Mesaj atmalımıyım?

bir şey söyleyeyim mi ilk mesajı görünce hissettim resmen istemediğini ve ameliyatı bahane olarak gördüğünü. çünkü morali o kadar bozuk olan insan buluşmayı erteler. madem buluştun moralin bozuk da olsa sonrasında mesaj atıp arayıp sorabilir. ameliyat olacağı o gün belli olmadı ki. bu gibi durumlarda hastalık bahanesiyle soğuk davranırlar sen de ne yapacağını bilemezsin çünkü ortada olağanüstü bir durum var. seni sürümcemede bırakır.

aynen canım konusmaya bıle degmezmıs. sımdı zaten sosyal medyada baska kızları ekleme pesınde hangısı duserse

aynen canım konusmaya bıle degmezmıs. sımdı zaten sosyal medyada baska kızları ekleme pesınde hangısı duserse

Bence o kızları kucumsemeyin zira siz de aynı hataya dusmustunuz.

canım dun konustuk resmen 180 derece dönmus. bulusmadan once sevgılı edalarında olan beyfendı arkadas kalalımlar sonra sosyal medyada kız eklemelerınıde gorunce tamam dedım bunun karakterı sosyal medyada kız dusurmek dıye dusunup heryerden engelledım. bır ınsan nasıl bukadar dengesız olabılır gordum. begenmemıs olabılırsın ama bulusmadan once madem sevgılı gıbı davranmıcaktın. yanlısmı dusunuyorum. konusmaya bıle degmezmıs.

Resimlerle canlı olarak görmek çok farklı olabiliyor. Bi insanı resimde görürsün ama canlı olarak gördüğünde ya daha çok hoslanirsin ya da tam tersi bi duygu hissedersin. Sen çocuğu begenmissin ama o senden elektrik alamamış. Bu kadar basit. Bence çocuğa o kadar da saydirmaya gerek yok.

Back
X