Ama o ilgilenmek istemiş siz galiba istememişsiniz , bence suçlu o değilSonrasında işin verdiği stresle beraber biraz uzaklaştık. Bir dönem ben pek iyi değildim, benimle ilgilenmek istedi ama psikolojim çok da müsait değildi
Engellemiş olması dargın olduğunu mu gösterir? Ayrıldığım gün bana uzun bir mesaj attı, beni hep sevip kollamaya çalışmış, ekipte en üzgün olan oymuş vs güya gidişime en çok o üzülmüş falan. Ben de teşekkür ederim senin bendeki yerin ayrı dedim. Sen de benim için öylesin dedi. Dışarıda da görüşelim falan dedik kapandı konu. Sonra üç hafta geçti Bi baktım engel. Anlamadım ki saçma.Onun sendeki değerine bağlı bence , dargınlık için ortada bir sebep yokmuş yani nihayetinde ...
Evet suçlu değil ama suçlamadım da zatenAma o ilgilenmek istemiş siz galiba istememişsiniz , bence suçlu o değil
Bana saçma gelen şey de şu, tek iletişim kanalı kıytırık bir instagram hesabı mı? WhatsAppta engellememiş mesela, numaram hala kayıtlı. Kaldı ki ben onunla zaten iletişim kurmuyordum. Neden üç hafta sonra engel? Kafama takılan şey bu.Hayatın olağan akışında birbirinizden uzaklaşmış olabilirsiniz ancak karşıdaki insan sizinle tamamen iletişimi kesmek istemiş sizi engelleyerek.
Ben olsam atmazdım.Biraz nankör bir tip gibi geldi bana.
Yani engelledi diye bu şekilde düşünebilirimbir açıdan?Beni engellediğine göre yardımıma ihtiyacı yokmuş diye düşünürdüm ve unuturdum betülü
Ne güzel ayrılmışsınız aslında , ara sor bence yani bilemediğin şeyler olabilir hayatında , he sevmediğin , değer vermediğin yada değer görmediğin bi arkadaşlık olsa okey arama ama bence durum öyle değilEngellemiş olması dargın olduğunu mu gösterir? Ayrıldığım gün bana uzun bir mesaj attı, beni hep sevip kollamaya çalışmış, ekipte en üzgün olan oymuş vs güya gidişime en çok o üzülmüş falan. Ben de teşekkür ederim senin bendeki yerin ayrı dedim. Sen de benim için öylesin dedi. Dışarıda da görüşelim falan dedik kapandı konu. Sonra üç hafta geçti Bi baktım engel. Anlamadım ki saçma.
beni engellemiş de olsa ben bir şekilde onun insstagram paylaşımlarını görebiliyorum. zamanında ona aldığım bir hediye vardı, süs gibi bişey. o hediye hala masasında duruyordu mesela beni engelledikten sonra bile. madem benden soğudu, ben kötü ve değersizim onun için, hediyemi masasından kaldırması ya da çöpe atması zor bişey değildi ki... hele ki ben artık gitmişken, o hediye orda dursa ne olur durmasa ne olur?Ne güzel ayrılmışsınız aslında , ara sor bence yani bilemediğin şeyler olabilir hayatında , he sevmediğin , değer vermediğin yada değer görmediğin bi arkadaşlık olsa okey arama ama bence durum öyle değil
wp engelli değil ayrıca numaramı da silmemiş, bunu da test ettim.Belki engelleyen o değildi. Hayatına kiytiriktan bir insan girdi o engelledi. Çünkü wp de engelli değil diyorsunuz.
Belki de onu hiç arayıp sormamaniza kırıldı.
Eee tamam işte bak cevabınıda veriyorsun , vallahi ben bir kez yoklardım tavrına görede davranırdım sonrasındabeni engellemiş de olsa ben bir şekilde onun insstagram paylaşımlarını görebiliyorum. zamanında ona aldığım bir hediye vardı, süs gibi bişey. o hediye hala masasında duruyordu mesela beni engelledikten sonra bile. madem benden soğudu, ben kötü ve değersizim onun için, hediyemi masasından kaldırması ya da çöpe atması zor bişey değildi ki... hele ki ben artık gitmişken, o hediye orda dursa ne olur durmasa ne olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?