Mesaj atmamal mydm :(:(

2 yıl önce aramıyan adam bundan sonra beni yolda görüp selam bile verse almam :dilcikar:
ve benim kafamı karıştırmasınada izin vermem.
Mesaj mı? attı sende kimsin be ??? diyip onu tanımamazlıga vururdum :1closedeyes:

msnede ekli facede ekli olması yada bana mesaj atması. onun cekip gittiğindeki acılarımın
artmasına sebeb olurdu ancak!!!

3 yıl önce cok sevdiğimi sandıgım birinden ayrıldım. Hemde ailesi yüsünden.
Beni görmeden tanımadan yargılamışlardı. Buda cok agrıma gitmişti.
Ve o kişi bana kac kez dönmeye kalktı. Git ailene ve kendine layık birini bul dedim.
Ben sizlere layık degilmişim dedim.Şunuda belirteyimki.
Ayrılma kararınıda ben aldım. Ailesi öyle diyince tepem atmıştı.
Şuanda başka bi ilişkim var. ve ondan kat kat daha iyi şükürler olsun ki

Demem şuki madem gönderdin cılını cörpünü boşver.
2 sene onsuz olmuş ve acını dindirmişin. Gecmişine gömmüşün. Bırak gecmişinde gömülü kalsın.:1hug:

canım burada sana yorum yazan cogu kısı ılıskıler konusunda kendı deneyımlerını sorunlarımızı anlattıgımızda bunun cozumu ıcın kullanan arkadaslar
bu yuzden sende bundan feyz alarak o kısıyı msn den facebooktan sılmelısın engellemelısın

eskıden sevgı olabılırde su an bence alıskanlıgın gozunun onunde durmasına alısmıssın
bundan vazgecemıosun

aklınnı kullan boyle bır ınsan ıcın kendını harap etme, hayatına bırılerını sokmalısın
en azından bunu sana zaman ayırıp yorum yazan arkadasların hatrına yap sıl cıkar bu adamı hayatından

güncell..of ya diorum ki unutsaydı hiç cvp bile yazmadı ama bana cevabı 1 dk içinde teşekkür etmişti mesaj olarak off offfff kalbim çok acıyor ya

güncell..of ya diorum ki unutsaydı hiç cvp bile yazmadı ama bana cevabı 1 dk içinde teşekkür etmişti mesaj olarak off offfff kalbim çok acıyor ya

Parça parça okudum, 2 yıllık, tek taraflı bir hasret var sanırım... Tabii siz bunun tek taraflı olmadığına inanmak istiyorsunuz. Hayatta her hareketin farklı farklı manaları vardır. Biz her zaman kendimizi iyi hissettirecek olana yönelmek isteriz. Buna kimisi iyimserlik der kimisi yalan... Düğün günü bol yağmur yağarsa kimi akrabalar "Gelin bereketli geldi." der kimisi de "Ne gelinmiş, sel bastı ortalığı!" Olaylar bakış açımıza göre ayrı bir roman, hayat, film konusu olabiliyor... Ne var ki bazı durumlarda iyimserlik bizi iyiye sevketmiyor, baktığımız olumlu pencerenin camı giyotin gibi kesip atıyor umut damarlarını...
Siz, size kendinizi iyi hissettirecek kıvılcımların peşinde gittikçe o ufak gelişmeler aklınızda büyüyor, ateş oluyor. Siz fark etmeden yakıyor yüreğinizi de o yangının acısını sıcağıyla anlamıyor, bu kalp ağrısını tatlı bir aşk sanıyorsunuz... Kaza anında en derin yaralar coşkuyla kanar, üstünden zaman geçince acısı anlaşılır, fena yakar insanın canını...
Aradan zaman geçmesine rağmen ondan gelen ufak kıpırtılar heyecanlandırıyor sizi... Yer değiştirin bakalım, siz osunuz o da siz... Karşınızda msn, facebook gibi basit, tek "tık"la sizi ekleyip eksiltecek bağlardan medet uman ve sizinle bu bağları koparmayan biri var... Üstelik heyecan ve umutla bekliyor sizi çünkü vaktiyle hayatınızdan çıkardığınız halde bu "pamuk iplikleriyle" koza kurmuş etrafınıza... İçiniz acıdı değil mi... Ne büyük umut, ne tatlı bir sevgi bu... Ona pişman olduğunuzu, sadakatinize hayran olduğunuzu söylemelisiniz, size bir ömür adayabilir bu insan... Nasıl da yüzüstü bırakmışsınız vaktiyle, yazık geçen zamana, hayatınızın kadını yapmalı bu sevgidolu yüreğin sahibini...
VE ŞİMDİ KENDİNİZE DÖNÜN:O bunları yaptı mı; bu fedakarlığı bu, adanmışlığı görüp değerini bildi mi; hayır... Demek bu sevginin karşılığı onda yok, zaman aşımına uğramış hayalleriniz... Dosya kapansın artık, bu adamı gönül mahkemenizde yargılayın ve beraat etsin kalbinizden... Bir daha içeri almayın ve yüreğinizde müebbet olmaya gönüllü bir sevdalı bulun... Mutluluklar ve huzur diliyorum güzel kalbinize...

valla erkekler öyle birşey yapmak için ilk önce ekliyim mesaj atıyım sonra yaparım die düşünmezler ne yapacaklarsa yaparlar barısmak istese o yönde mesajlar atardı artık sizinki sevgililikten arkadaslığa dönüşmüş bi ilişki sen cok sevdiğin için onun yaptıgı seyin altından olumlu bişiler cıkarmak istiosun ama yok boşa kürek sallama derim ben sana üzülen sen olursun

çok teşekkür ederim yazdıklarımı üşenmeden okuyup,tavsiyelerde bulunup,derdime ortak olduğunuz için...acaba hiç mi utanmazlar erkekler yani ben erkek olsam onun yaptığı bu davranışı yapsaydım nasıl eklerim diye bin kez düşünürdüm...bir kızı yüz üstü bıraktım diye herşeyi düşünüyorum inşallah zamanla atlatırım..

ben olsam açık açık sorarım. yok canım böyle eklicek mesaj yazcak falan ben duramam sorarım. bana karşımdaki kişi her zaman açık olmalı.böyle oyun gibi olmaz. bittiyse bitti. hem konuşmuyo hem neden ekliyo. en iyisi boşver dicem de. sevince de boşverilmiyo anlıyorum.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…