Nap
napiyosun peki yaziyomusun sen
Benim eski erkek arkadaşımda böyleydi mesaj atmıyodu mesajlaşmayı sevmediğini söyledi ama aramıyoduda yani bende her dakika yazsın istemiyodum insan hiç mi merak etmez bu kız öldü mü kaldı mı diye bence sende ona mesaj atma nasıl tepki vereceğini bi gör he tepki vermiyosa bi şey var demekki
yazmıyorum ama o bazen arıyo yada ben msj attıgımda karşılık olarak arıyo.
zaten bnm dakikam bitmemiş olsa sıkıntı yok ararıyodum ama şimdi ondan bekledikçe onunda aklı bi karış hava da olunca bazen 2 3 saat geçmiş oluyo.
ben yazmadan aramaz msj atmassada normal olarak sesim düşüyo ve tartışıyoruz.
bana kastii yapmadıgını hissettigim içinde devam ediyorum. sözler veriyo işte tamam yapıcam gibisinden
ama umudumu kaybettim gibi bişey.
bikaç adım geriden takip ediyorum ilerleme olursa ne alaaa. olmazsa ikimizide zorlamanın anlamı yok.
eski olmuş seninki ama neden ayrıldınız. bu gibi sebeplerden dolayı mı ?
bu arada burçları ne ?
bende severim mesajlasmayı cunku insan heran telefonla konusamıyor ki genelde aksamları yatmadan once falan konusbilirsin ee onun dısında mesajlasmayınca ne olucak ufacık bir sey sorman gerekse arıycanmı ben anlamıyorum mesajlasmayı sevmiyorum diyen adamı heleki ilişkinin ilk zamanları devamlı yoklar merak eder mesaj atmayı sevmiyorum diyorsa cidden bir sıkıntı vardır o isde
bende öyle düşünüyorumm.
ama o böyle sevmiyorum deyip msj atmayınca sanki konuşcak bişeyimiz yokmuş gibi geliyo resmen beynimin durdugunu hissediyorum.
insan konuşcak yazışcak bişey bulamazmı diye.
hatta gecen hafta konu bile açtım gün içinde nekonuşuyosunuz diye.
hafızamı kaybetmiş gibiyim cidden bende yazacak soracak bişey bulamıyorum o böyle söyledigi için.
cıkmaza girdigimi hissediyorum.
degiştiremezsin de onu.. flort zamanları insanın hayatındaki en heyecanlı zamanlar olmalı mesajlasmanın o zevki konusmaktan bile guzel aslında yuzunde sacma sapan gulumsemeler falan oluyor kadınlar bunları yasamak ister cokda birsey istemiyoruz..zaten sen yazmadan aramayan mesaj atmayan erkekle cidden olmaz olmuyorda
ben de mesajlaşmaktan nefret ederim, hatta bir erkek bana çok sık mesaj attığında direk soğurum.ama insan sevgilisine haber verir. öyle sürekli mesajlaşmak iyi değil de şarjı yokmuş yolda yorulmuştur sorma bence direk istemiyor musun diye insan sevmeyince karşısındakinden soğuyo sürekli mesaj istendiğinde.Slm kizlar bahsetmistim biriyle konusuyoduk neyse ismini koyduk biz sevgiliyiz iki aydir tanisiyoruz toplamda neyse mesaj yazmayi hic sevmeyen biri kendileri neyse tatil icin memleketlerimize geldik fazla sık bogaz etmemek icin eve varinca haber veririsin dedim tamam canim falan dedi neyse tabi bekliorum tik yok sabah bendebsitem dolu mesaj attim yok neymis gece gelmis telin sarji yokmus yollarda mahvolmus bende istemiosan soyle falan dedim ne alakasi var simdi dedi offf bilmiyorum ama ben bunu cok takinti yapiyorum insan mesajbatmazmi diyorum ama kac defa desem ben boyleyim oyle sevmem mesajlasmayi bilmem ne dio o zaman bi iliski istemiyosun diyorum ne alakasi var diyo kizlar varmi aranizda benim gibi olan yardik edin bana
egerki birseyler eksikse bir iliskide mutsuz oldugun seyler varsa hicbir sekilde duzelmiyor insan birseyleri yasadıkca bunu daha iyi anlıyor kendini yıprattıgın bir iliski ileriye nasıl gotureceksin gercekten zor umudunu kırmak gibi olmasın bende yasadım benzer seyleri hemde daha kotu sekliyle defalarca.. 9senemi verdim ama degişen birsey olmadı giden sadece zaman ..tabi iliskinizin genel boyutunu bilmiyorum ama bu durum zaten seni fazlasıyla uzuyor bellikisen böyle bahsettiginde bile içimde bişey eridi sanki.
