Mesaj atan eski sevgilime ne cevap verebilirim? Sakinliğimi korumalıyım canımı yaktığı kadar canını yakmak için?

Öncelikle çok sakin ve arkadaş gibi konuşmalıyım. Onu hala önemsediğimi, hala adını duyduğumda iradeyi kaybettiğimi, hala bir sözüyle beni her şeyden kurtarb... Neyse işte öyle, ona karşı bütün duygularım ölmüş gibi davranmalıyım. Mecburum. Bunlarla neden uğraşıyosun demeyin lütfen, benim canımı gerçekten çok yaktı zamanında. Bana çok büyük zarar verdi. Buz gibi balkonda oturup gece dörde kadar ağladığımı bilirim. Geri dönmesi için sabahlara kadar Allah'a dua etmek zorunda kaldıgım günleri bilirim. Sonunda tabiki güçlü çıktım bundan ama hayatımın en kötü günlerini yaşattı. Hiç umursamadı. Üzüntümü izledi. Şimdiyse mesaj attı. El sallama emojisi atmış bende aldım selamını, nasılsınn dedim hiç hesap falan sormuyorum arkadasmıs gibi davranmamın zoruna gideceğini biliyorum:) Oda dedi ki şimdi ne selamı diycem ayıp olacak el sallamisim. Her gün profiline bakıyorum yanlıslıkla tıklamışım dedi hahah nasıl sinirli çünkü duvarımda bir sürü aşk sözü paylaştım kendimi yeni birine aşıkmış gibi gösterdim. Sonra dedi ki iyiyim sen nasılsın.. bende dedim ha yanlıslıkla mı oldu, iyiyim sagol hoscakal dedim kestirip attım hahah. Sonra ondan tekrar mesaj geldi aşk acısı mı çekiyosun "yine" geçmiş olsun. Cevap vermedim 1 mesaj daha geldi "çok mu sevdin onu" mesaja bak ya, üzülmüş üzülmüüş tuzağıma düştüüün yaavrum.. Eeeeeeeee etme bulma dünyası demişler.. Neyse, Ne diyim şimdi ben bu mesaja arkadaşımla konusurmus gibi cevaplamam lazım. Kalbimden geçeni söyleyecek evet, aynı kişiye aşık oluyorum her gün yeniden sayılır mı falan derdim. Yani direk belli ederdim onu umursadıgımı bu olmamalı o yüzden sizden akıl almam lazım. Nolursunuz.. Sadece 1 günlüğüne cevap vericem ona. Asla barışmaya niyetim yok..
Canım yaşın YİRMİ ALTIYMIŞ. Ne zaman ayrıldınız bilmiyorum ama kısa zaman önceyse çocuk "iyi ki ayrılmışım" diyecek. Daha yeni beni sevip aşk acısı çekiyordu şimdi başkası için çekiyor diyecek.

Yeni bile ayrılmamış olsan neden kendini bu kadar güçsüz gibi gösteriyorsun? Her gördüğüne inanıp her inandığı insan için acı çeken kız profili gerçekten o kadarda çekici değil sanki?

valla bence keşke hiç cevap yazmasaydınız yaa
yani en ufak bir şey yazmak bile o kadar onu unutmadığını gösteriyor ki
eğer ki ilk mesajı attığında engelleseydiniz ancak derdi ki anaa kıza bak nasıl seviyorsa mesajımın görülmesinden korktu.
bir eski sevgilim olsa ve onu sevmesem ve bana ancak bunu yapsa çok koyardı açıkçası
her cevap verişi her laf sokuşu unutamadığını gösterirdi çünkü...
yine de şimdi bile engellerseniz hala şansınız var.
2. kere üzülmenizi istemem

Sen zaten basta cevap yazarak en buyuk hatayi yapmissin. Simdi istedigini yaz,istersen baskasi var hayatimda de vs vs hicbir etki yaratmaz karsindakinde emin ol. Biz de gectik bu yollardan. Yillar once eski sevgilim de bu sekilde arada yokluyodu beni. Tabi duygularim bitmemisti, hemen boyle sozde umursamaz gibi cevaplar veriyodum, oysaki komik duruma dustugumun farkinda bile degildim. Verdigim cevaptan sonra daha da yazmiyodu bi sure. Ne zaman ki cevap vermeyi kestim, iki uc tane arka arkaya yazdi, ertesi gun bir daha yazdi. Numarami degistirdikten bir sene sonra da birgun facebooktan yazdi ve yine cevap alamayinca tamamen defoldu gitti hayatimdan.

çok güzel demişsiniz
ben de aynı şeyi düşünüyorum :super:
ama konu sahibi maalesef bunu anlayamayacak bir süre gibi geldi bna

Ona hala dayanamadığınızı göstermişsiniz size el attığında nasılsın diyerek. Artık çok geç hala gözünde ipin ucundasınız. Sandığınız ki ah vah demiyor. Görüldü atsaydınız, peşinizde azıcık koşsaydı (eğer istiyorsa ciddi) o zaman dediğinizi yapmış olurdunz.

Ben taaa burdan senin hazirda bekledigini anlamisim asm senin simdi cigerini biliyodur birde hahahaha yazmissin her cumlenin sonuna anacim adam simdi sana yapiyodur hahahahah

Ben olsam "neden her gun yokluyorsun hesabimi?" diye sorardim. Siz ona cevap vermeyin. Siz merak uyandirin. Soru soran siz olun. Anlatan o olsun. Ne kadar cok kendisini anlatirsa size o kadar ilgisi artar, sizin de ona olan ilginiz ayni derecede azalir. Eger teklifte bulunursa da net cevaplar vermeyin, kafasini karistirin. Rolleri degistirin yani. Biraz da siz onun gibi davranin.

Valla ben olsam başta bi tane el emojisi göndermesine cevap vermezdimde neyse siz vermişsiniz. "her gün profilime bakıyonda noluyo bakma benim profilime falan. Ayrıca acı çektiğimide nerden çıkardın gayette mutluyum" derdim. Dahada yazmazdım. Aşk sözlerinide silinde madem aşık olmuş emojileri koyun daha mantıklı

En güzel cevap; hiç cevap vermemektir.
Tepkisizlik karşıdaki insanı mahveder.
Ben seni cevap vermeye lâyık bile görmüyorum demektir.
Hâlâ cevap vermeniz eski sevgilinizi hala azda olsa umursadığınızı gösterir.
Tabi ki karşıdaki insan anlamıştır.

Artık bence yazmayın.

Back
X