- Konu Sahibi beyazlalelale
-
ben de hep böyle düşündüm..taa ki ay öncesine kadar..iki kandildede ard arada mesaj attı bende cvp olarak ona mesafeli bi şekilde sağol seninde kandili kutlu olsun yazdım hala çok sevdiğim halde hatrını bile soramadım cesaret edip...
sonra gecenlerde en yakın arkadaşı kardeşi gibi olan üniv den benimde arkadaşımdı facebook tan bana msj atmı nasılsın uzun zaman oldu görüşmeyeli neler yapıosun yazmıştı. bende cvp olarak iş ev araı hayat ediyor (yani bir değişiklik yok gibisinden) ben sevdiğim kişiyi eklmediğim halde o da sonra beni bu 2 gn sonra facebook tan ekledi..işte bu tür şeyler olunca anlam veremiyorum...offf çok kalbim daralıyor anlatamam 2 sene uzun oldu ama ne bileyim işte çok sevdim ben onu ya....
kendimi yıprattım hemde çok..tam unuttum diyorum ..işimle ilgileniyorum vb şeyler..ama onu ya rüyamda görüyorum ya da msn space ime bir şiir eklediğimde benim şirimin ilk mısrasını msn iletisine yazmış oluyor..normalde ileti yazmaz ,klasik hep ismi yazılıdr..bnmle evlenmek isediğini söyledi yemin edip söz verdi,öyle aramızda aldatma ,kırıcı birşey birşey olmadı...ne olduysa abaşka şehire gidince oldu ordada mutlu olmadığını söyledi..dzenimi kurmama çok var dedi...onu beklemeyceğimi sandı güvenemedi bana sanırım o kadar söz verdim...şu anda 23 yasındayım gönlüm ve gözüm ondan başkasına atmıyor...anlmasız bir hayatım var artık ve bundan sonra başkasının olacağını da sanmıyorum..
kendimi yıprattım hemde çok..tam unuttum diyorum ..işimle ilgileniyorum vb şeyler..ama onu ya rüyamda görüyorum ya da msn space ime bir şiir eklediğimde benim şirimin ilk mısrasını msn iletisine yazmış oluyor..normalde ileti yazmaz ,klasik hep ismi yazılıdr..bnmle evlenmek isediğini söyledi yemin edip söz verdi,öyle aramızda aldatma ,kırıcı birşey birşey olmadı...ne olduysa abaşka şehire gidince oldu ordada mutlu olmadığını söyledi..dzenimi kurmama çok var dedi...onu beklemeyceğimi sandı güvenemedi bana sanırım o kadar söz verdim...şu anda 23 yasındayım gönlüm ve gözüm ondan başkasına atmıyor...anlmasız bir hayatım var artık ve bundan sonra başkasının olacağını da sanmıyorum..
senin için diye birşeyle ancak çocuk kandırılır.aynısını ve fazlasını söyledim cvp olarak bana senin iyiliğin için sana su anda cok saçma geliyor ama öyle dedi...bende istemem senden ayrılmayı dedi...daha doğrusu ayrılalaım hiç demedi arkadaş kalalım deyince ben cok kızdım bir daha arama dedim aradı...askerliği,düzenini kurması falan uzun süreceği için bu arada nmde kısmatlerim çıkarsa ailene ne diyeceksin dedi....biri var onu bekliyorum mu diyeceksin dedi...istanbuldan başka yerde nasıl yapacaksın dedi...yani bunun gibi güya bnm iyiliğim için .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?