Mesaj atmayan sevgili

Simge06

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2015
315
130
23
38
Slm kizlar bahsetmistim biriyle konusuyoduk neyse ismini koyduk biz sevgiliyiz iki aydir tanisiyoruz toplamda neyse mesaj yazmayi hic sevmeyen biri kendileri neyse tatil icin memleketlerimize geldik fazla sık bogaz etmemek icin eve varinca haber veririsin dedim tamam canim falan dedi neyse tabi bekliorum tik yok sabah bendebsitem dolu mesaj attim yok neymis gece gelmis telin sarji yokmus yollarda mahvolmus bende istemiosan soyle falan dedim ne alakasi var simdi dedi offf bilmiyorum ama ben bunu cok takinti yapiyorum insan mesajbatmazmi diyorum ama kac defa desem ben boyleyim oyle sevmem mesajlasmayi bilmem ne dio o zaman bi iliski istemiyosun diyorum ne alakasi var diyo kizlar varmi aranizda benim gibi olan yardik edin bana

üstüne fazla düsme

Erkek arkadaşımla ilk görüşmeye başladığımız zamandı.Ama henüz arkadaştık.
Birşey soracaktım ona,yardım edecekti bir konuda eve gidince konuşuruz dedim oda tamam demişti.Neyse bekliyorum bekliyorum adamdan ses yok.Neredeyse saat 4e kadaf bekledikten sonra vurdum kafayı uyudum.
Sabah günaydın mesajı atıp gece için özür diledi,haklı gerekçeleri vardı tabi.
Şimdi o adamla sevgiliyim ver her boş anında bana mesaj atar.
Yani bir olaya takılıp kalmadan akışına bırakın
Eğer bu şekilde devam ediyorsa hep böyle kalır bırakın derim.
Zamanla görmek en iuisi

Erkekler kadınlar kadar mesaj yazmayla uğraşmak istemiyor ne yazık ki.Sizde konuşmayla yetinin.

Ben telefonda konuşmayı veya yüz yüze görüşmeyi bin yeğlerim. Mesajlaşma yüzünden bazı söylenenler anlaşılamıyor ve çoğu insan bu yüzden birbirine giriyor.

Mesaj atmayan erkek daha makbuldur

Diyorum yani neden oyle yapiyosun benden beklicegine niye sen yazmiyosun diyo boyle sacmalik olur mu ya anlamiyorum bende o yazmayinca acaba benle gorusmekmj ostemiyo diyorum soruyorumda ne alakasi var diyo ne bilim ya aman birak kendi haline diyorum seytan durtuyo işte

Yaa bende diyorum yazmicam ne hali varsa gorsun diye iste merak ediyorum bekliyorum yani mesajda ama dusmicem ustune haklisiniz

Bakın adam size "ben mesajlaşmayı sevmiyorum" diyor. Siz adama "ilişki istemiyorsun o zaman" deyip azarlıyorsunuz.
Her insan mesajlaşmayı sevmiyor. Benim erkek arkadaşım da sevmez. Zorlamaya ne gerek var? Sevmiyor işte adam. Arayın o zaman öyle konuşun. Ne çok gitmişsiniz adamın üstüne yahu.

Kacan kovalanir ablacim
Niye ustune dusuyosun? O yazarsa gecikmeli bir cevap yaz gorsun anyayi konyayi

Oyle yapicam rahat rahat yayilsin yazmasin mesaj falan yaa ben oyle 24 saat yazsin demiyorum ki ama insan gunaydin nasilsin demez mi tamam bende cok ustune gittum ostemiyomusun istemiyomusun diye ama napim o da duzgun davran saydı neyse bisey yapmamaliyim tutmaliyim kendimi benj bir sey tutmali....

Ya tamam da sen sinir olmadin mi nie yazmiyo diye insan merak etmezmi bende surekli yazdin demiyorum tabi ama insan yazar arar ne bilim

merhaba kader ortagım.
bende aynı durumdayım

bıraktım ne hali varsa görsün diyosun ama bakıyosunki adam halaaa rahat haaala rahat.
bilmiyorum bende napmam gerektıgını. ilişki sorumluluk gerektirir bana göre.
karşılıklı bişeylerden vazgeçersek yürür yoksa herkes kendi yoluna.
ben zaman vermeye karar verdim. zaman bizi nereye götürse bakcaz artık cokta takmaya degmez.

bana normal geldi bende mesaj atmayi cok sevmem tamam atarim der sonra unuturum falan

Nap
napiyosun peki yaziyomusun sen

Benim eski erkek arkadaşımda böyleydi mesaj atmıyodu mesajlaşmayı sevmediğini söyledi ama aramıyoduda yani bende her dakika yazsın istemiyodum insan hiç mi merak etmez bu kız öldü mü kaldı mı diye bence sende ona mesaj atma nasıl tepki vereceğini bi gör he tepki vermiyosa bi şey var demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…