Kızlar, erkek arkadaşımla çeşitli sebepler yüzünden 2 hafta önce ayrıldık..ama kötü bitirmedik gayet dostça ayrıldık..bugün bana ondan çiçek geldi ama kadınlar günü için o zamandan hazırlatmıştı..ayrılıyoruz diye söylemişti gelirse alırsın bir daha geri almayayım siparişi teşekkür etmene de gerek yok gibi bir şey söylemişti..şimdi size sorum nezaketen teşekkür etsem mi etmesem mi? Etmesem çok kabalık olur, etsem ona yaklaşmak için bahanem olduğunu düşünür ne yapsam bilemedim
Barışma ihtimalini varsa,seviyorsanız atın bence
Ama bitti artık barışmayız diyorsanız atmayın derim.
ihtimal her zaman vardır ama ikimizde bu ilişkinin devam edemeyeceğine inanıyoruz..yolda görünce selam verdiğim adama çiçek yolladığında teşekkür etmemek de çok garip geliyor..
yalnız birşey daha var sevgiliyken hazırlattıysa bu çiçeği notta sadece "kadın günün kutlu olsun" yazmazdı..en azından aşkım, hayatım falan yazardı:44:
Adam nezaketsizlik etmiş, önceden planlanmış bişeydi diye.
Verilen mesajı çirkin buldum.
Siparişi iptal etmeyeyim şimdi ne demek.
Geliverecek çiçek bir anlam çıkarma, onun için de teşekküre falan gerek yok demiş.
Mantıklı olmaz teşekkür etmeniz.
böle bişi yaz ama,istekli olduğunu düşünmesin,hem de teşekkür etmiş olursunhımm valla bilemedim ki şimdi :44::44:
atsan mı acaba, sen teşekkür etme dedin ama ben yine de teşekkür etmek istedim duyarsız kalacak kadar kaba ve nezaketsiz biri değilim mi desen hem nezaketen tşk ettiğini ima edersin hem de olacak bişiler varsa olur? ne dersin :44: :44:
Önce doğumgünüm sonra Kadınlar Günü!
Masam çiçek dolu şükürler olsun!
Biz de küsüz bu arada.
Ben imalı da olsa teşekkürümü sokuşturuyorum.
Ama ben barışmak istediğim için yapıyorum bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?