Mesaj atmamal mydm :(:(

beyazlalelale

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
42
0
611
İstanbul
merhabalar..forumda bir çok kez konu açmıştım..2 sene önceki sevdiğimi ve 1 sene cıktıktan sonra başka şehire temelli olarak gitmek zorunda kalan bunun için ayrıldı ve 2 sene oldu..hala unutamadım..bu 2 sene içinde sadece gectiğimiz iki kandilde telime mesaj attı o kadar..gecen hafta doğum günü vardı kutlamadım..bugün bayram dolayısıyla kendime engel olmadam bayarmını kutladım tüm arkadaşlarıma gönderdiğim gibi..o dabana CEVAP OLARAK TEŞEKÜRLER,SEVDİKLERİNLE NİCE BAYRAMLARA. yazmış ben bu cümleyi nedense olumsuz anlıyorum ve sunuda belirtmeliyim ki msn de gecende ikimizde çevrimiçiyiz sonra o çevrimdışı olup beni facebook tan arkadaş olarak eklio..ama hiç konuşmak yok off offfff napıcam yaaa siz olsanız bu mesaja karsılık verirmiydiniz lütfen bi akıl verin artık beynim durduu

giden gitmiş biten bitmiş.ayrılmış senden
insan sevdiğini taa afrikaya gitse bile bırakmazdı.
unutamamış beni vay be ne erkekmişim diye havalanmıştır kesin.
cevap olarak attığı mesajın bir anlamı yok.

Olan olmuş atmışsınız mesajı..
Olaya iyi yönünden bakarsak adamın sizde gönlü olmadığı tescillenmiştir..
Artık hayatınıza yeni bir yön verin.
Unutmak zor da olsa başaracaksınız..
Ne zamana kadar bekleyeceksiniz ki sizi istemeyen adamı?

ben de hep böyle düşündüm..taa ki ay öncesine kadar..iki kandildede ard arada mesaj attı bende cvp olarak ona mesafeli bi şekilde sağol seninde kandili kutlu olsun yazdım hala çok sevdiğim halde hatrını bile soramadım cesaret edip...
sonra gecenlerde en yakın arkadaşı kardeşi gibi olan üniv den benimde arkadaşımdı facebook tan bana msj atmı nasılsın uzun zaman oldu görüşmeyeli neler yapıosun yazmıştı. bende cvp olarak iş ev araı hayat ediyor (yani bir değişiklik yok gibisinden) ben sevdiğim kişiyi eklmediğim halde o da sonra beni bu 2 gn sonra facebook tan ekledi..işte bu tür şeyler olunca anlam veremiyorum...offf çok kalbim daralıyor anlatamam 2 sene uzun oldu ama ne bileyim işte çok sevdim ben onu ya....

Anlıyorum sevgi güzel bişiy ama..
Zamanla anlıyacaksınız zaten boşa kürek çektiğinizi..
Bence kafanızı biraz farklı uğraşlarla meşgul edin..
Arkadaşlarınızla daha sık vakit geçirin,işinize yoğunlaşın,kurslara gidin,sürekli onu düşünmeye fırsatınız kalmasın..

peki sizce arkadaşlar en yakın arkadaşının face ten mesaj atıp ben de hayatımda bir değişikliğin olmadığını bildiren bir tazda cevap verdikten iki gün sonra beni eklemesi sizce çelişki değilmi??siz olsanız ne düşünürdünüz

dönecek olsaydı 2 sene geçmiş bişekilde dönerdi diorum.. (tabi 5yıl 10 yıl sonra tekrar birlikte olanlarda var.. )
ama sadece "bi ihtimal" üzerine yönlendirmeyin hayatınızı

yani 2yıl geçmiş üstünden , unutamamanız normal ama sanki dün ayrılmışcasına davranmayın, hala çok fazla üzgünsünüz, ve hala çok basit bişeyden umutlanıp yine çok basit bişeyden hayal kırıklığı yaşıosunuz.. aradan geçen yılların biraz olsun törpülemesi gerekmiomuydu tüm bunları.

bence kendinizi daha fazla mahkum bırakmayın bu sonu belli olmayan ilişkiye..

fiili olarak bitmiş 2 yıl önce, duygusal olarak değilsede en azından mantık olarakta bitirinde yolunuza bakına.s

