- 4 Temmuz 2011
- 307
- 256
- 103
- Konu Sahibi misscheery
bizde eşimle evlenmeden önce farklı şehirlerdeydik.aramızda 15 saatlik yol vardı düşün artık 3 yıl boyunca 2 veya 3 ayda bir bulunduğum şehre gelir
duruma göre 1 hafta 10 gün kalır geri dönerdi evet zor günlerdi sıkıntı çok oluyordu sürekli bir telefon ucundasın inan yapışık geziyordum o telefona sabahlara kadar telefonla görüşmeler mesajlaşmalar
oturduğum yerde belki cüzdanımı unuturdum ama telefonumu asla

sonra nemi oldu evlendik 4 yılı geçti bi prensesimiz var 

üstüne gitme benim gibisin sende biraz kendimi gördüm inatta var demekki, güvenszlik meselesi değil aslında ama sürekli göremediğin için bi endişe var bendede olurdu illa aradığımda açmasını isterdim yaw belki işi gücü var duymadı olamazmı
velhasıl bir ilişki eğer devam edecekse karşındakide senin kadar seni seviyor ve özveri gösteriyorsa o ilişki ne olursa olsun bitmez hakkınızda
hayırlısı olsun...
duruma göre 1 hafta 10 gün kalır geri dönerdi evet zor günlerdi sıkıntı çok oluyordu sürekli bir telefon ucundasın inan yapışık geziyordum o telefona sabahlara kadar telefonla görüşmeler mesajlaşmalar
oturduğum yerde belki cüzdanımı unuturdum ama telefonumu asla

üstüne gitme benim gibisin sende biraz kendimi gördüm inatta var demekki, güvenszlik meselesi değil aslında ama sürekli göremediğin için bi endişe var bendede olurdu illa aradığımda açmasını isterdim yaw belki işi gücü var duymadı olamazmı

hayırlısı olsun...