evet istedigim o sacma sapan gülümsemeler sadece.
artık 20'li yaşların ortalarında olup 7/24 ilgi bekleyen ergen kızlar gibi olmadıgımı anlatamadım ona bitürlü.
sadece ilgi alaka eksik diyorum sen de tüm gün sana yazayım senle konuşayım istiyosun diyo.
yeniden anlatıyorum hayır öyle degil diye ama anlasada uygulamada sıkıntı var.
gerçekten sevdigini hissetmesem bu kadar yıpratmam kendimi ama ben kestirip atsam o tamam söz diye geri geliyo
bilmiyorum ki
Benim eski erkek arkadaşımda böyleydi mesaj atmıyodu mesajlaşmayı sevmediğini söyledi ama aramıyoduda yani bende her dakika yazsın istemiyodum insan hiç mi merak etmez bu kız öldü mü kaldı mı diye bence sende ona mesaj atma nasıl tepki vereceğini bi gör he tepki vermiyosa bi şey var demekki
egerki birseyler eksikse bir iliskide mutsuz oldugun seyler varsa hicbir sekilde duzelmiyor insan birseyleri yasadıkca bunu daha iyi anlıyor kendini yıprattıgın bir iliski ileriye nasıl gotureceksin gercekten zor umudunu kırmak gibi olmasın bende yasadım benzer seyleri hemde daha kotu sekliyle defalarca.. 9senemi verdim ama degişen birsey olmadı giden sadece zaman ..tabi iliskinizin genel boyutunu bilmiyorum ama bu durum zaten seni fazlasıyla uzuyor belliki
ben de mesajlaşmaktan nefret ederim, hatta bir erkek bana çok sık mesaj attığında direk soğurum.ama insan sevgilisine haber verir. öyle sürekli mesajlaşmak iyi değil de şarjı yokmuş yolda yorulmuştur sorma bence direk istemiyor musun diye insan sevmeyince karşısındakinden soğuyo sürekli mesaj istendiğinde.
arayıp sormadığı halde 9 yıl beraberlik mi sürdürdünüz? demek ki adam da istemiş, sevmiş. yoksa o kadar yıl neden devam etsin. çok karmaşık bu işler. bir şey anlayamadım.
sen böyle bahsettiginde bile içimde bişey eridi sanki.
evet istedigim o sacma sapan gülümsemeler sadece.
artık 20'li yaşların ortalarında olup 7/24 ilgi bekleyen ergen kızlar gibi olmadıgımı anlatamadım ona bitürlü.
sadece ilgi alaka eksik diyorum sen de tüm gün sana yazayım senle konuşayım istiyosun diyo.
yeniden anlatıyorum hayır öyle degil diye ama anlasada uygulamada sıkıntı var.
gerçekten sevdigini hissetmesem bu kadar yıpratmam kendimi ama ben kestirip atsam o tamam söz diye geri geliyo
bilmiyorum ki
ittire kaktıra surdu ya.. bide bi taraf surekli herseyi duzeltmeye calısır oburu oturur ya sadece işte o oturan tarafdı isine geldi boyle sacma sapan birsey aslında ne gerek vardı 9 sene surdurmeye ben kendime kızıyorum bu acıdan..arayıp sormadığı halde 9 yıl beraberlik mi sürdürdünüz? demek ki adam da istemiş, sevmiş. yoksa o kadar yıl neden devam etsin. çok karmaşık bu işler. bir şey anlayamadım.
aramadığı ve mesaj da atmadığı için mi eski sevgiliniz oldu o insan?
