mesafeler...

latika_27

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
866
176
333
merhaba Allah boyle dertler versin diyen olacaktir ama gercekten bu da kolay bisey degil benim icin. 17 haziranda nisanlandim 5 temmuzda nisanlim yurt disina gitti orda okuyo. aramizda 7 saat zaman farki var. ustelik tam bir sene gelemeyecek. Gecen bayram kayinvalidem gil geldi benim icin ne kadar zor oldugunu tahmin edebilirsiniz bu bayram yine gelecekler sagolsunlar ama ne bileyim gercekten cok ozledim. Ben gercekten cok duygusal biriyim kesinlikle hergun bir iki damla da olsa agliyorum :-) Cok sukur nisanlimla, ailesiyle , onun benim ailemle hic bi problem yok ailelerimiz cok iyi anlasiyo ama bu mesafeler saat farklari ve tam bir yil.nisanlimin canli kanli.gozlerinin.icine bakamamak uff bilmiyorum iste bu kadar uzak kalan ayri kalan var mi. Gecenin bu vakti baska hic bi sebep uyanik tutmaz insani...

Sevglimle aramızda 1000km var.3 sene flan oldu çok nadir görüşüyoruz<
İşin garibi önceki sevgilimle de aramda 1000km vardı. Başka da sevgilim olmadı.
Ben hiç öyle "hadi aşkım çıkalım, sinemaya gidelim" gibi bi durum yaşayamadım mesela.
Yurt dışı çok farklı tabi ama 1 sene gelemeyecek olsa da nişanlısınız ve 1 sene sonra kavuşacaksınız inşallah. Zaman çok çabuk geçiyor gerçekten:)

Evet gecen sene de boyleydik yani uzak , bekleye bekleye bir yili doldurduk ama nisanli okunca daha bir garip oluyor. Sevgiliyken de uzaktik deyip nisani uzatma sakin hic ayni sey degil.

Evet gecen sene de boyleydik yani uzak , bekleye bekleye bir yili doldurduk ama nisanli okunca daha bir garip oluyor. Sevgiliyken de uzaktik deyip nisani uzatma sakin hic ayni sey degil.
Biz daha nişanlanmadık bile:) onu geçtim aileler bile tanışmadı.
Yıl olmuş 2012 hala ışınlanmayı bulamadılar ya, rahat ederdik:27:

Benim erkek arkadasimda baska sehirde yasiyor.. Birbirimizi senede bir defa gorebiliyoruz cok zor bsy...

Biz daha nişanlanmadık bile:) onu geçtim aileler bile tanışmadı.
Yıl olmuş 2012 hala ışınlanmayı bulamadılar ya, rahat ederdik:27:

gulumsettin beni cunku nisanlim muhendis bulsa bulsa onlar bulabilir deyip hep baski yapiyorum isinlanmayi bulun diye :-) seninki de 3 yil olmus ne bileyim belki ufukta vardir dedim :40:

Benim erkek arkadasimda baska sehirde yasiyor.. Birbirimizi senede bir defa gorebiliyoruz cok zor bsy...

Ama en azindan ayni ulke. Gormesen bile saatleriniz ortak Allah korusun kotu bisey olsa en uzak yerden bile 1 gun icinde gelebilir... Allah herkesi sevdigine kavustursun biran once

Ufukta görünen tek şey benim artık takma dişe ve bastona doğru geçişte olduğum:9:

3 buçuk saatlik bi mesafemiz var. İş nedeniyle ayda bir en iyi ihtimalle 2 kez görüşebiliyoruz.. Öyle çok özledim ki:43:

canim öncelikle hayirli olsun,

iste mesafe olunca konu cekiyor..bizde nisanimla 8 senedir birlikteyiz 1 aydirda nisanliyiz..

ve ben yurt disina okumaya geldim o türkiyede okudu,

8 senedir iliskimizi götürdük.

tatillerde birlikte olma firsati vardi anca ama iste sayili gün geciyor ve ne aciki devamliligi olmayan sey

insani cok acitiyor..

nisanlilik sürecinde onun farkli bir sehirde calismasi benim anca kosturmamdan cok az görüsebildik bu sene

ve bende 2 hafta önce döndüm gercekten cok pis özlüyor insan hani belki biraz fazla zaman gecirseydik

onlarla avunurduk ama oda olmadi sürekli ikimizde özledimlerdeyiz ama yapacak birsey yok..

