra bi anda farkli bi dunya farkli insanlar korkuyo insan sogukluk baslar diye ona anlattigimda guven ve sevgiyle alakali diyo ;)

Daha ne desin adam kız :)
Ne bilim yaa urperiyo iste icim ;) kendi kiz arkadasim sarkmisti ona haberim olmadan ;) belkide ondan dolayi bu kuruntum giderse orda baska kizlar fiLn seytan iste kArıştırıyor kafami ;)

Tayin belli olduktan sonra nişan dusunuyoruz dugunde 1.5 sene sonra filan
Çok uzun süre değil sıkıntı olmaz diye düşünüyorum, fakat tabi ki uzak mesafede olunca zor oluyor.
Biz 6 ay sonra evlendik o bile zor gelmişti her haftada bir görüşmemize rağmen.
Yine de olmayacak birşey değil şimdiden bunları düşünüp moralini bozma.
Hakkında hayırlısı olsun.

Çok uzun süre değil sıkıntı olmaz diye düşünüyorum, fakat tabi ki uzak mesafede olunca zor oluyor.
Aslinda haklisin ama iste hep yakun olunca hersey halledilirdi sorunlar filan işinden dolayi sureklide gelemicek oyuzden istee tsk ederim ;)

4 yillik iliskim var nisanlanmaya karar verdik ama mayis ayindaki tayini bekliyoruz suan ayni sehirdeyiz agustosta farkli sehirlerde olcaz nişanı gitmeden yapcaz insallah tayin yerine bAğlı ama farkli sehirlerde olmak icimi urpertiyo sizce sorun olurmu sogukluk olurmu ne bilim sanki uzaklik olunca sorun olcakmis gibi
bizim sorunlarımızdan biri uzaklıktı, ama biz başından beri uzaktık ve beni sevmiyodu.. başından beri ısınamadım dedi aynı şehirde olsak belki farklı olurmuş..

bizim sorunlarımızdan biri uzaklıktı, ama biz başından beri uzaktık ve beni sevmiyodu.. başından beri ısınamadım dedi aynı şehirde olsak belki farklı olurmuş..
Ayni sehir olunca iyi oluyo istedigin zaman gorme imkani var kavga edersen yuzyuze cozme imkani var ama uzak olunca bi kavga ediyon yuzunu gormeden yunusamasi zor oluyo

her hafta nasıl görüşebildiniz valla bravo :) şimdiki erkekler bırak her hafta gelmeyi yok hava yağmurluydu yok kurs vardı yok havalar biraz daha güzelleşince gelirim diye sallıyolar :) şahsen benim eski öküz öyleydi..

Ayni sehir olunca iyi oluyo istedigin zaman gorme imkani var kavga edersen yuzyuze cozme imkani var ama uzak olunca bi kavga ediyon yuzunu gormeden yunusamasi zor oluyo
orası doğru bi de normal görmek için bile yanına gelmiyosa çok üzüyo seni :( gerci bizim tek sorunumuz uzaklık değildi, konularıma bakabilirsin, ayrılmak zorunda kaldım malesef.. ama sizin başka sorununuz yoksa önemli olmaz sizin için..

orası doğru bi de normal görmek için bile yanına gelmiyosa çok üzüyo seni :KK43: gerci bizim tek sorunumuz uzaklık değildi, konularıma bakabilirsin, ayrılmak zorunda kaldım malesef.. ama sizin başka sorununuz yoksa önemli olmaz sizin için..
Yok bizim baska sorunumuz yok tek sorunumuz agustosta farkli sehirlerde yasamaya baslamak

her hafta nasıl görüşebildiniz valla bravo :) şimdiki erkekler bırak her hafta gelmeyi yok hava yağmurluydu yok kurs vardı yok havalar biraz daha güzelleşince gelirim diye sallıyolar :) şahsen benim eski öküz öyleydi..
Benim eşim akşam en erken 9 da işten çıkardı (yine aynı ve çok yoğun çalışıyor hep ayakta) sadece pazar tatildi o gün sabah 6 da kalkar 7de otobüse binerdi Allahtan iki şehir arası 2 saat ama gel git derken birgünde 4 saatten fazla yolda geçiyordu.
Her pazar gelirdi hiç dinlenemezdi :)
Ayrıca ailesi ile ben aynı şehirdeydim ve nişanlıyken de ailesine geliyorum diye haber vermezdi onlara haber verirsem onları da bir iki saat görmem gerek tüm zamanı birlikte geçirelim derdi. Ailesini 4 ay her pazar geldiği halde görmediği olmuştu fedakar kocam :oops: Zaten toplam 6 ayda evlendik:KK37:
Yağmur, kar falan dinlemezdi:KK53:

Şimdiki aklı olsa aynı şeyi yapar mı bilmem:KK70:

Benim eşim akşam en erken 9 da işten çıkardı (yine aynı ve çok yoğun çalışıyor hep ayakta) sadece pazar tatildi o gün sabah 6 da kalkar 7de otobüse binerdi Allahtan iki şehir arası 2 saat ama gel git derken birgünde 4 saatten fazla yolda geçiyordu.
Her pazar gelirdi hiç dinlenemezdi :)
Ayrıca ailesi ile ben aynı şehirdeydim ve nişanlıyken de ailesine geliyorum diye haber vermezdi onlara haber verirsem onları da bir iki saat görmem gerek tüm zamanı birlikte geçirelim derdi. Ailesini 4 ay her pazar geldiği halde görmediği olmuştu fedakar kocam :oops: Zaten toplam 6 ayda evlendik:KK37:
Yağmur, kar falan dinlemezdi:KK53:

Şimdiki aklı olsa aynı şeyi yapar mı bilmem:KK70:
ne güzel ya okurken gözlerim doldu maşallah.. benim eski sevgilimin rahat bişi olmasına rağmen gelmezdi.. aramız 6 saatti, her hafte gelmesini tabi ki talep etmedim ama 2-3 haftada bir gelseydi keşke.. ayrılmadan 1 bucuk ay önce gelmişti en son, yorucu oluyomuş masraflı oluyomuş, ki iyi de kazanıyodu.. sonra noldu biliyomusun, ben sana başından beri ısınamamıştım dedi, evlenme teklif eden ailemle tanışan adam dedi bunu :( 3 hafta oldu hala atlatamadım.. son konumda anlattım neler yaşadığımı.. çok zor gecti çok zor..

hicte bisey olmaz dahada sevgi artar.ayri sehirlerde eminim geceleri evleneceginiz anlari hayal ederek uyursunuz.mesafeler bazilarini dahada baglar.dip dibe olupta kmlerce mesafe olanlardan olmayinda sevgi ve iletisim olduktan sonra icini ferah tut.

Back
X