• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesaj Atmalı Mıyım?

Paul Stanley

CatMan
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
926
709
33
29
Merhaba Hanımlar,
Arkadaşlar aracılığıyla biriyle tanıştım.Bir yerlere gittiğimizde yakındık birbirimize.1-2 gündür görüşmedik.Bu sürede mesaj falan atmadık.Ben ondan hoşlanıyorum.Hemde çok fazla.Neredeyse aşık oldum diyeceğim. Yarın okuduğu şehre dönüyor. Sizce "iyi yolculuklar" mesajı atmalı mıyım? Hayatımda hiç sevgilim olmadı.Bu konularda hiçbir şey bilmiyorum.

Atma bence canım..
zaten 1-2 gündür görüşmüyorsunuz.
Fırsat kolluyor demesin..
O fırsat kollasın..

Merhaba Hanımlar,
Arkadaşlar aracılığıyla biriyle tanıştım.Bir yerlere gittiğimizde yakındık birbirimize.1-2 gündür görüşmedik.Bu sürede mesaj falan atmadık.Ben ondan hoşlanıyorum.Hemde çok fazla.Neredeyse aşık oldum diyeceğim. Yarın okuduğu şehre dönüyor. Sizce "iyi yolculuklar" mesajı atmalı mıyım? Hayatımda hiç sevgilim olmadı.Bu konularda hiçbir şey bilmiyorum.
at madem içinde kalmasın

Seninle aynı hislere sahip olduğunu düşünmüyorum.
Eğer hoşlanmış olsaydı iki gündür mutlaka en azından mesaj atardı.
Bence atma .

Yok bence hic mesaj falan atma. Sacma gelsede, bu erkek aramadan aramak ulasmaya calismak falan kadinin degerini dusuruyor. Bir diger degisle, can atan konumuna dusuyorsun. Birak ulasacaksa o ulassin. Durumunuz bi anda platonige donusmesin. c

Kankamin sevgilisinin kankasi. Gorusunce dordumuz görüşüyoruz. Arkadaşım çıkmayınca bende çıkamıyorum.demedi öyle bişey.

Arkadaşınızın çıkıp çıkmaması ile ne alakası var ben anlayamadım Eger isteseydiniz onlardan ayrı da gorusebilrdiniz bir isteksizlik var bence
Görüşmek isterse o atardi zaten ben olsam mesaj atmam

Ya sen burdaki insanlara bakma . Öyle konuşuyorlar .buraya yazdıklarını keşke kendileride yapsa.atmak geliyorsa içinden at.sanki kendileri hiç böyle şeyler yapmamışlar çünkü hepsi piremses.

Ya çok özür dilerim sizinle de alakası yok. Konu disi olcak belki de."Kanka" kelimesine o kadar çok sinir oldum ki. Siz da kankamin ....kankasinin....diye görünce.. ayyy .. Neyse

Konuya gelelim.Yazmazsaniz keşke diyeceksiniz. Ama öyle beklenti içinde görünmeden yazacaksaniz yazın. Karşınızdaki insan nasıl biri bilemiyorum. Umarim uzulmezsiniz.

Merhaba Hanımlar,

iki seçenek var:
1- ya senden hoşlanmadı
2- ya da çok çekingen.
2.yse cevap, mesaj atabilirsin..

bence bekle o atsın msj . belkide gidicek diye hiç ilişkiye başlamak istemedi . sonuçta yol girecek aranıza . uzak mesafeli ilişkiler zor bence canım ya .

Back
X