şu durumda hayat sizi değil siz hayatı yoruosunuz, kendinizi yıpratıosunuz..:teselli:

2 koca sene geçmiş ben olsam 20 adam eskitirdim
sen kimsin tanıyamadım diye mesajına cevap atardım kaydirigubbakcemile2

kendimi yıprattım hemde çok..tam unuttum diyorum ..işimle ilgileniyorum vb şeyler..ama onu ya rüyamda görüyorum ya da msn space ime bir şiir eklediğimde benim şirimin ilk mısrasını msn iletisine yazmış oluyor..normalde ileti yazmaz ,klasik hep ismi yazılıdr..bnmle evlenmek isediğini söyledi yemin edip söz verdi,öyle aramızda aldatma ,kırıcı birşey birşey olmadı...ne olduysa abaşka şehire gidince oldu ordada mutlu olmadığını söyledi..dzenimi kurmama çok var dedi...onu beklemeyceğimi sandı güvenemedi bana sanırım o kadar söz verdim...şu anda 23 yasındayım gönlüm ve gözüm ondan başkasına atmıyor...anlmasız bir hayatım var artık ve bundan sonra başkasının olacağını da sanmıyorum..

dönmek gibi bi çabası olsa hatırını sorardı arardı ama kendini unutturmamaya çalışıyo egosunu tatmin etmek içinde olabilir halen onu seviyomusun bekliyomusun onu denemek içinde olabilir çözemedim valla

Msn'den onu neden engellemediğinizi anlamadım ya neyse..
Çünkü size ulaşmak istese zaten telefonla da yakın arkadaşlarınız vasıtası ile de ulaşır..
Böyle bakıp bakıp kahrolmak daha acı..
Yarın sevgilisi olduğunu duyarsanız mahvolursunuz..
Şu an ne desek boş..
Diyorum ya zamanla anlıyacaksınız bizi..

sürekli msnde açık gördükçe niye yazmıyo ben yazsammı yazmasammı diye için içini yer durur sonunda dayanamaz yazarsın dahada havalanır o yazmazsada kahrolur durursun çok iyi anlıyorum seni msnden faceden sil ondan sonra zaten seviyosa beni niye sildin diye arıyolar gururlarına yediremiyolar onu sildiğini anlayınca bu sefer o sana dönüo bende hep böle oldu :)

sen çok duygusal davranıyorsun.
oysa erkekler böyle değildir.erkeklerin doğasında yok böyle şeyler.-tatlicadiarzu- :jeyyar:
sen bir kişide takılıp kaldığın için erkekleri tanıma fırsatı bulmamış oluyorsun.kötükedihüso
tanısaydın diğer erkeklerinde ne sözler verip sözünde durmadığını görüp güçlenirdin.
hayatını yaşamıyorsun.bayram seyran mesajları çekeceğine,şimdi ona yazıp bir sor bakalım;sen yemin ettiğin halde neden ayrıldın diye,sözünde durmadın diye yaz. CADIARZU
senin gibilere ne derler biliyor musun yaz ama devamını getirme.

aynısını ve fazlasını söyledim cvp olarak bana senin iyiliğin için sana su anda cok saçma geliyor ama öyle dedi...bende istemem senden ayrılmayı dedi...daha doğrusu ayrılalaım hiç demedi arkadaş kalalım deyince ben cok kızdım bir daha arama dedim aradı...askerliği,düzenini kurması falan uzun süreceği için bu arada nmde kısmatlerim çıkarsa ailene ne diyeceksin dedi....biri var onu bekliyorum mu diyeceksin dedi...istanbuldan başka yerde nasıl yapacaksın dedi...yani bunun gibi güya bnm iyiliğim için .....

senin için diye birşeyle ancak çocuk kandırılır.
kendi için yaptı.
ama söylemeye yürek yok.dürüstlük yok.
sana yürekli birisi lazım.çünkü sen öylesin.

yapacağın bir şey yok hayatından çıkmış olan bu kişiyi beyninden de çıkartacaksın...
resmen ben sana ait değilim diyip yaptığı diğer dengesizce hareketleriyle (msn de ç.içiyken ,çdışı olup facede seni eklemesi gibi) onu başbaşa bırakmacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…