benim de böyle bir sorunum var da, ondan merak ettim.[/QUOTE. Bunlarda sebep oldu tabiki ayrılmamıza başka şeylerde vardı ama yaptığı ve yaptığım hiçbir şeyden haberimiz olmuyodu aynı şehirde olmamıza rağmen iki haftada bir falan görüşüyoduk paylaşamıyoduk hiçbir şey
egerki birseyler eksikse bir iliskide mutsuz oldugun seyler varsa hicbir sekilde duzelmiyor insan birseyleri yasadıkca bunu daha iyi anlıyor kendini yıprattıgın bir iliski ileriye nasıl gotureceksin gercekten zor umudunu kırmak gibi olmasın bende yasadım benzer seyleri hemde daha kotu sekliyle defalarca.. 9senemi verdim ama degişen birsey olmadı giden sadece zaman ..tabi iliskinizin genel boyutunu bilmiyorum ama bu durum zaten seni fazlasıyla uzuyor belliki
ittire kaktıra surdu ya.. bide bi taraf surekli herseyi duzeltmeye calısır oburu oturur ya sadece işte o oturan tarafdı isine geldi boyle sacma sapan birsey aslında ne gerek vardı 9 sene surdurmeye ben kendime kızıyorum bu acıdan..
:)ne güzel sormuşsun tek tek.benim açıkçası hoşlanmadığım şey şu:diyelim ben arkadaşlarımla görüşücem dedim tamam görüşürüz dedik.ben onların yanındayım biliyosun bunu kalkıp yarım saat sonra bana "ee naptınız"sonra hadi yazıyorum bi yarım saat 1 saat sonra da" güzel mi ortam eğleniyo musun" şeklinde mesajlar.benim gıcık olduğum mesaj şekli bu.akşam oturuyorum diyelim film izlicez film izliyo de yazma işte sürekli konuşmak zorunda değiliz.ben istiyorum ki o ara atma önemli bişey yoksa.bütün gün ne konuşucaz bence sevgilin deöyle düşünüyodur yoksa sevmek farklı bişey.seviyosa ne güzel.benim bir sevgilim vardı saniyede 10 mesaj atardı, sürekli aşkım canım abartılı laflar.sonra ayrıldık hemen başkasıyla beraber oldu.keşke sevdiğinden emin olsam da hiiiç atmasa mesaj.ben o an daha çok bağlanırım.heh sevgilim gibi düşünen birini buldum
mesajlaşmıyosun da sadece haber vermek için mi msj atıyosun yada arıyosun ?
yani herhangi bişey paylaşmak istemez mi canın ?
nebileyim işte fikrini gerçekten merak ediyorum.
tabiiki mesaj atmıyo heh beni sevmiyo anladım moduna girilmez ama
iki ayrı insan iki ayrı hayat ve uzakta gecen günler.
insanlar evden cıktım eve girdim diye mi haberleşir.
herhangi bişey konuşmak istemez misin arayamayacagın durumlar için söylüyorum. çok merak ediyorum
ama soyle soyliyim sevmekde yetmiyor ve bir iliskiden beklenen seyler iki taraf icin aynı degilse buyuk sorun sen ilgi istiyorsun arasın sorsun mesaj atsın ama karsındaki zıt biri senin ona uyum saglamanı bekliyor sende yapamıyorsun belli biryerden sonra tıkanıyorsun oyle olunca o iliski bitiyor yine baslasın sonra yine bitiyor maalesef9 sene mi
açıkçası ben gerçekten bıraktım hatta geçen gece gayet açık açık konuştum o sinirlendi beni suçlayacak bişeyler buldu bagırdı bense sakin sakin dinledim.
benden ne istiyosun dedigimde sadece seni seninle mutlu olmayı dedi işte o zaman agladım tutamadım kendimi...
beni seviyo evet ama yapısı bu kabul ettigim şey bu. yinede ben kafayı taktım bikere ya yapacak yada yok olacak diye inat ettim kendime.
ben gerçekten üzülüyorum yıpranıyorum.
her seferinde beni ikna ediyo her seferinde onu haklı buluyorum.
gerçekten çok karışık bu işler ya..
bende daha önce 7 yılı tamamladıgım bi ilişkiyi bitirdim. sebepler çok başkaydı ama öyle uzun soluklu bi ilişki bile bitip geriye hiç bişey bırakmıyoken artık böyle şeyleri kafaya takmak bana çok saçma geliyo buyüzden sogukkanlı kalabiliyorum.
ama kalbe söz geçmiyo ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?