insallah mayista evlencegiz ama bu seferde kaderin cilvesi midir nedir aileyle araya ülke giriyor..

yani anlayacagin bir tarafim öyle ya da böyle daima özleyecek

Son düzenleme:
Nişanlanarak evliliğe en büyük adımı atmışsınız zaten ne güzel...
Evlenmesine önünde daha uzun yıllar olup birbirinden uzakta olmak zorunda kalanları düşünüp motive etmeye çalış canım kendini..
Yüz yüze görüşür gibi olmaz tabiki ama internette konuşup ve telefonlaşın bol bol..
1 sene sonrasının hayalini kurarak uyumaya çalış..
Ben hep karamsarlığa düştüğümde hayal kurarım, genelde de işe yarar hep.
1 yıl göz açıp kapayana dek geçer hemencik de sevenler birbirine kavuşur inşallah...

Sekiz sene mi ? Masallah ben daha bir sene yeni.bitti.2. Senede tukenecek gibiyim. Genel itibariyle tutuyorum kendimi ama bazen de oyle bi birikiyo ki... Biz de cok fazla vakit geciremedik.en fazla on kez birlikte vakit gecirdik. Simdi saborla temmuzu bekliyorum iste bu konuda ozlem.ceken herkesi cok.iyi anladigimi dusunuyorum...
canim öncelikle hayirli olsun,

iste mesafe olunca konu cekiyor..bizde nisanimla 8 senedir birlikteyiz 1 aydirda nisanliyiz..

ve ben yurt disina okumaya geldim o türkiyede okudu,

8 senedir iliskimizi götürdük.

tatillerde birlikte olma firsati vardi anca ama iste sayili gün geciyor ve ne aciki devamliligi olmayan sey

insani cok acitiyor..

nisanlilik sürecinde onun farkli bir sehirde calismasi benim anca kosturmamdan cok az görüsebildik bu sene

ve bende 2 hafta önce döndüm gercekten cok pis özlüyor insan hani belki biraz fazla zaman gecirseydik

onlarla avunurduk ama oda olmadi sürekli ikimizde özledimlerdeyiz ama yapacak birsey yok..

insallah mayista evlencegiz ama bu seferde kaderin cilvesi midir nedir aileyle araya ülke giriyor..

yani anlayacagin bir tarafim öyle ya da böyle daima özleyecek

Nişanlanarak evliliğe en büyük adımı atmışsınız zaten ne güzel...
Evlenmesine önünde daha uzun yıllar olup birbirinden uzakta olmak zorunda kalanları düşünüp motive etmeye çalış canım kendini..
Yüz yüze görüşür gibi olmaz tabiki ama internette konuşup ve telefonlaşın bol bol..
1 sene sonrasının hayalini kurarak uyumaya çalış..
Ben hep karamsarlığa düştüğümde hayal kurarım, genelde de işe yarar hep.
1 yıl göz açıp kapayana dek geçer hemencik de sevenler birbirine kavuşur inşallah...

Amin insallah...

Sekiz sene mi ? Masallah ben daha bir sene yeni.bitti.2. Senede tukenecek gibiyim. Genel itibariyle tutuyorum kendimi ama bazen de oyle bi birikiyo ki... Biz de cok fazla vakit geciremedik.en fazla on kez birlikte vakit gecirdik. Simdi saborla temmuzu bekliyorum iste bu konuda ozlem.ceken herkesi cok.iyi anladigimi dusunuyorum...

canim gercekten böyle iliski yürütmek zor birsey ama oluyor birsekilde,anlasmazliklar cok fazla böyle uzakliklarda..amerikada heralde nisanin ara dönemlerde gelemiyor mu?

birde ben nisanlaninca benim erkek kardesim kiskandi oysaki tanisirlar görüsürlerdi ama

cok kiskandi oda birakmadi bizi bu sene cok görüsemedik,anliyorum yani seni :) insan nisanlandiigni bile anlayamiyor..

düsünsene 8 sene sonunda nisanlaniyorsun ve pek görüsemiyorsun...

az sabret bakalim sayili günler cabuk gecer ne kaldi surda temmuza 1 sene bile degil

canim gercekten böyle iliski yürütmek zor birsey ama oluyor birsekilde,anlasmazliklar cok fazla böyle uzakliklarda..amerikada heralde nisanin ara dönemlerde gelemiyor mu?

