Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eh, öyle yaparım zaten mesaja karşılık olarak o tarz bişey yaparsa...Mesajı atardım ama buna karşılık vermezse ya da engellerse sonsuza dek çıkarırdım hayatımdan.
Çünkü artık günümüzde iletişim aracı o kıytrırık instagram maalesef.Benim aklıma whatsappdan önce instagram gelir.Ayrıca sizi numaranızı silmiş olabilir.Eğer profil resmi herkese açık ise siz görmeye devam edersiniz.Sonuçta herhangi bir mecradan sizi engellemek istemiş yorum sizin.Bana saçma gelen şey de şu, tek iletişim kanalı kıytırık bir instagram hesabı mı? WhatsAppta engellememiş mesela, numaram hala kayıtlı. Kaldı ki ben onunla zaten iletişim kurmuyordum. Neden üç hafta sonra engel? Kafama takılan şey bu.
işte ben de onu gram olsun tanıdıysam, dostsuz kaldığı zaman dost olmadığı insanları arayacak birisi değil. aramayacak kadar uzak gördüğünüz birine işten ayrıldığı gün uzun uzadıya mesaj yazar mıydınız mesela siz olsanız?Aksiyona gerek yok. atmam. çok ihtiyacı olsa dostsuz kalsa muhtemelen sizi arar. aramayacak kadar uzak görmüş ki bi de engellemiş.
sıkı fıkı değildik. yoluna devam edemiyor muhtemelen işte, anlatmak istediğim şey de bu aslında. yoluna devam edemediği için ona bir destek mesajı atsam mı diye düşündüm. şöyle düşünün, bir insan var siz nankör bile olsanız, aradan iki ay geçmiş dahi olsa başınıza geleni öğrenip, bir ihtiyacın olursa ben burdayım diyor. ihtiyacı olsa da ihtiyacım var diyecek bir insan değil o.Benim bildiğim sıkı fıkı olan iki arkadaş her ne olursa olsun birbirlerinden uzak durmazlar mesafe olabilir ama bı msja bakar heran konuşabilirdiniz zamanında iyidik diyosunuzya bence araya sogukluk girmemeli siz sandığıniz kadar iyi bir arkadaşlık kuramamışsiniz maddi yönündende destek olmuşsunuz bunları insan unuturmu?? Sizinle ilgilenmek istemiş ama siz konuşmamışsiniz onun pes etmemesi lazımdı iyi günde kötü günde arkadaşlık sağlamsa her daima öyle kalmalı ama görünen oki sizi engellemiş bırakın yoluna devam etsin nankör işte
hiçbir şey.Ben olsam kesin arardim veya yazardim. Ne kaybedersin ki?
whatspptan engellemediğine ve numaramın hala kayıtlı olduğuna eminim. bunu merak edip test ettim çünkü. resmi herkese açık değil sadece kayıtlılara açık. zaten benim işim whatsapp, instagram. ben bu mecralardan profesyonel olarak para kazanıyorum :)Çünkü artık günümüzde iletişim aracı o kıytrırık instagram maalesef.Benim aklıma whatsappdan önce instagram gelir.Ayrıca sizi numaranızı silmiş olabilir.Eğer profil resmi herkese açık ise siz görmeye devam edersiniz.Sonuçta herhangi bir mecradan sizi engellemek istemiş yorum sizin.
hiçbir şey.
öyle yaparsa net zaten kesilir :)Kendimi senin yerine koyuyorum. Bir tarafta kaybedecek bir sey yok. Diger tarafta bir konu surekli beynimi kemirecek.
Kesinlikle arardim. Ha baktim ters yapiyor veya dönmüyor, hesabini keserdim o zaman![]()
İçinizden nasıl geliyosa öyle davranin sizin gibi bir arkadaşı olduğu için çok şanslısıkı fıkı değildik. yoluna devam edemiyor muhtemelen işte, anlatmak istediğim şey de bu aslında. yoluna devam edemediği için ona bir destek mesajı atsam mı diye düşündüm. şöyle düşünün, bir insan var siz nankör bile olsanız, aradan iki ay geçmiş dahi olsa başınıza geleni öğrenip, bir ihtiyacın olursa ben burdayım diyor. ihtiyacı olsa da ihtiyacım var diyecek bir insan değil o.
işte ben de onu gram olsun tanıdıysam, dostsuz kaldığı zaman dost olmadığı insanları arayacak birisi değil. aramayacak kadar uzak gördüğünüz birine işten ayrıldığı gün uzun uzadıya mesaj yazar mıydınız mesela siz olsanız?
Bugün atayım diyorumYani hayır galiba ama bu kadar içinizden geldiyse atın. Ne olacak ki?
Aa sevindimYazdım kızlar