- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl aştiniz ya bana da soyleyin ben surekli diyorum istemiyosan gorusmeyelim diyorum ne alakasi var diyi yanyanayken her sey cok guzel ama mesajlasmaya gelince biyle iste napicagimi sasirdimBuna birazcik benzer problemim vardi bi aralar. Simdi karsilikli anlayisla astik. Yine her dk mesaj atip aramiyo ama eskisinden daha iyiyiz. Fakat yazdiklarinizi okuyunca hatirlayip kavga cikardim baska sebepten bozuguz simdi![]()
Sürekli istemiyorsan gorusmeyelim deme bence çok itici. Bu kadar ilgisiz olursa soguyacagini belirtip egosunu torpule azcik korksun. Sen ona olumlu yaklaş bi de. Onu da uydur düzene.Nasil
Nasıl aştiniz ya bana da soyleyin ben surekli diyorum istemiyosan gorusmeyelim diyorum ne alakasi var diyi yanyanayken her sey cok guzel ama mesajlasmaya gelince biyle iste napicagimi sasirdim
Yok demicem artik bugunde dedim nolur boyle seyler aklina getirme diyo demicegim bidaha kendimi yesemde demicem ama bende onun gibi davranicam bakalim napicakSürekli istemiyorsan gorusmeyelim deme bence çok itici. Bu kadar ilgisiz olursa soguyacagini belirtip egosunu torpule azcik korksun. Sen ona olumlu yaklaş bi de. Onu da uydur düzene.
gunaydın mesajı bile yazmıyo mu? hiç bi gün bile günaydın mesajı yazmadı mı?Oyle yapicam rahat rahat yayilsin yazmasin mesaj falan yaa ben oyle 24 saat yazsin demiyorum ki ama insan gunaydin nasilsin demez mi tamam bende cok ustune gittum ostemiyomusun istemiyomusun diye ama napim o da duzgun davran saydı neyse bisey yapmamaliyim tutmaliyim kendimi benj bir sey tutmali....
peki, telefonda konuşuyomusunuz? günaydın mesajı yazmama sebebi saçma bence,ama mesaj yazmayı sevmiyo olabilir..Atmaz kendileri neymis atmama sevebide o anda ben cvp vermezmisim bi saat sonrsda gunaydin yazmamin anlami olmazmis o karşılıklı ayni ands yazismak istermis falan filan zaten biz yeni sevgili olduk basta birbirimizi tanimaya calisiyoduk ben soyluodum nie bana mesaj atmiyosun diye sevmjyorum diyodu ertesi gun bi iki gun atiyodu yine ayni o zaman yakin oldugunuz icin pek bisey demiyodum simdi 15 gun ayriyiz iki gundur dedim nie yazmiosun diye hastayim ondan diyo bende yazmicam artik aramicamda dedim sacmalama sende aricaksin bende diyo istemuyomusun gorusmek diyolur nolur boyle seyler geturme aklina diyo bilmiyorum ben ni bunaltiyorum acaba
O yazmayinca bende yazmak istemiyorum sanki ben iliski istiyorumda o istemiyomus gibi kac defa bunu dedihimde oyle bisey yok biyle seyler dusunme oyle bisey olsa soylemezmiyim sacmalama ben cocukmuyum diyo bende biraktim kendi halime ha tum gun ben yazmazsam tabi mesaj atiyo ya da ariyo ama oyle sabah gunaydin mis canim suraya gidiyorum falan yokBizde mesajlasmayız. 2 günde bir görüşmeye çalışırız iş yoğunluğundan fırsat bulabilirsek. Ben yazarım ona bik bik saat başı o cevap vermek icin beni arar böylede bi durum. Sizde arayın bence madem mesajlasmayı sevmiyor
Canım, bende gelemem öyle yok günaydın aşk böcügüm iyi geceler aşk bahçem geyiklerine. Siz sevgilisiniz. Ben aradım sen aramadın durumları olmamalı bence. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir unutma.O yazmayinca bende yazmak istemiyorum sanki ben iliski istiyorumda o istemiyomus gibi kac defa bunu dedihimde oyle bisey yok biyle seyler dusunme oyle bisey olsa soylemezmiyim sacmalama ben cocukmuyum diyo bende biraktim kendi halime ha tum gun ben yazmazsam tabi mesaj atiyo ya da ariyo ama oyle sabah gunaydin mis canim suraya gidiyorum falan yok
Keske sizin gibi olabilsem aman medaj atsa atmasa nolcak diyebilsem benimki takinti galiba ama kendimi dinginlemeye calisiyorum bakalimCanım, bende gelemem öyle yok günaydın aşk böcügüm iyi geceler aşk bahçem geyiklerine. Siz sevgilisiniz. Ben aradım sen aramadın durumları olmamalı bence. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir unutma.
Keske sizin gibi olabilsem aman medaj atsa atmasa nolcak diyebilsem benimki takinti galiba ama kendimi dinginlemeye calisiyorum bakalim