- 23 Haziran 2019
- 17
- 19
- 3
- 32
- Konu Sahibi kalbiminsagkosesi
Öncelikle çok sakin ve arkadaş gibi konuşmalıyım. Onu hala önemsediğimi, hala adını duyduğumda iradeyi kaybettiğimi, hala bir sözüyle beni her şeyden kurtarb... Neyse işte öyle, ona karşı bütün duygularım ölmüş gibi davranmalıyım. Mecburum. Bunlarla neden uğraşıyosun demeyin lütfen, benim canımı gerçekten çok yaktı zamanında. Bana çok büyük zarar verdi. Buz gibi balkonda oturup gece dörde kadar ağladığımı bilirim. Geri dönmesi için sabahlara kadar Allah'a dua etmek zorunda kaldıgım günleri bilirim. Sonunda tabiki güçlü çıktım bundan ama hayatımın en kötü günlerini yaşattı. Hiç umursamadı. Üzüntümü izledi. Şimdiyse mesaj attı. El sallama emojisi atmış bende aldım selamını, nasılsınn dedim hiç hesap falan sormuyorum arkadasmıs gibi davranmamın zoruna gideceğini biliyorum:) Oda dedi ki şimdi ne selamı diycem ayıp olacak el sallamisim. Her gün profiline bakıyorum yanlıslıkla tıklamışım dedi hahah nasıl sinirli çünkü duvarımda bir sürü aşk sözü paylaştım kendimi yeni birine aşıkmış gibi gösterdim. Sonra dedi ki iyiyim sen nasılsın.. bende dedim ha yanlıslıkla mı oldu, iyiyim sagol hoscakal dedim kestirip attım hahah. Sonra ondan tekrar mesaj geldi aşk acısı mı çekiyosun "yine" geçmiş olsun. Cevap vermedim 1 mesaj daha geldi "çok mu sevdin onu" mesaja bak ya, üzülmüş üzülmüüş tuzağıma düştüüün yaavrum.. Eeeeeeeee etme bulma dünyası demişler.. Neyse, Ne diyim şimdi ben bu mesaja arkadaşımla konusurmus gibi cevaplamam lazım. Kalbimden geçeni söyleyecek evet, aynı kişiye aşık oluyorum her gün yeniden sayılır mı falan derdim. Yani direk belli ederdim onu umursadıgımı bu olmamalı o yüzden sizden akıl almam lazım. Nolursunuz.. Sadece 1 günlüğüne cevap vericem ona. Asla barışmaya niyetim yok..