birde ben nisanlaninca benim erkek kardesim kiskandi oysaki tanisirlar görüsürlerdi ama

cok kiskandi oda birakmadi bizi bu sene cok görüsemedik,anliyorum yani seni :) insan nisanlandiigni bile anlayamiyor..

düsünsene 8 sene sonunda nisanlaniyorsun ve pek görüsemiyorsun...

az sabret bakalim sayili günler cabuk gecer ne kaldi surda temmuza 1 sene bile degil

Evet amerikada ara donemde girmesi gereken iki sinavi var malesef gelemeyecek. Yoksa sen de mi ordasin? Nisanlinda turkiyede ? Sekiz sene gercekten tebrik edilir darisi basima ama bu kadar uzun surmesin :-)

Ailesiyle ve nişanlınızla aranızda bi sorun olmadıgını düşünüp buna sevinebilirsiniz..
Hani bi soz var ya; sayılı gun cabuk geçer diye..
böyle düşünün.. sonunda kavuşcagnızı.. =)
Henüz aile engelinden dolayı, sevdigiyle nişanlanamayanlar bile var.. ( mesela bu cevabı yazan kişi..)
Biliyorum, hasret kalmak, uzakta olmak zor ama bence buna şükredin en azından nişanlanmışsınız .. =)

Hissettiklerini belki anlayamıyorum ama diliyorum inşallah 1 sene su gibi geçer gider
Herşey gönlünüzce olur :nazar:

merhaba, ben senin tam tersini yasadim yani ben yurtdisinda okuyordum(ve yasiyorum) nisanlim ise turkiyedeydi.biz tam 2 yil nisanli kaldik hep telefon ve internet ile gorustuk.hic bir gunumuz gorusmeden gecmezdi cok bagliydik birbirimize inanilir gibi degildi yani ayni anda aramalar mesaj atmalar gonulden bagliydik.nisanlandiktan sonra sadece 3 ay gorustuk hic gorusmedigimiz bir gun olmamistir cok fedakarliklar ettik her ikimizde.Cok Zordu ayri kalmak gorememek falan yani yasayan ölü gibi oluyo insan cunki bedenim burdaydi ama aklim ondaydi...2yil bitti ve ben turkiyeye gittim ve nisanlim beni gormek icin gece bile olsa gelmisti dayimlara o ani asla unutamam cok guzeldi..sonra dugun hazirliklari yapildi evlendik.biz evlendigimiz gunden beri o buyuk yatakta bir kisi olarak yatiyoruz asla sarilmadan uyuyamayiz uyanincada sariliriz sevgimizi cok belli ederiz birbirimize aramizdaki bag 4 yildir ayni.yani biz o zorlu gecen hasret dolu ozlem dolu 2 yillik ayri kalisimizin acisini cikartiyoruz galiba..insallah sizde kavusup muradiniz erersiniz...Mesafeler olsa bile gonuller bir olunca birazda sabirla hersey yoluna girebiliyor.

Evet amerikada ara donemde girmesi gereken iki sinavi var malesef gelemeyecek. Yoksa sen de mi ordasin? Nisanlinda turkiyede ? Sekiz sene gercekten tebrik edilir darisi basima ama bu kadar uzun surmesin :-)

yok canim degilim ama sen 7 saat zaman farki deyince ordan amerika edim.:)

bende aynıyım nişanlım askere gitti. 3 ay sonra sadece 1 gün gördüm ve 7 ay daha geçti geldi. 10 gün vakit geçirdik birde iznde rahatsızlandı zor oldu bizim için bir izine geldim böğle oldum diye çok üzüldü. herşeyin hayırlısını dilemek gerekiyor.izne geldi sanki bir hayal gibiydi. telefonda konuşmaya alışmışım yanyana olmak bana çok farklı geldi. onu daha çok özlediğimi anladım. ve yanımda iken özlemim daha çok arttı.geçen zaman az. bekleyeceğim zaman gözümde çok daha zor. yani beklemek aklıma kolay kalbime zor..
şuan sadece 111 günümüz kaldı. ve düğünümüz için bir 6 ay daha ayrı kalacağız yine ayrı şehirlerde olacağız.

sonrası ailemle ayrı şehirlerde olacağım. yani mesafe hasret hiç bitmeyecek.

Back
X